şuan balık yok denecek kadar az koprude dipten az ustte istavrit su üstünde sardalye çıkıyor yem değil çapari ile alınıyor duruma gore 50-60-75 gr kursun ile
İyi akşamlar Hasan Abi,koordinat sistemi çok iyi olmuş hafızamıza yerleşir inşallah....Cumartesi B2 ile B1 arası bir yerde idim dediğiniz gibi tarihimin rekorunu 16 sardalye 2 istavrit ile yaptım A2 A1 taraflarında çok yıgılma oluyor onu anlamıyorum o yüzden sordum .......tekrar iyi akşamlar.......
arkadaşlar bu aralar sabah ya da akşamları hsngi koordinatlar iş yspıyor? müdavimlerden bilgi rica edelim.
Teşekkür ederim, beğenmenize sevindim. A1 A2 noktalarının bu kadar yoğun olmasının tek sebebi geceleri iyi eşkina yapması. Millet sabahtan gelip yer kapıyormuş duyduğum kadarıyla.
Köprü ara ara sardalya yapmış bugün,akşam üstü 6:30 gibi bende balık pazarının ilerisindeki motor iskelesinin ordan 20-30 parça sardalya - istavrit aldım onuda kovama musallat olan kedilere kalanlarıda yanımda olta sallayan bir abinin kovasına koyup 8 :30 gibi maçı kaçırmamak için evin yolunu tuttum.
Arkadaşlar, Bugün için galata köprüsünde durum nedir, bilgilendirirseniz sevinirim. cevaplar için şimdiden teşekkürler
Her sabah geçiyorum Galata'dan. Kovalar boş, işler vasat görünüyor. Ramazan, aşırı sıcaklar ve balıkların üreme dönemi. Ben şahsen eylül sonuna kadar balığa gitmemeye karar verdim.
son 1-1,5 aydır C bölümünde her sabah sardalya çıkıyor. hele son 15 gündür baya baya irileştiler. sahurdan yatmıyorum sabah 6,5 gibi köprüde olmaya gayret ediyorum. zaten sardalya 6,5 ile 9,00 arası yapıyor diyebilirim. 9 dan sonra toparlanıp eve dönüyorum. ramazanda sardalya yemek isteyen kardeşlerimize duyrulur.
her hafta sonu özellikle cuma ve cumartesi günü giderim galata körüsüne yaklaşık bir aydır köprüde tık yok yok bende ordaki takımcı bi abiden yemimi alır devam ederim sahil boyu ama sürekli telefonlada sormama ramen ve kendimde gittiğimde gözlerimle görüyorum köprüden birşey çıkmıyor sadece sabah ezanından sonra gün aydınlanırken sabah 9 a kadar bol miktarda sardalye çıkıyor 2 saatde 2-3 k,lo sardalye alınabilecek kadar çıkıyor sardalye sevenlere duyurulur
galata köprüsü ölü gibi arkadaşlar hiç iş yapmıyor sabah gittim erken yine birşey yok sonra arnavutköy e gittim kovayı doldurdum geldim)
Hakan abi eline sağlık gerçekten harika bir çalışma .Dün akşam Galata köprüsündeydim yine tık yoktu A/1 bölgesinin karşısındaki iskeleden İskopit ve barbunya aldım ...
Hakan abi birde gerçekten A/3 ve B/3 ten çok güzel eşkina çıkıyor bende yakaladım ve takım sanatlardan yakalarken gördüm büyük köpükten kutular varya ondan 3 tane silme doldurmuştu adam...
insanda biraz doyma hissi olur. yarını düşünür. arkandan gelen insanı düşünür. gerçekten insan olmak ayrı bir şey. Selim kardeş kusura bakma sen. yazdıklarını okuyunca birden sinirlendim..