Yil 2009, hala sirkulerde yazanlardan kendimizi nasil olurda haric tutariz konusunu irdeleyip, bunu sorgulamaktayiz. Evet, belki yetkililer duyarsiz davraniyor olabilir ama bu demek degildirki Turkiye kanunlari ile yasallastirilmis ve suan gecerli olan bir sirku gecerli degildir. Bu yasayi koyanda, yasallastiranda devletimiz degilmi? Turkiye sinirlari icerisinde yasadiginiz ve amator balikci oldugunuz surece bu sirkuye uymakla mukellefsiniz. Ben amator balikci degilim diyorsaniz orasi baska tabiki, burasida profesyonel bir platform degil. Sizin dediginiz, bizim koyde polis yok, jandarma yok, o halde istedigimiz gibi hareket edebiliriz.. nasilsa karisan yok Devletimizin yetkili birimleri ilgilenemiyorsa, biz en azindan ilgili olalim... vaktimiz yettigince cevremizi ve bu tur platformlar araciligi ile insanlari bilinclendirelim. Bir yasak konulmussa, konmus olmak icin degil, ic sularimizin verimliligi ve bu sularda yasayan baliklarin sagligi acisindan konulmustur. Kuspe yasaklanmissa, sanki baska bir yol yokmuki? elbette var, bu sebeple karsi olmak yerine, uyan ve uygulayan, ogreten tarafta olalim. Saygilarimla.
abi tebrikler güzel bi av olmuş anlaşılan, bende karamanlıyım eski tadı yok gödetin ama malesef.hoş güzel vakit geçirmeye gidiyoruz ama gördüklerimiz pek içaçıcı deil malesef amatör balıkçılığa yakışmayacak şeylerle karşılaşıyoruz .umarım bi karamanlı olarak bu tür yanlışlar zamanla düzelir ,rastgele..
sağolasin nuri kardesim evet eskisi gibi degil ama isallah kısa surede eski güzelligine kavusacak ben inanıyorum tabiki tekrar agla avlanmaya acılmazsa göl
ben işte en son karsılastık ya o günden beri bende gitmem tadı yok bide hava iyice sogudu suyun basında durulmuyor
Valla Ben Gidecem De Balik Pek Cikmiyor O Nedenle Canim Istemiyor Soguk Felan Etki Etmiyor Balik Olsa Ben Lapa Lapa Kar Yagarken Gittim Arabaya Zincir Takip Ciktim Oralarda Hatta Birindede Kaldim Arkadas Geldi Cekti Beni Ama Balik Vardi Degiordu Inan Oturup Cay Icecek Zaman Olmuyordu Samandira Her Zaman Hareketliydi Ama Simdi Ne Olduysa Yok
neyse havalar bir iyilesmeye baslasin bakalim .. bende havalar duzelmeden gitmeyi pek dusunmuyorum .. aynen senin gibi dusunuyorum . balik cikmiyor yoksa soguk felan dinlemem ..
yha elline sağlık ama kancadan havaya kaldırmayın şu balıkları lütfen önce kurtarın canlıyken salungaçlarından tutunca nasıl can çekişiyorlar yazik