ya çok tesekkür ederim yardımların için. avlanacağımız yer gölet olduğu için dip oltası kullanmak gerek. bişey daha sorcam ya perşembe günü gittigimiz avda gölette yaşam yok gibiydi. daha önceden gittiğimizde 1 parça ekmek at hemen kapısırdı balıklar havada çok güzeldi 1 tane bulut yoktu sence av yasagı girmeden 1 kaç gün önce gidip senin dediklerini yapsam mı?
Harun ben sana ozelden cok detayli bir sekilde herseyi soyledim.Sadece onlari uygula gerisini "goyver gayri gitsin " "sence av yasagi girmeden birkac gun once gidip senin dediklerini yapsam mi? " demissin. Be mubarek! Yapmayacaksan neden beni ugrastiriyorsun Saka saka! Tabii ki sansini dene. Daha once "Sehzadem"uye isimli arkadasimiz cok memnun kalmisti ve raporun icerisinde bana tesekkurlerini iletmisti.Onun icin bu etkili yontemi denemende fayda var. Hadi daha burada misin sen ? Hadi git de baliga guzel bir rapor patlat gayri Rastgele...
tamam abi dediklerini uygulayacam ama bu hafta artık geçti bi dahaki hafta cumartesi veya pazar giderim koyarım buraya raporu da tekrardan tesekkürler