Çok haklısın bence de balıklar çok ufak, gerçi bu kardeşimiz onları bilmeden yakalamıştır bir dahaki sefere aynı hatayı yapmayacaktır, bizlerde o zaman büyük lüferleri tebrik ederiz sevgiler hoşça kalın.
Tebrik ederim yeterli miktarda balık alınmış. Sarıkanat boyunda balıklar da gözüküyor içlerinde, umarım 20 cm. limitine de dikkat ediyorsunuzdur. Yem bence çok önemli değil, taze kıraça her zaman en iyi yemdir. Tezgahtan alınacaksa, istavrit, sardalya, hamsi, zargana, hatta ithal uskumrular bile iş yapar. Parlak balıklardan olması yeterlidir. Ama yemin taze olması başkadır, hele bir de canlı ise bariz şekilde fark eder. Ben bugune kadar köprülerden hiç avlanmadım. Ama son zamanlarda Boğaz'da kıyıya çok yakın yerlerde çinekop bulabiliyoruz, öyle ki olduğumuz yere sarkıtarak aynen köprüde yaptığınız gibi balık yakalayabiliyoruz. Siz köprüden mantarlı takım mı yoksa hırsızlı zoka mı kullanıyorsunuz?
balık selam bütün balık sevenlere arkadaşlar bende şu an o teknoloji zayıf ama avlandığımızda foto çekelim ve dün bir arkadaşla galatadaydım sabah 8 den akşam 7 kadar bir 2 tane izmarit bir 2 tane islavrit ve birazda kraça aldık köprü doluydu fakat aman aman balık yoktu önümüzdeki hafta balığa çıkıcam boğaz nasıl söylermisinis.
Emin arkadaşımız sanırım şöyle düşünüyor. Köprüde balık tutan çok yer bulmak zor, ama bir de büyülü yemini söylerse herkes köprüye üşüşecek hiç yer kalmayacak. Hatta bu yem sayesinde ne kadar lüfer var hepsi tutulacak Çok merak ettim çipura ya da levrek mi ?
gerçekten tebrik etmek lazım Galata köprüsünde böyle iri balıkları yakalamak ve sabırla beklemek herkesin harcı değildir..özellikle köprüde limit altı çok balık tutulmakta.. Herkez yem konusunu sölemediğin için yüklenmiş bende ara sıra galata köprüsünde avlandığım için bılıyorum bi tahmin yapiyim Emin kardeşim Balıkları su üstü yaprak Zarganayla almışındır die tahmin ediyorum ?
Galata koprusunden cinekop cekmek ha ne kadar guzel birsey hatta halicten de yakalanmaya baslanir buna cok sevindim zira bir 10 sene once oralara canlilar kusmustu aviniz bereketli sansiniz bol olsun selamlar Bence yem kedidir kedi
Tesekkur ederim hikmet arkadasim. Zokayla su ustu. Aldim yemin diri ve buyuk olmasi etkilemis olabilir. Orhan abi sana gore kucuk olabilir ama boylari 20 - 27 arasi. Limit alti balik yok. Anlasilan bizde elimizde metreyle poz vercez. Merada foto cekilmeyi seewmiyorm.hhep tek gittigm icin merada ve sogukta foto cekilmio telefn balk kokuo hem cebim.hemde dikkatim dagilio unutyom acikcasi.
Kopruyu bnden iyi bilmeyenler kopru hakkinda atip tutmayin. Ben ne kayiktan ne bogazdan ne rapala nede baska turlu avlanan arkdslara akil vermiom.sizde bana koprude neyin nasil olcagi hakkinda bana akil vermeyin.tecrubeyle sabittir.
teşekkur ederım. genelde mantarsız hırsızlı takım kullanıyorum.ama bu seferkı avımda zoka ile avlandım.
cogu kısı bılmez ama yem bence kefal veya gece av olursa izmarıt etı fosforludur eskıler ıyı bılır luferın ana yemı
Lüfer familyasının yemi bellidir.Oyüzden fazla takmaya gerek yok.Bende tecrüme dayanarak bilmeyenler için söyleyeyim ispari eti de cazip bir yemdir..
Balıkalr harika görünüyorlar emeğinize sağlık. Bende geçen hafta gittim Galataya akşam 4.5'tan 8.5a kadar yaklaşık 4 saatte sadece 2 çinekop 2 iri istavrit alabildim hırsızlı takımla. Pek balık tutan da yoktu zaten benden fazla tutan olmadı. Acaba 1 haftada ne değişti ki bu kadar güzel balık yaptı
ahahahahaa faruk kardeşime katılıyorum bu nedir adam yemi söylemiyor şaka gibi ne işi var bunların forum sitesinde
Köprüde balık tutmanın ne gibi iceliği varki;İndir-kaldır.Bir sefer gittim bir daha da gitmem.Biz 200gr ile rapala atarız,her yerde değişik taktik yaparız,galata bizi açmaz.Arkadaşların dediği gibi yasaklansa iyi olur
Tebrik etmeyi bırakın da, şu balıkların boyuna bakın öncelikle. Bunlar sarıkanat felan değil, balıkların sunulduğu tabak ortalama 20-25 cm çapında, balık boyunu ona göre hesaplayın, benim hesabıma göre iki balık var ve gerisi limit aitı... Bu raporun sirkülere uyan yanı yok,
Çok doğru ve yerinde bir teşhis, orada yaşamadığım halde zaman zaman İst gittiğim olur ve o köprünün manzarasını ve güzelliğini bozduklarına inanırım,.
neyi soyleyıp neyı soylemıcegımı sanamı sorcam? ve hamgı sıtede hangı forumda oldugumu? senın ne işin varsa benımde o işim var.
yaşına saygım var ama kımseyı yalancı durumuna düşüremessin. balıkları sundugum tabak degıl tepsi ve çapı 37 cm orda bitane bile limit altı balık yoktur. birdakine hepsini tek tek ölçüp bütün takıntılı arkadaşların gözüne sokucam. bilip bilmeden gorup gormeden yorum yazmayın begenırsın begenmezsın o benı bağlamaz ama bır kımseye gormeden bılmeden yalan atamazsın.herkez haddini bilsin