Ege Bölgesi Av Alanları ve Çevresi

Konu, 'Bölgeler' kısmında balikci tarafından paylaşıldı.

1. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    paylaşım için teşekkürler güzel bir hafta sonu olmuş

2. hakan28

hakan28 hakan

Favori Kamış:
    kamışlar, el oltaları
    En İyi Avı:
    Levrek, çipura
    darısı başınıza

evet arkadaşlar darısı sizin başınıza. Umarım hayatınızın o bölümünde iyi seçimler yaparsınız. Allah hepinize benim mutluluğumdan hatta daha fazlasını versin.

3. atak35

atak35 HALİL

Favori Kamış:
    Olta,zıpkın
    En İyi Avı:
    ot balığı acemiyiz yaa.
    Sahilevleri tarafı şuanda fıss, ısrarla uğraştık ama 3 adet ısparozdan öteye geçmedi yukarıda arkadaşların yazdığı gibi havaların biraz daha düzelmesini bekliyeceğiz malesef.

4. gürkan1977

gürkan1977

Favori Kamış:
    olta zıpkın
    En İyi Avı:
    10 kilo üzeri mıgrı
    en iyi av bölgeniz

ilk olarak ben başlayayım.hayatımın en güzel en verimli avlarını babakalede yaptım arkadaşlar.burası çeşitlilik ve bolluk olarak mükemmel bir yer bence.oraya her gittiğimde bol bol iri sargoz,melanur,çipura kırma mercanavları yaptım.tekneyle çapari avlarım çok güzeldi iri istavrit ve uskumrular dolu dolu gelirdi

5. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    ben daha öyle bir yer bulamadım bulursan da bırakmam. ama ona yakın yassıcaada (alman adası) açıkları. çuprasından mercanına kadar hepsini yapıyor ama ıparoz gopez ve izmarit adamı epey yıpratıyor. arada sırada da dragonya çıkıyor onada dikkat etmek gerekiyor...

6. bcankuzu

bcankuzu bülent can kuzu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kuşadası 4.5 kğ torik
    merhaba

ben polis kampı 7.koyda avlanmak istiyorum yem olarak tavuk gögsü iş yaparmı. dibi kumlukmu bilgisi olan varsa cevap yazsın şimdiden teşekkürler.

7. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    foça

arkadaşlar merhaba. eski foçayla yeni foça arasında bazı koylar dikkatimi çekti özellikle yeni foçaya doğru bir koyun karşısında küçük bir ada var. orası derin gibi.ama denemeye fırsatım olmadı. oralarda avlanan varmı? varsa durumu nedir? bendende küçük bir tavsiye eski foçada ingiliz burnu denilen yerde iyi ahtapot çıkıyor. ilgi alanıma girmediği için mevsimini bilmiyorum teşekkürler...

8. mehmet kardeşim foçada balık zamana göre değişiyor dediğin bölge ( ada karşısı) dip kayalık.. pek verim alamzsın..
    foça konusunda lafı dinlenecek arkadaşlarımız mevcut..
    özellikle lojistik ve sırtıcı çözücü arkadaşlarım bu kaonuda sana yardımcı oluralar..
    rastgelsin:)

9. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    teşekkürler bülent abi. inşallah iyi bir yer bulup hep beraber avlanırız. ya bu arada işlerimden dolayı geçen organizasyona katılamadım. sen bilirsin belki yakınlarda görünüyormu katılmak için can atıyorum.

10. selimlee

selimlee

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kıyıdan3 mt.10cm.suda1200gr.levrek
    meraba arkadaşlar.derin yerin özelliği olabilir ama bence balığı sığ yerde arayın.sığ ve sakin bir yerdeyseniz iyi bir sonuç alabilirsiniz.
    bir kaç tecrübe yaşadım bu konuda

11. Lucky45

Lucky45

Favori Kamış:
    Kamışlı Makineler
    En İyi Avı:
    MIRMIR
    Eski-yeni foça arasında bir koy var, balık çiftlikleri de var, hatta araba yolda kalıyor biraz yürüyünce iniliyor sahile. Buraları görmüş olan varsa tarif ettiğim yeri çıkarır sanırım. Buranın methini bir kaç arkadaştan duymuştum. Geçen yaz buraya gitmiştik sabahtan. Akşama kadar hiçbir şey yoktu desem, hatta isparozu bile özledim desem yeri var. Sonradan öğrendiğime göre bu koy gece balık yaparmış. Eğer tarif ettiğim bu yere gidecek varsa ben gecelemedim ama şansını gece denesin bence. Gündüz giderseniz benim gibi hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

12. onlinekatip

onlinekatip

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Şu an yok
    Balıkesir-Burhaniye

Merhaba.Ben daha kefal hariç hiçbir balık avlayamamış biçare çömez bir balıkçıyım.Balıkesir Burhaniye de özellikle mırmır avlamak istiyorum.Askeri kampın yakınında nerelerde ve nasıl avlanmalıyım.Lütfen yardım.Forum çok faydalı,aslında aratma yapabilirdim ama ben bizzat bu bölgede avlşanmak istediğim için tecrübeli arkadaşlara bizzat danışmak istedim.

