Yazın bende hergün boş olsam bende düşünürüm. Sana alırsan hayırlı olsun. Bi açıdan bakınca, akıllı telefon parası yalnızca.
Resimlerime laf etme demiştim. Balık akınında yemsiz kalmamış ama yine teknesiz kalmışsın. Bu da sana işaret olur inşallah. Böyle giderse balık akınında yemsiz de kalabilirsin benden söylemesi. Bu arada, arkadaşlıktan bir kerte yukarıda olabilir emin değilim demişsin. Evet arkadaşlıktan bir kerte yukarıda bence de, zira art niyet olmayınca iletişim daha seviyeli oluyor, insan ister istemez daha çok sohbete iştirak ediyor ve bir kerte daha yakınlaşıyor. Öyle olmasa kafana tuğla da fırlatmazdım muhtemelen, zira o tuğlayı da yanlış anlamayacağını düşündüğüm arkadaşlarıma fırlatırım sadece. Bu arada raporun yine eğlenceli olmuş. Balıklar da gayet güzeller ama ben en çok merayı beğendim. Etrafınızda bir tane olta atan yok, buradaki gibi üst üste olta atmak zorunda kalmıyorsunuz. O nedenle gerçekten çok şanslısınız.
Bende ne zaman okucan da fırçalıcan diye bekliyordum. (Mazoşist duygularım depreşti ) Yorumlar için teşekkür ederim. Balık çıkmayınca etrafta olta atan da pek olmuyor. Gene de rahat rahat olta atmak bence de çok güzel. Sizlere de rastgelsin...
tebrik ederim volkan kardeş valla karagözleride insanın gözüne sokarcasına fotoğraflamışınya helel olsun neyapayım karagöz ve eşkinayı görünce heyecanlanıyorum raporu uzun yazmışsın ama çok güzel olmuş
Teşekkürler Zait abi. Senin karagözlerin yanında biraz ufak kalırlar. Daha güzelleri sana rastgelsin...