Olmazmı kardeşim, yakaladım ve bıraktım tüm balıkları. Çipuralar, mercanlar, izmaritler, o koca koca Kalamarlar. Yalnız tek sorun vardı, bırakırken farkında değildim kardeşim Çipura, mercan sorun değilde Kalamarlara üzüldüm cidden
Afiyet Şeker olsun Gözünüz heeep açık olsun... Malum bazı Papparazi arkadaşlar horlayanları çekiyorlar Burak, Serdar; Cümleten Selamlar.
bu güzelliğe ortak olmayı inan okadar isterimki abi denizden artık iyice uzaklaştım. eylül ayında kritik bi sınav var.her şey yolunda giderse o taraflara kalıcı olarak geleceğim.yoksa bu hayat çekilecek gibi değil
Tüm mesaj yazanlara, tebrik edenlere, bizde teşekkür ederiz, sağolun varolun Nazar etmeyin tanışın, kaynaşın, sizinde olsun Şaka bi yana gerçektende iyi dileklerinize ve bizlerle oluşunuza, bizler teşekkür ederiz.
sen şuna livar denize uçtu desene biladerim kafa karıştırıyon sağlık olsun bu keyf milyonlara bedel çok güzel olmuş elinize sağlık bodrum uzak gelirde kısa mesafe ortak ararsanız her hafta sonu müsaitim çahrılar cevapsız kalmaz
tebrikler ekip gene harikalar yaratmışsınız nedir bu bodrumun sizden çektiği ya balık bırakmadınız bodrumda balık