Galata Köprüsü Koordinat Sistemi

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında denizbilimci tarafından paylaşıldı.

1. akcabey

akcabey Yalçın

Favori Kamış:
    extreme cast
    Favori Makine:
    longbow II 960
    En İyi Avı:
    koca bir martı vurdum
    özet: köprüde balık yok
    metin: 29.08.2010 sabah 7:30 gibi 3 arkadaş köprüdeydik ortalık ana baba günü bizi bir sevinç kapladı dedik herhalde balık var ki millet yığılmış buraya.
    acemi olduğumuz için en tenha yere girdik arkadaşlar oltaları açtı ben olaya şüpheli yaklaştığım için takım açmadım yanımızdaki abiyle muhabbet ettim kovasında 4-5 tane sardalyaymış balık vardı gece 4 ten beri sadece bunları tutabildiğini söyledi yarım saat daha bekledi yine birşey yok gitti
    sonrasında köprü yavaş yavaş boşaldı bizde herkes gibi avucumuzu yalayıp geri döndük.
    ya zaten acemiyiz balık olmayınca insan iyice soğuyor. buraya yeni üye oldum sizlerden balık tuttum diye bir mesaj gelmedikçe balığa çıkmama kararı aldım

2. Oltacıselim

Oltacıselim Selim Kanbur

En İyi Avı:
    Eşkina / Kiloluk Eşkina ve Kiloluk İskorpit
    Yok abi neden kızayım bende zaten gurur duyarak yazmadım onu adama bizde sinirlendik kimbilir sabaha kadar kaçtane çekti Allah bilir 6 tane ile benim avım bitmişti o dibini kuruttu sanırım o gün ne yapacaksa o kadar balığı şimdide köprüde eşkina arıyor millet daha çok ararlar bu zamana kadar sadece 8 /10 tane anca çıkmış daha görmedim ben...

3. y.avluk

y.avluk yunus

Favori Kamış:
    lineaeffe
    Favori Makine:
    d.a.m.
    En İyi Avı:
    çapari ile eşkina:)
    dün gece 12.00 dan sabah 10.00 a kadar galata köprüsünde c1,c2,c3 bölgesindeydik toplamda 9 tane sardalya ve 1 adet istavrit aldık. bu arada arkadaşlar a2ve a3 ten oldukça sardalya alanlar olmuş bilginize..

4. Oltacıselim

Oltacıselim Selim Kanbur

En İyi Avı:
    Eşkina / Kiloluk Eşkina ve Kiloluk İskorpit
    Şimdi haberlerdede balıkçıları gösterdi tekneler boş dönüyormuş :( havada biraz etki etti tabi ama yinede bilinçsiz avcılığın cezasını çekiyoruz....

5. y.avluk

y.avluk yunus

Favori Kamış:
    lineaeffe
    Favori Makine:
    d.a.m.
    En İyi Avı:
    çapari ile eşkina:)
    evet kesinlikle katılıyorum trolller mahvediyor denizi ne var ne yok alıyorlar umarım buna dur diyen birileri çıkar(hiç zannetmiyorum!!) biz yine az çok bu hobiyi gerçekleştiriyoruz fakat bizden sonra gelecek nesillerimize bereketi olmayan sadece tuzlu sudan ibaret bir deniz kalacak....