fazla söze gerek yok sanırım ; raporda, balıklarda, arkadaşlıkda kısacası herşey on numara daha nice güzel avlar dileğiyle .....
Kardeşim yok gerçekten bende üzüldüm güzelim balıklar livarın yüzünden gitti ama sağlık olsun bir dahaki sefere inşallah ama bu sefer bende Müjdat abi gibi kamp sandalyesi alıp gidicem hala belim ağrıyor Bana uyan her zaman sizinle varım kardeşim ne demek beraber arabada uyumak bile güzel
Teşekkürler sizede baba oğul rastgele Ali arkadaşım teşekkürler bu sefer lambuka hiç görmedim etrafta ayrıca senide özledik yahu görüşemiyoruz ne zamandır. Burak valla benim aklıma gelmedi kollarını yem yapaydım en azından teşekkürler kardeşim. Tolga selam arkadaşım evet beni anlıyorsun dönüşte ne kadar zor olduğunu bilen birisin ve dediğin gibi izmaritleri rahat bırakmaması sonucu esas beklediğim mercanlardan hiç haber yoktu . Valla kurutmadan sende bir gün gelsen diyorum Erdal kardeşim tam süper olur
Sağolasın Evrim kardeşim önerini bir dahaki sefere dikkate alalım Teşekkürler arkadaş Teşekkürler rastgele Sağolasın Hüseyin abi iyi dleklerin için , bende yakaladığım kalmarları kendime yem yapıcam Teşekkürler kardeşim siz isteyin ben yazarım ne olacak Hatta ağustosta beraber yazarız kendi raporumuzu , Teşekkürler gerçekten keyifliydi. Sağolasın damat sen daha bu siteye bakabiliyon mu bravo Teşekkürler Pamir dahası size rastgele
Teşekürler Barış arkadaşım dahası size rastgele. Teşekkür ederiz Metin abi sağolasın iyi dileklerin için.
Ayıp oluyor hani işteyiz heralde ondan rahat giriyoruz ,unutma ki bu sitenin en çok yazan ve burada bulunan vatandaşlarından biriyim hani
Bekledik ama değdi sonunda..Balıklar süper, kalamarlar süper, muhabbet deseniz o da süper..İmrendim doğrusu..Rastgele..
Sevgili dostlarım Müjdat ,Serdar ,Aşkın ve dayılar ..Hepinizi tebrik ederim..Balıklardan ziyade bu kosusturma içinde kendinize ve birbirinize zaman ayırabildiginiz için ..Keşke bende yanınızda olsaydım demeyecegim nasıl olsa birdaha ki sefere gelirim ..Özellikle Serdar ın tuttugu kalamar gozume ilişti..Av da süper dostluk da.. Hepinizi tekrardan tebrik ederim..
Tamam tamam şaka yaptım bilmiyoruyuz senin aylık yazma yüzdelerini Murat cım süper olan sizsiniz ne demek ayrıca kıskanmayın ne olur gelin sizinde olur Teşekkürler Uğur dahası size rasgelsin. Teşekkürler Muhittin keyifli bir gün oldu sağolasın. Hakan tabi ya beraber gidelim artık haberleşelim ayarlayalım . Teşekkürler.
Abi daha ne olsun... izmarit , çipura,mercan,kalamar mükemmel bir av gerçekleşmiş... Emeğinize sağlık herkese selamlar...
Merhabalar.Cok eylenceli ve keyifli ,Birgün gecirmissiniz baliklar da cok güzel Kalamari cok severim ama simdiye kadar hic tutamadim.insallah bende bir gün olur sizin oralarda tutariz...Arkadaslara Selamlar Rasgele.Yücel...Nürünberg...
Sağolasın Şafak kardeşim Bodrum her zaman nasibimizi veriyor ya işte bizimkisi de arsızlık Teşekkürler Savaş daha ne istenir valla bu dostluğun ve güzel balık avıyla geçen günlerin devamı istenir Teşekkürler Nuri dahası sana rastgelsin. Yücel bey selam inşallah bekleriz beraber avlanmayı bende çok isterim.
Vay vay vayyyy. serdar ve müjdat usta demek bizden habersiz balığa gidersiniz haa. ben sorarım sizeeee. şaka kardeşlerim şaka. sizleri tebrik ediyorum. yine yapmışsınız yapacağınızı. allah daha nicelerini nasip etsin. bu arada aşkını ve dayılarınıda kutluyorum.
Vaayyy beklenen rapor gün yüzüne çıkmış sonunda. Valla arkadaşlar, güzel bir av olmuş, bereketiniz daim olsun. Burda bırak oltaya iki balık birden gelmesini, sabahtan akşama bir tane gelirse sevindirik oluyoruz. Serdar, senin için sportif balıkçı oldu diyorlar. Yakala bırak yapıyormuşsun, aslı var mıdır?