Güzel kırmızı mercanlar onları öptüm ve....15 Mart 2o12 Sivrice

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında orhan kucukbicmen tarafından paylaşıldı.

1. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Sevgili Can kardeşim benim avlarımı beğendiğin ve değer verdiğin için sana çok teşekkür ederim,:) dediğin gibi artık bizler için balığı çok tutmak önemli değil akşam masamıza yetecek kadar olması beni ve dostlarımı mutlu ediyor,:)
    inşallah sizlere de nasip olur,:) Sivrice'den sevgiler selamlar hoşça kalın.:) :) :)

2. OMMG

OMMG OKAN

Raporlarınız ve avlarınız çok keyifli ve görüyorum ki av sonrası daha keyifli geçiyor :D .Allah oltanızı balıksız, sofranızı muhabbetsiz bırakmasın...

3. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Çok teşekkürler sevgili okan kardeşim, valla burada yapacak fazla bir işimiz yok hava da güzel olunca doğru denize, salarım oltamı ne gelirse onunla mutlu olurum, :) sevgiler hoşça kal.:) :) :)

4. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Alo Alo biz yakalandık! Şimdi kızarmaya gidiyoruz. Orhan baba olta indiriyor sakın yemleri yemeyin.

5. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Aret kardeşim ben bu balıkçılık konusunda gerçekten çok bilgi sahibi olduğumu söyleyemem, eğer beni daha yakından tanımak istersen beni tanıyanlara sorman en doğru iştir hepinize sevgiler selamlar hoşça kalın.:) :) :)

6. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Orhan amca neden başkalarına sorayım, yolladığın raporları herkes gibi heyecanla takip ediyorum. Hepimizin kıskandığı en usta avcılardan birisin, umarım sizin yakaladığınız balıkların çok az da olsa bir kısmı da bize nasip olur. Sevgilerimle :)

7. ilker SEZGİN

ilker SEZGİN ilker

En İyi Avı:
    8.250gr levrek
    Sevgili Orhan ağbeyciğim,senin bu övgüleri ne kadar hakkettiğini yazıcam,küçük bir çoçuğun olta bulamadığı anlarda toplu iğneyi kıvırarak olta yapıp isparya yakaladığı zamanki mutluluğunu düşünüyorumda,tek başına yapılan avın ne kadar taktire şayan olduğunu ve seninde avlarında,balık avıyla bütünleştiğini ,yakaladığın balıktan,yakalanışından zevk aldığını,etiket meraklısı veya gösteriş meraklısı olmadığını,reklama yönelik avlarının hiç olmadığını,senin yakaladığın avlarını küçük görerek seni küçümseyenlere dahi ne kadar mütevazi davranarak cevap verdiğini,onları aşağılayıcı davranışlarda bulunmadığını cümlealem görüyor Bu övgüler sadece usta balıkçıya söylenmiyor,davranışıyla,erdemliğiyle her türlü balık avcılığını,balık sevdalılarına aktardığı geniş bilgisiyle ve tecrübelerini ard niyet aramadan küçüklerine aktaran beyfendi bir kişiliğe sahip usta amatör balık sevdalısına atfen söylenen sözlerdir,saygılar sunuyorum.

8. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok teşekkürler sevgili Aret kardeşim,:) gerçekten ben her türlü balıkçılığı yapamam sırtı avlarını biraz geliştirdim, çapari ve yemli mercan avlarınıda herkes gibi normal olarak yapıyorum, bu günlerde balık alamadığım avlarım oldu, bu konuda çok tecrübem var yani deniz ana her zaman balık vermiyor ben de sihirbaz olmadığıma göre balık varsa ve oltama gelirse tutarım, eğer tutamazsam da buradaki balıkçı arkadaşlardan satın alır yerim,:) İstanbul'a çok sevdiğim vatanıma selamlar sevgiler olsun İstanbul'umu ve sizleri bütün amatör kardeşlerimi çok özledim inşallah bir gün hep beraber İstanbul'da buluşacağız,:):) :)
    hoşça kal sevgili Aret kardeşim.:) :) :)

9. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili İlker kardeşim bu güzel övgülere layik olmak gerçekten çok zor ama bu güne kadar her yazımı iki sefer kontrol ederdim, şimdiden sonra her yazımı beş sefer kontrol edip öyle yollayacağım, gerçekten bu mesuliyeti korumak çok zor, sana bu içten duyguların için çok teşekkür ederim.:) :) :)
    Selamlar, sevgiler hoşça kal.:) :) :)

10. memett

memett mehmet

Orhan abi avlarin bize ilham veriyo..tecrubelerin ve bize aktardigin bilgilerin icin tessekkur ederm...saygilar

11. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Çok teşekkürler sevgili Mehmet kardeşim, elimden geldiğince ben de bildiğim kadar bilgimi, tecrübemi ve uygulamalarımı sizlere aktarmak ve deniz ve balıkçılık konularında sizlerle sevgi ve saygı içersinde paylaşmaya çalışıyorum,
    Sizlere de güzel ve bereketli avlar dilerim sevgiler hoşça kalın.:) :) :)

12. ckaratep

ckaratep Caner

Favori Kamış:
    Remixon 240 Spin
    Favori Makine:
    Sweepfire E3000
    En İyi Avı:
    Spin öğreniyorum..!
    A.SELAM. Eneze beklerim orhan abi. hatta bu yaz bi organizasyon olur ise Enezde yapabiliriz ?

13. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    İnşallah sevgili Caner kardeşim, bir organisazyon olursa neden olnasın sevgiler hoşça kal.:) :) :)