oralardaydım ama ewdeyım sımdı durum aynı her zamankı gıbı yapıyor balık. ama sadece galataya odaklanmayın derim ben cunku karakoy emınonu sarayburnu taraflarındada balık alıyorlar.Tahmınımce halıctekı balıkta çıkıyor artık marmaraya sonra egeye.heryerde denemekte fayda var foruma yansımasada suprız yerlerden suprız luferler çıkıyor.
dün gece 3-6 arası çok nadirdi malesef bi kaç sarıkanat bi kaç tesadüf iri istavrit. 4-5 tekne vızır vızır ağ atıp topladı durdu
arkadaşlar merhaba bugün saat 10.00 sularında galata köprüsü haliçe bakan tarafdan yayan geçtim kovalarda istavirtler vardı genelde yemli takım karidesle yakalanmış idi gececilerin kovasında ise ölü sarıkanat ve çinekoplar vardı bazılarının boyu oldukça iyi idi ayrıca köprünün karaköy tarafında balık haline bakan ayağın orayı parsellemiş tezgahçılarla zabıtalar tartışıyordu;oltaları falan kaldırdılar,ne var ne yok ise arabaya yüklemeye başladılar benden sonra arbede yaşanmış olabilir çarpama yapanlar var bilenler bilir banghead
Selam Dostlar, Köprüye balık tutmaya gitmek istiyorum. Köprülerden haberi olan ,rapor verecek arkadaşlar var mı?
çarşambayı perşembeye bağlayan gece köprüdeydim..(karaköy-boğaz tarafı)..çinekop çok nadirdi, çinekop takımıyla bolca iri istavrit aldım....ama gittiğime pek deymedi diyebilirim ... şimdi karda başladı ,fırtına vs gitmeye değmez gibime geliyor...
Allaha Şükürler olsun güzel şeyler duymaya başladık. Zaten köprüde ortada balık yakalamak yasaklandıktan sonra yer sorun olmuştu birde tezghcıların yer işgali yüzünden köprü bir seçenek olmaktan çıkmıştı. 5 kuruş vergi vermeden bu kadar hakkı nereden buluyorlar bunuda anlamak mümkün değildi.
Sağol arkadaşım. Hakketen fırtınayı görünce ben de gitmekten vazgeçtim. Aynı gece ben ve arkadaşım da Unkapanı köprüsündeydik. Arkadaş : 27 çino aldı.reeling Ben : 14 çino aldım.reeling
bugün sarayburnundaydık hamsiyle avlandık fakat bişey çıkmadı aşırı rüzgar başlayınca geri dönmek zorunda kaldık.
18.00 23.00 arası galatadaydım kopru bomboştu bu duruma sevınırken bırde baktık balık yok :S 5 saatte vuruş bile alamadık hayretler içinde eve dönduk. galatada balık yok soguk cok :S
emin raporun iyi oldu bende zaten bu karda balık olmaz diye düşünmüştüm kar eridkten 10 gün sonra balık yapmaya başlar tahminimce geçen seneye göre konuşuyom emin mırmır ne oldu alamadınmı hooked