Yer:Salzburg(Salzach ve Bürgerausee) Arkadaslar avlarimizdan bir kac resim. Bürgerau see Manzaralari Tanerin yakaladigi Sazan Benim o günkü ilk avim sabah altida basladig ava ilk baligimi üc siralari yakaladim
Tebrik ederim güzel av olmuş.Bu ortamın kış resimlerini de gördük herhalde.Eğer yanılmıyorsam tabi.Çok mükemmel bir ikili olmuşsunuz.Resimleri bir miktar küçültürseniz görmemiz daha kolay olur kanaatindeyim.Vatan topraklarından sevgiler.
tebrik ederim güzel av olmuş ama bende Barış a katılıyorum resimler çok büyük olduğu için insanı zorluyo ve yoruyo paylaşımınız için teşekkürler
Taner ve Eyüp kardeşlerim ;Helal olsun size gerçekten güzel avlar yaparak gerçek balıkçı olduğunuzu kanıtlamışsınız. Resimleri ufaltma imkanınız yokmu? Ufaltabilirseniz tamamını görebilmek için cambazlık yapmamıza gerek kalmaz, bu seferlik bu ufaltma işini ben sizin yerinize yaptım . oltalarınız boş kalmasın sağlıcakla kalın...
Ozlettiniz be! Nerelerdesiniz.?Kart mi? Postal mi? Bu resimler hayatin , yasamin tadi... Mukemmel.Sanki bizi oralara olta atmaya goturuyor.Tebrik ediyorum.Bizi balikciliginizdan ve bu essiz goruntulerden uzak tutmayin. Saglicakla kalin.Dahasina rastgelsin.
şahane resimler şahane av. O albalıkla kaşarlı mantarlı güveçte ne olur ama üff. Afiyet olsun arkadaşlar
Bi Karların içinde, bi mis gibi yeşilliklerin içinde vallaha imrendim çok güzel yerler. Balıklarda harika ellerinize sağlık arkadaşlar . Paylaşımlarınızın devamını dilerim.Saygılar. Sevgiyle kalın Allaha emanet olun.