17/09/2010 galata ve unkapanı köprüsü rapor saat 20,30 GALATA KÖPRÜSÜ karaköy tarafındaydık. balık yoktu. yunus vardı içeride köprü boştu. bizde 24,00 civarı unlapanına gectik . orada 2 ye kadar kaldık pek bi balık yoktu yarın kilo civarı balık aldık. 18/09/2010 bugünde köprüden gectim balık yoktu.
Selam bende siteye yeni üye oldum ve acemi bir balıkçıyım (köprüde öyle diyorlar ama balık hep bana geliyor) 9 Ekim 2010 tarihinden 14 Ekim 2010 tarihine kadar Unkapanı köprüsündeydim Salı günü hariç hergün balık yaptı. Salı günü köprünün imç blokları yakasındaki kıyı bölgesinde sarıkanat ve çinekop vardı sanırım bu yüzden istavrit yoktu. Salı günü 1-2 saat çoğu kişi güzel sarıkanatlar çekti benim bir oltanın zokasınıda sarıkanat kesti zamanında tasma yapamadığım için gitti sanırım.. Daha sonra eski bir zoka vardı elimde küflenmiş dikkat ettim küflü iğneye daha çok balık gelmeye başladı. Ama bir hafta güzel ve bence bereketliydi.
Merhaba arkadaşlar bu cuma günü yeni kapıfenerin orada gece 11 de başladık. 5 te galatada bitirdik. Yeni kapı fenerin orada 5-10 istavrit aldık. çinekop a da attık ama bir kaç tıktan başka bir şey yoktu. sonra galataya geçtik. Oradada yanımızda sabaha kadar 2 adet çinekop çektiler . Bu hafta kesattı anlayacağınız.
herkese kolay gelsin acemi bir balıkçıyım siteye yeni geldim.herkese rastgele 3-4 arkadaş 2 hafta sonudur.sabah saaatlerinde samatyadan başlayıp galata köprüsüne kadar 4-5 saat uğraştık.hiç balık yakalayamadık.istavrite atıyoruz sorun bizdemi diye düşünüyorum ama başkalarına da bakıyorum istavrit yok.olsa da çok az ve uzun saatler sonucu yakalamışlar.deniz suyunun soğuması lazım dediler.sizce bu hafta sonu o denilen deniz suyu sıcaklığı olurmu,ortaköy,kuruçeşme taraflarında herkese teşekkür ederim,yönlendirmelerinize ihtiyacım olacak
Bu zamanlarda o taraflarda istavritin az olması normal.Çünkü avcı balıklar girdi artık.İstavrit istiyorsan git yeşilköyden tekne kirala açıl 30 metre yakala.Bu sene oralarda istavrit bol.Ama çinekop yakalamak istiyorsan dün gece tam zamanıydı köprünün.3 günlük yağıştan çıkıldı.Balık aç avlanamadı.Bence güzel yapardı.Bugünde yapması lazım kuvvetli lodos var.Böyle havalarda lodos tutmayan heryere balık giriyor.Sana tavsiyem galata değil unkapanından at.