Geçen hafta sonu Samsun Altınkaya barajındaydık.... 8 saatlik yorucu bir yolculugun ardından nihayet daha önceden keşf ettiğimiz koya ulaştık:) az ve öz balık aldık samsundan....yorumu size bırakıyorum:) [IMG] Dönüşte Yeniçaga uğramadan yapamadık nede olsa herzamanki meskenimiz..oradada brader konuşturdu hünerini:) :) [IMG] Birazda hikayesini anlatayım şöyle zevkle: Bu balıkları alırken sallama olta kullandım,misina 80 lik, ilk önce küspe modelini değiştirdim yani normal ebatta olan kalıp küspeyi kullanmadım bu sefer...Daha buyuk ebatta satılan kare küspeyi istedigim ve kullanabilecegim ebatta kesip kancaları daha büyük tuttum...Ve kancalara farklı yemler taktım...Hamur,ithal hazır hamur,bezelye hamuru..(bu bezelye hamurunu ilk defa kullandım)Sallama oltaya çift taraflı firkete taktıgım için daha uzaga fırlata biliyorum...Ve yemin ulaştıgı yeri sapanla devamlı yemliyorum(bunun etkili oldugunu düşünüyorum) Sallama oltayı sapladıgım kazık yerinden fırladı bu balık gelince allahtan misinayı sardıgım makarayı agır bir taşın altına koymuştum.... Sanırım eldiven,80 lik misina ve kepçemiz olmasa bu balıgı çekici halatla çıkartırdım:)))