Yer : Büyük Kumla Tarih : 7.4.2007 Sabah saat 06.00 da 3 arkadaş Eskişehirden yola çıktık.Saat 08.30 da Kumlaya vardık.Kaptan Tahsin ve oğlu Hüseyini alıp denize açıldığımızda saat 09 du. İlk istavritleri çapariyle ben aldım.Devamını ekip getirdi.. Eskişehir sazancısı Erdinç eski deniz balıkcılık günlerini hatırladı ve istavritleri toplamaya başladı.. Alikoç6868 Ali oda şova başladı.. Balıkcı barınağına dönüş ve mutlu son..
Cahit abi kumlada balık bırakmamışsınız..Mangal sefasıda yapmışsınız..tebrik ederim..Bidahaki sefere inşallah beraber gideriz..tekrar tebrikler..
Ana sayfamızda bulunan amatör balıkçılıkla ilgili sirkülerimizde istavrit için en küçük boyun 13 cm olması öngörülmekte.. ancak fotolarda bir ölçü olmadığı için tam da bir karar vermek mümkün olmuyor. şahsi kanım küçük olduğu yönünde ve bence yaptığınız bu av muhabbet dışında sirkülere aykırı. bu kanuda daha hassas davranacağınızı dileyelerek bundan sonrası için rastgelsin demek istiyorum sevgiyle kalın..
bülent hocam balıkların boyunu merak ettiysen erdinçin fotoğrafına bakın elinin altında bir balık var,balıkla erdinçin elini orantılarsan ortalama boyu çıkar.Net boy isterseniz herkeste ızgara tellerinden vardır,balık boyuna göre tel aralarını sayıp ölçersen daha verimli olur. selamlar.
o balıklar boy sınırlamasından kalmaz iyi onlar baksan kocaman kocaman Ama yinede sirkülere uyalım uymayanları uyaralım