offff olsada yesek ya babamın şileden toplayıp yaptıgı mıdyeler hala tadı damagımda.koca koca mıdyeler 4 tanesıyle doyuyordu insan.
onun tadı bambaşkadır, midyeler top gibi olurdu, az mı yedik ben bu seneye kadar taratorlu tavasını severdim, bu sene İzmir'de dolmasını yedim ama ne dolma :hungry: yemin ediyorum utanmasam 2-3 tabak daha istiycektim ama şirket yemeğindeydik ayıp olur diye isteyemedim Midyenin nerden çıkarıldığı önemli, İstanbuldaki midyelere fazla güvenmemek lazım.. ben mesela Marmara Adasında kendim dalıp çıkarırım, temizler ayıklar sodada bekletir ve karbonatlı una bulayıp kızgın yağda pişiririm, taratorunu bile ben yaparım, nasıl yenir biliyomusunuz.. mmmmm.. enfesss... :thumb:
abilerimiz kocaelinden 7-8 araba gelip karagöz eşkina alıyor biz dibimizdeki merayı bilmiyoruz :S helal olsun kocaeli tayfası
Sevgili Emin, ilk kelimeyi dostlar diye düzeltirsen yanlış anlaşılmalara sebep olmasın.Bende bu hafta AYNI ŞEYİ iZMİTTE YAPAR, RÖVANŞI ALIRIM, SEN MERAK ETME KARDEŞİM:thumb:
Eminim öyle demek istemediğine, hafta sonu inşallah hava güzel olursa İzmite gitmeyi düşünüyorum.Umarım oradan güzel raporlarla döneriz reeling hooked
köprü aynı devam balık yapıyor çok olmasada boş göndermıyor. ama ben çinekop sezonunu kapadıgım için başka avlaklardayım karagoz eşkina merası istiyorsan birtane var elimde
emin balık kırgınmı yedı yıne karakoy galata cıvarında su üstü mırmır flan olmus kepçe ıle bugun gözat lutfen yakınlardaysan
iyi akşamlar herkese. konuyla pek alakalı değil ama yinede bir şey sormak istiyorum. tutmayın beni soracağım bu galata kulesine çıkış ücretli 5 10 lira falanmış. peki ben gittim mesela kız arkadaşımıda alıp direk çıkabiliyor muyum ücreti ödeyip nasıl olcek bu işler? galata ya mekan ondan buraya şaaptım affınıza sığınıyorum hihi