öncelikle harkeze selamlarr... 15 haziran sabahı kesikköprüye gitmek üzere saat 5 civarı cıktıgımız yolculukda 6.30 gibi suyun kenarına indik.hazırlıklar başladı,bot suya indi,oltalar,motor, akü hersey hazır bir şekilde ahmet abi,babam ve ben başladık ava,yagmurun etkisinden olsa gerek su biraz bulanıktı,öglen vakitlerine kadar av durgun ama keyifli bir şekilde devam adiyordu saat 2 civarında kırmızı beyaz sasi ile bu yakışıklıyı aldık yaklaşık 10 dk. direndi,aradan 1saat geçmeden biraz küçügünü babam yakaladı,bereketli bir av günüydü büyük olan 82 kardeşi ise 70cm,ikiside kırmızı beyaz sasi ile kesikköprüde yakalandı, eve dönüşde mola için çeşmede durduk, yalnız tuttukları balıkları temizlemek için durmuş iki beyfendi ile karşılaştık yaklaşık 60 adet turna tutmuşlar ve 30 taneye yakın limit altı balık vardı,babamın yazık degilmi bu balıklara?.. sorusu üzerine aldıgımız cevap, biz tutmasak başkası tutacak...oldu, limitin 40cm oldugunu bile bilmediklerini ögrendik,bilinçsizavlanma kesikköprüdeçok karşılaşılan bir durum elimizden geldigince uyarmaya çalışalım yoksa 2 seneye kalmaz 1 tane bile balık yakalamadan eve dönüş yapmayla karşı karşıya kala biliriz. herkeze rast gelee....
Vallahi döktürmüşsün gene Emre. Eline sağlık. Haziran ayı tatlısu yarısmasında gene gormek lazım seni. Daha büyüklerini tutman dileğiyle. Hadi rasgele...
Bu yuzyilda boyle balik kalmismiydi? Maasallah. Derebeylerini toplamissiniz. Gozum kaldi demezsem yalan soylerim. Afiyet olsun, nazar deymesin, en kotu gununuz boyle olsun, insaallah dahasina rastgelirsiniz. Babanizin asil davranisi icin elini benim icin opun.Super paylasim....
Tebrikler çok süper Turnalar "limit altı balıklar yakalanırsa" Kesikköprü bu şekilde giderse 2-3 seneye kalmaz oraya boşa gidersiniz. Benden söylemesi.
tebrikler gerçekten çok nefis trofeler ayrıca yorumlarında çok haklısın inşallah bu insanlar en kısa zamanda bilinçlenirler... rastgele...
Emre kardeşim tebrikler, şahane güzel balıklar bunlar. Ufaklıklara üzüldüm. Keşke başına taş düşsede şu insanların aklı başına gelse artık.. Nice bereketli ve keyifli avlara..