volkan tebrikler, ieade ettiğin balıklar biraz büyüdükten sonra dondurma yemeğe geleceklerdir. makina konusundada sabrın sonu selemet bekleyen derviş muradına erermiş diyeceğim. bereketli bir av olmasada farklı birşeyler yapmışsın. güzel bir gün geçirmişsin. amcada tuzu biberi olmuş , sağlıcakla kal
Makine aşkım yok esasen. Düzgün yemli av makinam yoktu onu almaya çalışıyorum yalnızca. Olmuşken de fiyat performansı iyi olsun istiyorum. Teşekkürler Hakan, sana da rastgelsin.
Bohcaci muhamelesi ha Belkide foruma üyedir bizim abi bunu okuyunca gülecektir Yemli denemelerine devam bence güzel baliklar alacaksindir eminimki. Şu levreği ben bu sene alamadim hiç ama yaza bişiler düşünücem onun için Bol şanslar volkan yazin izmir taraflarina gelicez sanirim bakarsin levreği alir giderim senin mekanindan
Yazın yemlik balıklar çok artıyor be Emre. Levrek gerçekten zor bir balık. Mevsiminde hergün avlanan insanlar bile haftada 1-2 gün denk geliyorlar. Yazın şansın yok değil ama çok düşük. Sahtelerle biraz zor bence ama denemekten de zarar gelmez. Bizim mekanlardan levrek yakalamak için Aralık - Şubat arası en uygun zamanlar bence. Yazın gelirsen bolca kefal tutarsın. Avlak öğrenmek için iyi olabilir yalnızca. Gelirsen rastgelsin Emre.
Abi merhaba, burada bahsettiğin bırakmaya canlı yem takma şekli nedir? İğneyi ağzından sokup solungacından mı çıkarıyorsun yoksa başka şekilde mi yapıyorsun?
Burada bahsi geçen şekil, yemlik balığın altçenesinden iğneyi sokup, üst dudağından çıkartmak. Balık bu yöntemde uzun süre canlı kalıyor. Dikiş atılır gibi takılınca 1 - 2 saat içinde ölüp, etkinliğini kaybediyor. Gerçi bırakmayla avlanan biri değilim ama aklımdas bulunsan diye deniyorum öğrendiğim şeyleri. Teşekkürler abi, beğendiğine sevindim.