Hmmm bunu duyduğum iyi oldu bak. Ben de acaba hala oralarda paşalar kalmış mıdır diyordum. Yarın akşam saatlerinde kısmetse Foça'dayım da!
Tamamdır abi lawyer'in olarak case'in ile ilgileniyorum Biz bu hafta çıkmadık abi, gürel abinin de senin de işiniz var diye bizde iptal ettik, bu hafta cumartesi için havayı yoklayalım eğer olursa bi tekne yapalım diyoruz, katılır mısın böyle bir organizasyona??
volkan, abicim huzur yemsiz avlanma şeklinde ben artık avlarımdan yemliyi çıkarttım. yakında da yemsizi çıkartırsam şaşırma bu arada o dondurma kabından çıkartığın balık yaşamasaydı vay haline adın küçük balık katine çıkardı burada
Teşekkürler Çağrı, beğenmene sevindim. Ne atçek makinası? Aldım ya makina. Hatta daha denemedim bile. Spro Red Arc 20 kalibre aldım. Neden sordun? Bana elindeki okuma trio S 30'u mu satacan yoksa hihi :laughing:
Yahu ben unutmuşum onu Kafa dalgın olunca kaynadı gitti spro Yok abi Exsence'i satacaktım:laughing: :laughing: Şaka bir yana Selçuk hoca aldı bir makine. Gayet iyi sarımı çok güzel Abu Garcia Orra sanırım Onu diyecektim
Hadi ya, gerçekten gene mi geliyon? Tabi aklın trofe levrek te kaldı. Bu arada Antalya'dan jig avı raporu geldi, okudun mu? Demek ki Antalya da da var bu balıklar. Sen tutamıyorsun. hihi hihi :laughing: Evet levrek halen çıkıyor ama gittiğimiz avlakta durma noktasında. Başka avlakta sabah suyu ve akşam suyu yapıyor genelde. Bugün akşam gelsen, yarın sabah suyuna giderdik. Yasin tekneden derin suda şu sıralar güzel mercan çıkıyormuş. Ben bu hafta çıkamam ava muhtemelen. Mayısın ilk haftası da son kez atçek avı yapmayı düşünüyorum. Tabi o zamana kadar durumlar ne olur bilmiyorum. Keşke güzel bir havada denk gelsek te avlansak tekneden.
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Ben değişik şekiller denemeyi seviyorum abi. Hep aynı şekil ve stil beni sıkıyor. Teknem olsa jiging te denerim. Dondurma kutusundan çıkan balık yaşamasaydı kalp masajı yapardım. Ölmez abi bu havada kolay kolay. Yazın olsa direk salardım.
Güzel makinaymış, hayırlı olsun Selçuk hocaya. Bilinçli adam belli oluyor. Sanırım yurtdışından aldınız. Yerli sitelerde göremedim çünkü. Yurtdışından bi daha bişey almam artık. Makinanın ağırlığı, devri, gücü çok güzel gerçekten. Parası da özelliklerine göre çok iyi. Ben şekil olarak daiwa exeler z'lere benzettim. Renk olarak ta penn fierce i hatırlattı. Tüylerim diken diken oldu. Daha denemedim ama benim makina da fena değil görsel olarak. Yedek kafası da var. Bir daha ki avda dener performası hakkında bişeyler yazarım.
Geliyom tabi yav, niye gelmicem Korkma bitirmem levreğinizi hihi hihi Valla Antalya merkezden çıkıp da sağlam birşey tutan varsa kendisini tebrik ederim. Biz daha 5 kg üstüne çıkamadık körfez içinde. İyi avlar hep Adrasan - Karaöz civarından ya da diğer tarafta Side'den sonraki avlaklarda oluyor. Lakin bizim tekne limanda bağlı olduğundan ve römorkumuz da olmadığından kıpırdayamıyoruz. Ne zaman gidiyoz levreğe ondan haber ver? Ben pazara kadar ordayım. Haftasonu bari yoklayalım.
Keyifle okudum. Türkiyeye Çin malı markasız ürünlerin girişini kesmeden kaliteli ürünü zor alırız. Esnafta haklı pahalı ürünü ucuzu varken satamıyorlar.. Devamı ve irileri rastgelsin
Vayyyy Aykut'uma bak be helal olsun, harbiden geliyon demek. Çok ters zamanda geliyon. Neden bu hafta? Haftaya gelsen olmuyo mu? Haftaya gel, avlağa götürmek şöyle dursun, sana semaver çayları da demleyeyim. (Semaver alacam inşaallah hihi ) Yarın sabah kaçabilirim aslında, evin durumu müsait ama hafta sonu kaçamam büyük ihtimal. Napıcam bilmiyorum. Arpacık kumrusu gibi düşüncelere daldırdın beni şimdi. Sarı kuyruklarda süpermiş ama. Hiç haber de vermiyon hihi
Teşekkür ederim. Kullanıcılar bilinçlenip talepler o yöne kayınca ürün yelpazesinin formu değişecektir sanıyorum.
Tarihe ben karışamıyorum be yav. Büyükler böyle uygun görmüşler. Şansa bak. Tam da zamanını bulmuşuz hakkaten. Neyse artık, ayarlayamazsan da canın sağolsun. Düşünmen yeter. Avların daim olsun, bıraktıklarının dedeleri oltana gelsin inşallah kardeşim.
demedinmi amcaya simdi EMCAS PLUS burda olsaydi sagülmeyi gösterirdim yatsin kalksin emcasin gelmemis olmasina jayjay adua etsin
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Aklıma gelmedi, balığın salınmasına ve video çekimine konsantreydim. Bi daha görürsem amcayı, söylerim ama pek anlayacağını sanmam.
20'lik İbrahim, 40'lık uzun süreli atçek yapanlar için çok ağır kaçacaktı. Tamamen atçeke özgü aldım. Emcast Plus'ı aslında tamamen merakıma aldım. Gelmesse paypala dava açıp, kazanmayı beklemeden başka makine gözüme kestirdim onu alacam.