Galata Canavarları

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında zorbiac tarafından paylaşıldı.

1. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    lüfer 34 cm palamut 44 cm
    bana görede senın yaptıgın balıkçılık beni açmaz. ve koprü senı açmıo dıye kımse o kopruyu yasaklamaz.benımkı ındır kaldırsa senınkıde at çek

kendınızı çok yukarda görmeyin.ne kadar takıntılı millet varsa hepsi toplanmış.

2. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Arkadaşlar resimde cetvel yoksa balık boylarını tahmin etmemize imkan yok, raporu gönderen kişi balıkların boyunun ne olduğunu söylüyorsa ona güvenmek durumundayız. Eğer isteseydi yanlarına cetvel koyardı. Ayrıca balığı tuttuğu yeri, kullandığı yemi vs. açıklamak da yine raporu yollayanın tercihine kalmış bir durumdur.

3. hikmet12

hikmet12 Hikmet

En İyi Avı:
    Lüfer,Eşkina
    aynen katılıyorum. buarada galata köprüsüne burda baya bi laf sölenmiş.herkesin kendi fikridir saygı duyarım ama orayı kötü gösteren bi kaç kendini bilmez yüzünden Ailesiyle arkadaşlarıyla güzel vakit geçirmek için oraya gelen insanların balık tutma keyfi elinden alınmamlıdır ...

4. İnan01

İnan01 İnan Köse

Favori Kamış:
    Daiwa Crosscast 2.59 28-84 / Major Craft Skyroad 2.44 7-23
    Favori Makine:
    Shimano Twinpower HG 4000 / Shimano Stradic Ci4 3000
    En İyi Avı:
    Balık
    Kardeşim tebrikler güzel balıklar afiyet olsun =) Yem,yer vs.. paylaşmak da bu başlığı açan kişinin insiyatifinde söyler veya söylemez kimseyi böyle bir konuda sıkıştıramazsınız.Daha iyileri hepinizin olsun =)

5. cengizhan

cengizhan cengizpeksak

Favori Kamış:
    lineaeffe spider surf 4.20
    Favori Makine:
    cormoran big pen 7pi 4500
    En İyi Avı:
    çinekop
    dostum eline koluna sağlık

6. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:

eywallah dostum daha ıyılerı oltanda olsun

7. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Köprünün müdavimlerindensin anladigim kadari ile. Orda saga sola sise içine pisleyip çevre düzenlemesi yapanlar, oralari parselleyenler için düsüncelerin nedir? Merak ettim dogrusu

8. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    Bu köprüye bu kadar nıye herkez ateş püskürüyor anlamıyorum.

Koprude hergun yaklasık 300 - 400 kişi balık tutuyor.

Bunların arasında illaki 10 tane sağa sola işiyen kızlara turıstlere sarkan insan müsvetteleri olacak bu normal birşey niye köprüyle bağdaştırılıyor.
    bu kadar kalabalık olan her merada boyle şeyler oluyor. ben arnavutkoyde bebekte uskudarda ve tum boyle kalabalık olan meralardada görüyorum.
    + Bogaza karşı işeyen
    +Gelene geçene laf atan
    +Deli gibi içip mangal yapan sagı solu kirleten
    +Denize halat gerip takılan rapala kurşun vb toplayıp satan
    +Yürüyen yayalara aldırmadan ileri atış yapmaya çalışan

Ben her kalabalık merada bunlarla karşılaşıyorum. ben ıstanbulda nerdeyse her yerde avlandım hatta sadece Kalkan balıgı çıkıyormuş dıye bı soylentıyle otagara atlayıp 200 km yol gıttım. yanı lafın kısası her yerı gezdim balık tutuum. ama bana en keyıf veren yer Galata köprüsü bundanda utanmıyorum. her onune gelen galatada balık tutmakta ne var yok basıt yok orada ölsem tutmam bilmemne ağla yasak şekilde avlananlara bu kadar tepki yok bu forumda ama nedır bu kopru nefreti. Benım en rahat ettıgım en çok haz aldıgım avlar koprude gerçekleşiyor. ve bogazdakı meralar gıbı ne her gıttıgımde 3 4 tane takım bırakmıyorum bogazda. Bir takımla 4. 5 gün av yapılabılıyor.bogazda her gun bin kişi balık tutsa ve 1 takım koparsa hergun guzelım bogazımızda 1000 takım 1000 hayalet av demek.

Kendını bılmez ınsanlar her yerde var.bu kötü etiket köprünün üstüne yapışmamalıdır.

He bu arada köprü parselleyenlere gelınce; emin ol kimse benım kadar bu konuda hassas degıldır. Çok savaştım savaşıyorumda. hiç bi şekilde bu olayları onaylamadım her zamanda sesimi çıkardım ve bu konuda bişeyler yaptım. forumdada, köprüdede

9. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Insallah köprüde senin bu düsüncelerinde olan avci sayisi artar da bu bilinç yerlesir ve parselciler nemalanamaz duruma gelir

10. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Köprüyü sevmemek anlaşılabilir bir durum ama köprüyü sevmediği için orası balık tutmaya kapatılsın demenin mantığını izlemek çok güç. Tam tersi asıl orayı sevmeyenlerin köprüde yoğun olarak balıkçılık yapıldığında sevinmesi gerekir. Aksi durumda orada avlananlar da İstanbul'un zaten tıkış tıkış olan diğer meralarına yayılacak. Hiç bir yer balıkçılığa kapanmasın, aksine gaspedilmiş ne kadar kamu alanı varsa hepsi halkın kullanımına, balıkçılığa açılsın bence. Sevmediğimiz yere de gitmeyiz olur biter.