nejat abi iyiki geldin sen bu siteye iyi anlaşırım ben senle vaalla abi ben bilecik gölpazarında çalışıyorum ziraat mühendisiyim bu taraflara yolun düşerse uğra slmlar hala gülüyom kendi kendime alemsin
yedim tabiki ,ama tam balık tadını gidermek için baharatlara biraz daha yüklenmek gerekiyor inancındayım.. çemen tohumunu fazlalaştırıp bir deneme daha yapacağım.. bak dinle ; ana et olarak palamut fletosu kullandım.. fletoyu çıkartıktan sonra kaya tuzu ile (kalın) tuzlayıp kurutuyorsun. daha sonra çemenle bulayıp gölge yere(balkona) asıyorsun kuruması için ara sırada ıslak süngerle nem veriyorsun.. .. denemeler doğru yolda şu an... ama dediğim gibi balık tadını tam olarak yok etmem lazım...
Hocam, baharata yüklenip ziyan etme güzelim balığı. Naçizane fikrim; Yerken rakıya (Yeşil üzüm efeyi tavsiye ederim) yüklen koku filan kalmaz Saygılar...
Paylasim icin tesekkurler.Isimde bir yanlislik mi var? Bence bu"gariban taramasi " olarak adlandirilmaliydi. Sanki balik yumurtasindan tarama yapmayi, balik etinden tarama yapmaya cevirmissiniz. Gene de emeginize helal olsun.Karnim acikti.
Sevdim seni delikanlı. Ben de varım. Karşılığında çırpma işini ben yaparım Ama eğer Can malzeme çırpma makinesi icat ederse beni işten atmak yok, bu sözleşmenin birinci şartı. Siteye de reklamı koyduk mu tamamdır bu iş. Eee ne zaman başlıyoruz ?
sakaryabaşında israil yaını dediğimiz yayınlardan var kırmızı etli hatayda kıymsının çekildiğini duymuştum belki işe yarar ben ticari sirkülere göre gerekli belgeleri almaya gidiyom