Eskişehir sakarya olmadı yenice barajı operasyonu

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında flazer tarafından paylaşıldı.

1. flazer

flazer mehmet ali filizer

Favori Kamış:
    YILMAZ 90 LIK ZIPKIN SHEAKPER MAKARALI OLTA VEDE ALBA NIN KAMIŞLARI
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    kanka resimleri mi istiyon;)

2. nertikus1

nertikus1 Naci ERTİK

Favori Kamış:
    şamandıralı,makaralı
    En İyi Avı:
    9 kg yayın
    yok kankam boş mail at yeterli

3. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    tamam kanka attım bile;)

4. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    anlaşılan eskişehirlilere tavır alınmış helal olsun ne diyelim

5. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Mehmet
    Kimse kimseye tavır almaz :confused:
    Siz ve biz diye bu sitede ayrım yok:eek:
    Hepimiz bir aileyiz.bu böyle bilinsin ;)
    Beraber daha çok organizasyonlar yapacağız.:)

6. Bu nedemek şimdi sevgili kardeşim...:confused: :confused:

Konuyu okuduğum kadarı ile kimse size karşı bir tavır sergilememiş ve sevgili Turgay abimizde güzel bir açıklama yapmış.

7. nertikus1

nertikus1 Naci ERTİK

Favori Kamış:
    şamandıralı,makaralı
    En İyi Avı:
    9 kg yayın
    yok yok Ahmet Abicim var bir durum baksana körler sağırlar birbirini ağırlar olmuşuz.yazık üzüldüm şimdi bak.

8. Naci kardeşim nasıl yani :confused: :confused:

Konu açtınız kimse bişey yazmıyor tebrik etmiyor, ondan mı bu durum yoksa başka bişey mi var

9. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    ne bileyim önceden bir konu açıldımı herkes tebrik ederdi ama şimdi kimseden tık yok inanın üzülüyorum cüzzamlı muamelesi görüyoz bana öğle geliyo

10. Yaaa baba...

Darılma ama saçmalıyorsunuz

Geçen hafta bende konu açtım..
    Yıllardan sonra Çupra tuttum ne oldu eşdost yazdı geçti tebrik etti...
    Şimdi benim de mi sitem etmem gerek bir yıl sonra balık tutmuşum bu kadar mı tebrikler demem gerek..

Kaldıki takip ettiğim kadarı ile sizler genel de her hafta balıktasınız
    Bu halinize yatın kalkın dua edin ya benim yerimde olsanız ?

11. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili Arkadaslarim

Essiz guzellikte ki paylasiminizi ve cok degerli dostlugunuzu gormek beni oldukca duygulandirdi. Aranizda ki samimiyet dolu saka ve rekabet, bir birbirinizle paylastiginiz, buyuge ve kucuge gosterilen saygi ve sevgi, sicak muhabbet paylasiminizin diregi olmus. Binlerce km otede odama eristi. Fotograflariniz ve baliklariniz goz kamastirici. Bu kadar muhabbetin arasinda bile asil gorevimiz olan
    surdurulebilir amator balikciligin ahlak ve prensiplerini sergileyebilmek ugruna balik salmayi unutmamaniz bunu bizlerle de paylasmaniz onur duyulacak davranislar.

Lutfen evhamlara kapilarak sitemizin degerli uyelerinden bu guzellikleri mahrum etmeyiniz.Ben sahsen hepsinin sizlerin bu muhtesem organizasyona gereken ilgiyi gostereceklerinden eminim.

Saygilar sunarim, Vatanimin ve Eskisehir'imin degerli Amator balikcilari...Sapina kadar balikci, sapina kadar doga sever, sapina kadar dost ve paylasimci yureklersiniz.Saglicakla kalin.

12. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

MEHMETİM
    farkında isen siteye girdikten sonra organizasyonlara elimizden geldiğince katılıyoruz.Tanımadığımız arkadaşlarımızla realdede tanışmış oluyoruz.Buda bizlere güven verdiği gibi sorunlarımızıda paylaşıyoruz.
    aynı zamandada arkadaş çevremizde artmış oluyor.keşke hepimiz bir araya gelebilsekte paylaşımlarımızı yapabilsek.
    bence art niyet yoktur.

13. nertikus1

nertikus1 Naci ERTİK

Favori Kamış:
    şamandıralı,makaralı
    En İyi Avı:
    9 kg yayın

Boşver Ahmet abi bizimkisi muhabbet olsun bizbize yeteriz,biz Eskişehirliyiz,hepimiz kardeşiz.Yeni büyük sarıyer organizasyonunun ayak sesleri bunlar savulun.Bekle geçitvermez geliyorum Allah Allah .amma da gaza geldim şimdi be:D

14. Ama böyle muhabbetleri özelden yada msn den kendi aranızda yaparsanız daha uygun olur.

Konu içine bu tip mesaj yazıdğında olay diğer üyelerimiz tarafından farklı yorumlanmaktadır.

15. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Avlak bana ait
    Varmısınız tüm sazancılar sazan orga :D :D :D

16. nertikus1

nertikus1 Naci ERTİK

Favori Kamış:
    şamandıralı,makaralı
    En İyi Avı:
    9 kg yayın
    Allahın bildiğini kuldan saklamadık oysa öyle bir özenle çalıştık organizasyon yapalım resim çekelim yayınlayalım ,Ahmet abim acıcık darıldık bu kadar problem etmeyin.gençliğimize verin.demekki ilgi çekmişiz :D

17. Ozaman benim konuma sizler tebrik yazmayasa kadar bende sizi tebrik edmiyorum. Hadi bakalım :D :D :D :D

18. simendifer

simendifer Sennur

Tebrikler arkadaşlar güzel bir gün geçirmişsiniz, fotoğraflarınıza da keyifle baktım ve hatta düzenledim... Bir şeyler yazmamış olabilirim ama ben bu aralar hiçbir yere birşeyler yazmıyorum denilebilir. Sadece yapmam gerekenleri yapıyorum o kadar, çünkü işyerimde de yoğunum bu ara. Birbirimize alınmak doğru değil, neden körler sağırlar birbirini ağırlar olsun ki ? Biz de koca İstanbul organizasyonu yaptık örneğin, bir tane Eskişehir'li arkadaşım tek kelime yazmadı, ne bir tebrik ne bir hayırlı olsun, hiçbir şey yazılmadı. Ben ya da diğer arkadaşlarımız gönül koyduk mu ? Biz de kendi kendimize yazdık durduk. Ama mutlaka işiniz gücünüz vardır, farkına varmamışsınızdır ya da ne bileyim olmuştur bir şey yazmamışsınızdır. Altında bir şey aramadım hiç, aklıma bile gelmedi. Böyle şeyler için birbirimize alınmak, kırılmak bizlere yakışmaz arkadaşlar. ;)

19. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    hüseyin abim bitanesin sen senin güzelliğin teşekkürler

20. esk balık timi

esk balık timi

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    haftanın en iyisi
    ramazandan sonra her zaman.