Malzemeler...:mısır unu 4 yumurta akı vanilla irmik nişasta(mısır nişastası olursa daha iyi olur) civciv yemi(toz halinde) mısır küspesi(toz halinde) hazır tavuk çorbası Yapılışı...:Bu malzemelrin miktarını kendiniz belirleyerek su yardımı ile hamur kıvamına getirebilirsiniz...
abi denemek lazımda annem dograr bni ya bide bunlarla ugraşıp bişi tutamazzan o zaman bogarım kendimi o gölde bu arada miktar verirseniz sevinirim.
sevgili arkadaşlar özkan kardeşimin dedi,lleri doğru ben denedim ve faydası oldu en azından elim boş dönmedim özellikle sazan için bu yemlemeler
paylaşım için teşekkürler denemeyi düşünüyorum ama bakalım inşallah yarar sağlar çünkü dünyanın tarifini denedim artık aşçılık mevkiğine yükseldim ama en büyük balığım 1 kilo
Arkadaşlar Öskan kardeşime katılımı için teşekkür ediyorum. yanlız hepinize bir soru soracagım ve herkez kendi fikrini söylesin.. buradaki amacım kesinlikle tenkit değil bu tip yem karışımlarında ortaya çıkan bir soru işaretini tartışmaktır. Kafamda oluşan soru şu.. yukarıdaki karışımda ortaya çıkacak baskın koku nedir? malum balık kokuya geliyor.. bu yaşıma kadar bir sürü karışım okudum/gördüm/duydum. vs. mesela vanilya kendine has bir kokudur.. diger malzemeler ile karışırsa ve de vanilya kokusu kaybolur işe o halde bu karışıma vanilya katmanın anlamı ne? göreceginiz gibi bir sürü malzeme var ve koku açısından birbirlerini etkileyecek malzemeler.. miktarlarını /ayarı kaçırdınmı olayın rengi tamamen degişecek.. ve bu yüzdendir ki ben bu tip malzemeleri tekil halde kullanırım.. 1-küspe+ su 2-küspe+kuru ekmek+su 3-vanilya+un+su 3-sarımsak tozu+un+su 4-yumurta+un+su 5-tavuk çorbasına yazıktır onu içerim daha iyi... ve randıman da alırım... herkese kolay gelsin