Bugün saat ikiden sonra balik avina gittim yine sansim cok iyidi.Taktim kurtlari kancaya biraktim oltami suyun akisina . Ilk yakaladigim üc balik 40cm digerleriyse biraz kücükdü. Bunlarin haricinde de ilk defa da bir TAŞALTI BALIĞI yakaldim. bu resimdeki de Sedat abimiz eski balikcilardan resimini cekmedigim icin size netten buludgum bir resmi koydum.
Gine ben 5 dagalasi 1 alabalik Biri beni çağırdı sandım Tebrikler her zamanki gibi mükemmel balıklar arkadaşlar ve her zamanki gibi tertemiz,sadece 4. resimde biraz kan var o kadarda olur.
Eyup sen hic bos donmezmisin, civanim. Hey massallah. Tamam tamam anlasildi bizi oralara getireceksin. Aradasira gocmen kiraathenesinede ugrada biraz laflayalim, hal hatir soralim. Kendine iyi bak,arkadaslara selamlarimi ilet.
Huseyin abi birde Eyup arkadaşın balıkları yakaladıktan sonra verdiği o masum poz çok iyi değil mi?Sanki ben bunları tuttum ama beni mazur görün bir daha tutmam der gibi bakıyor
helal sana komsum... ben simdi is sebebiyle yokum ya,atarsin oltani bolca suya...gerci gelip yakalasamda makina yok cekmeye...ama sen bana da birak olur mu...bol sans ,cünki ben gelince sansa ihtiyacin olacak...
ayrica sayin ALP abim, dedigin gercekten dogru...o kadar sevimlidir ki,baliklar bile kiyamaz kendileri atlarlar kucagina benide al diye...hele bir hecht intihar edisi var ki anlatsam bayilirsin...sevgiyle kalin