Eşim de artık balık tutkunu :DDD

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında karakedi tarafından paylaşıldı.

1. inci45

inci45 inci onak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    küçük bir kaya balığı(şimdilik)
    ahmet Fatih eryılmaz abime...

abi diyorum affınıza mahcuben.abicim bende eşime doğumgünü hediyesi almak için foruma yardım çağrısı yapmıştım.Sen eşine güzel bir sofra kur,ben olsam bayılırdım yazmışsın... Abicim be balık tutkusunu anlamak zaman alıyor. Ben nişanlımı anlayana kadar 3 sene geçti. O'da bi gün bana olta takımı aldı. Beraber balığa gittik.bir tane kaya balığı tuttum ama olsun marmara kıyılarında başka balık bulmak zor. şimdi oltam kapının arkasınsa asılı durdukça bana batıyor. Nişanlım manisada yaşıyor. o yüzden beraber sürekli balığa gidemiyoruz.Yani sana demek istediğim zaman ver. olmazsa güzel bir takım al ve onu balığa götür. Foruma da üye yap ayrıca. Yani ben çalışmasam bütün organizasyonlara katılasım var. Buraki güzel ortamı görsün balığa ilgisi artar. ayrıca senin şahsında buradaki tüm arkadaşlara misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum... herkese rastgelsin...

2. akın usta

akın usta

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan
    tebrikler...

3. fishdream

fishdream hüseyin

abi süper.hanımla bi başka olur tabi abi.bakalım bizimkide meraklı ama götüremedik kısmet olmadı.rastgele abi saygılar