Gün Ala, harman Ala...

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında aslan_kral tarafından paylaşıldı.

1. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Mükemmel avınıızı tebrik ediyorum.

Sevgiler

2. aslan_kral

aslan_kral Kubilay

Kardeşim en çok randımanı gün ağarmadan saat 9 arasında alıyorum. Balık bu saatler arasında çılgınlar gibi saldırıyor kaşıklara...

3. aslan_kral

aslan_kral Kubilay

Ben bazı şeylere derinlemesine girmek istemiyorum bunun sebebi tamda tespit ettiğiniz üzere tebliğin içinin boş olduğuyla alakalıdır...Açıklaması zor ama burada her insanın bir olmadığı aşikar bu sebeple arkadaşlarım her ne kadar beni zorlasalar da, bazı incelikleri açmıyorum, açıklamıyorum. Düşüncemse kötü niyetli avcıların bu boşlukları değerlendirip yasak avları bile kitabına uydurarak yapmaları... En son 4 sene önce güncellenen tebliğin güncelliğini kaybettiği ve bir çok eksik yönü olduğu bu işle yakından ilgilenenlerin malumudur... Bu sebeple tespit ettiğimiz eksiklikleri ve insanların suistimal etmesi muhtemel maddeleri olması gerektiği haliyle Tarım ve Köyişleri Bakanlığına gönderiyoruz. İnanıyorum ki bu sene daha güncel ve içi biraz daha dolu bir tebliğle, tespit ettiğimiz hataların ve yanlışlıkların da düzeltilmesiyle sıkıntılarımız son bulur...

4. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrikler, güzel balıklar. Suya düşmenizhem sizin için hem bizim için kötü olmuş. Daha güzel görseller izleyebilirdik düşmeseydiniz. Geçmiş olsun, böylesi kazaları yaşamamanız dileklerimle, devamını dilerim... :)

5. aslan_kral

aslan_kral Kubilay

Vedat baba alabalık hususunda senin açtığın yolda yürüyor olmak beni fazlasıyla mutlu ediyor. Bu müthiş balığı hakettiği takımlarla yakalayıp hakettiği şekilde raporlamak bana ayrı bir zevk veriyor. Bir kaç sene önce bereketli bir alabalık avından sonra bana yazdıkların benim dönüm noktam oldu diyebilirim. Yazdıkların beni o kadar etkiledi ki bu yazımın altında yer alan imza kısmındaki sözde sana aittir... Bahsettiğin ruhu yakaladığıma inanıyorum ve bundan da son derece zevk alıyorum.

6. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Ah Kubi sen adamı öldürürsün.

Bir yandan "Bekir daha önce hiç yakalamadığım bir balıktı ve adı özellikle belirtilmediğinden diğer türler içerisinde değerlendirildiğinden de haberim yoktu." diyor diğer yandan tebliğde tespit ettiğin hataları, eksiklikleri düzeltilmesi için Bakanlığa gönderiyorsun.

Öyle ya bu işle yakından ilgilenmek böyle oluyor. Bu da iyiydi.mrsparkle

7. aslan_kral

aslan_kral Kubilay

Abicim tespit ettiğim eksikliklerin bazıları zaten bu yönde, işi ele alanlar tebliğde kimi kısımlarda kolaya kaçmışlar. Bu tür genellemeler her zaman yanlış anlaşılmalara mahal vermektedir. Bunun önüne geçmek için önümüzdeki aylarda güncellenecek tebliğin daha kapsamlı olması için çaba sarfediyoruz... Ben kendi çapımda bir çalışma içerisindeyim ve kendimi bu konuda küçümsemiyorum. Bu işlerle ilgili birisi olarak tespit ettiğim hataları bildirmesem kendimde suçluluk hissederdim zaten...