13. osmanaltunel

osmanaltunel

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Turna 140 cm. Gölbaşı
    kardeş ilk önce tanışalım bölümünden bir konu aç önce bir tanışalım ayrıca imza ayarlarınıda yaparsan nasıl hitap edeceğimizi görürüz ondan sonra arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır. Keyifli paylaşımlar.

14. onlinekatip

onlinekatip

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Şu an yok
    Tamam.Gerekli düzeltmeler yapılacaktır.

15. osmanaltunel

osmanaltunel

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Turna 140 cm. Gölbaşı
    teşekkür ederim

16. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    selamlar kemal kardeş valla kardeş diyoruz bizde büyüksen kusura bakma çünki yaşını ve kanını yazmamışsın kardeş ören çarşıda tahta iskelenin ucundan sağ çapraza mamun atarsan 30-40 santimlik mırmır alırsın (ağustosta saat 12:00 da başlar)

17. onlinekatip

onlinekatip

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Şu an yok
    Deneyeceğim.İlginize teşekkür ederim.Artık imzada yaş ve kan gurubuda mevcut.

18. erimozel

erimozel Erim Özel

Favori Kamış:
    Apnea powerpoint 75 ve bi dolu olta
    En İyi Avı:
    Kefal 1 kg
    Altınoluk için...

Merhaba;

Uzun bir süredir okulum ve sınavlarım nedeniyle , en sevdiğim hobime; yani amatör balıkçılığa ara vermek zorunda kalmıştım... Nihayet yazla ve notlarımın iyi gelmesiyle beraber tekrar deniz kıyılarında dönebildim :D :D :D

O altınoluğun denizinin kokusunu, eski kırık tahtalı iskeleyi , hele o sahildeki geceleri yanan loş lambaları , oltaya balık takılınca çıkan zil sesini... Yani tüm hatıralarımla beraber , balık tutmayı özledim... İnşallah bir an önce Altınoluğa gideceğim.Ama son sınavlar nedeniyle 1 hafta daha buradayım...

Akçay,Altınoluk,Küçükkuyu tarafından olan arkadaşlarla tanışmak isterim. Şuanda İstanbul/Maltepe deyim. Ama dediğim gibi haziran ortasına doğru orada olacağım.

Yanlız bir sorum olacak;
    Bu sardalyaların tuzlanması sırasında önce fileto mu yapmak gerekiyor?
    Sardalya (Levrek için) tuzlamayı bilen bi arkadaş bana anlatabilirse çok sevinirim... Teşekkürler...

19. osmanaltunel

osmanaltunel

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Turna 140 cm. Gölbaşı
    Sana bu konuda yardımcı olamıyacağım ben daha ziyade altınoluk,küçükkuyu,assos ve ayvacıktan bahsetmek istiyorum en çok beğendiğim yerlerdir balığı,insanları denizi ve doğası ile tam yaşanılacak bir yer herkesin görmesini istediğim ve tavsiye ettiğim bir yerdir insanların ne kadar içten olduğunu gitmeyen bilemez dünya tatlısı bir yer kıymetini bil harikulade bir yerde yaşıyorsun.
    İyi avlar dilerim.

20. tekesss

tekesss mehmet uzer

Favori Kamış:
    ryobi fuji
    En İyi Avı:
    levrek/2,250 kg
    slmlar

merhaba erimozel altınoluk deyiverdinde hemen ilgimi çekti bende akçaydayım yazı iple çekiyorum senin gibi. şu finaller biter bitmez akçaya gideceğim sonrada balık tabiki. ben sana sardalya hakkında yazayım en iyisi önce tuzla sonra fileto yap hatta fileto yapmana gerek yok ikiye böl oltadan tecrübeli birinede iğneyi nasıl takacağını sor ben şimdi anlatsamda anlaşılmaz benim tavsiyem budur. zaman oldukça nete girmeye çalışıyorum. yazın beraber balık tutma dileğiyle.