pek buyuk degiller papuc gibiler amac tuna aviydi ama nasip olmadi bir kac defa dip takiminda yemlik balik cekerken onlara atladi baliklari resmen somurudular..o anda atili 3 tane canli takim vardi onlara tiklamadi bile...neyse arkadaslar uzatmayim...
Mustafa kardeşim şimdi bir arkadaşımın uyarısı ile farkettim de daha doğrusu arkadaşım farketmiş bu raporu sen geçen hafta zaten yayınlamışsın yani en azından aynı resimler var bu durumda ya sende B vitamini eksikliği var yada Finlandiya nın havası yaramıyor sana dön gel geri TÜRKİYE me Diğer link aşağıda sanırım B vitamini ni az alıyorsun kardeşim http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=10139
Mustafa Kardeş yoluyosun böyle raporları bozuluyorum valla!!! Gün aşırı balık yakalar mı yahu insan!!! Ayda bir zır fırsat buluyoruz şurda!! Ama emin ol benim fırsatım olsa hergün giderim Pabuçların numarası da büyük anlaşılan,buradakileri kızdırmamak içn söylemiyosun
serdar kardes evet levrek olan resim daha oncekinden karismis!!!cok fazla resim var benzer uplod ederken bir hata olmus o gun yine bir levrek vardi ayni boyutlar...1 resim hata olur o kadar.4.resimde ayni ebatta bir levrek gozukuo zaten digeriyle karsimis
hakan abi 5 numarali resimde gol levregi ve capak diye biliyorum....burda ahven ve lahna diyorlar tabi bolgesel isimler degisiyo olabilir tr de.
ufuk bey genelde hergun gitme sansim var ama pek gitmiyorum...tek basina zevkli olmuyo...cikan baliklarida geri ya suya yolluyorum yada gol kenarinda herzaman karavanli kapci tasli ciftler oluyo onlara hediye ediyorum..sabah 8-16 arasi calisiyorum..burda bildiginiz uzere gunler cok uzun zu an saat 00:00 ama disarida hala aydinlik alaca karanlik gibi gun yeni batti...gel beraber avlöanalim dicem ama mesafe var ha))