perşembe günü saat 15;30 da yürüyerek galatayı geçiyordum. Çapari ile (turuncu ve beyaz karışımı)birisinin aldığına şahit oldum. Başka kimsede yoktu.
Dün ve bugün bırakın palamutu doğru dürüst istavrit tutan bile yok.Pazar sabahı gittik ama tık yok.Son bi kaç gündür galatadkiler eli boş dönüyolar.
haftasonu hava biraz bozacak galiba... Cumatesi gecesi çinekop takımlarının tozunu alsak mı acaba köprüden...
Arkadaşlar Köprülerde bu ara ne çıkıyor. Çinekop giriş yaptı mı? Bilgilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.
Evet, biraz önce köprüdeydim, kefal vardı baya. Tektük istavrit ve izmarit vardı kovalarda. Yağmurunda etkisiyle pek balık tutan yoktu açıkçası.
Arkadaşlar, bu gün hem Galata köprüsüne hem de Unkapanı köprüsüne özellikle bakmaya gittim lüfer familyasından herhangi birşeyler tutuluyor mu diye (malum, çinekop ve lüferleri beklerken artık evde paslandık)... İnanın, kovalarda küçük boy kefallerden ve birkaç tane istavrit'ten başka balık göremedim.
bugun galata köprüsününe gittim arkadaşlar istavritten başka birsey yoktu kovalarda coğuda zaten kraçaydı çinekopa yemli atanlar wardı tek tük vuruş alanlar olmuş ama tutan olmamış akşam üstü çinekop yapar diyenler vardı