Ooooo Kutay Kardeşim hızır gibi maşallah.... Madem foto dedik yaptın işi abartıp başka isteklerde de bulunalım bari Mesela fotoyu ben kendim çekmek istiyorum desem,benide uçağa alırmısın . Şaka bir yana beraber tekne ile ava çıkma fikri hala geçerli... Bu cumartesi yapsakmı ? Ben + Emre, Sen + ekip arkadaşın olarak 4 lü bir grup olarak Necmiyle çıkalım derim....Balık avlamanın, uçaktan resim çekmeye benzemediğini uygulamalı olarak gösteririz size Emreeee ortalığı kızıştırıyorum,nerdesinnnnnn
Kutay'ım güzel fotograflar olmüş ellerine sağlık, Abi ben olsam uçağın arkasından sallardım oltayı Tamam birazcık fazla misina gider ama marmaranın ortasındanda güzel balık çıkar. Abi ben aşağıda balık tutuyordum görmedinmi? sevgiler
Birol abi şimdi geldim eve, bu fotoğraflar dünün ama bugünün değil... Bakalım bulabilecekmisin? Gümüşyaka koyu hangisi bilmiyorum ama silivri batısındaki yerleri çektimUmarım doğru yerlerdir, birde çorlu fotoğrafları var... Birol Abi valla deniz çok temiz gözüküyor, bir gün balık tutmaya gidelim sahilden, kumluk hertaraf, belki mırmır falan çıkar, ne dersin? Var mı balık oralarda? Çorlu şehri, biraz uzak ama olsun. Çorlu Meydanına giderken.
Valla Yazın Mırmır var bol bol.Akşamda 4-5 tane tutardık birkaç saatte. ama bu mevsimde yok,yazı beklemen lazım. Pazar günü teknedeyiz .....
Emre çok pis hırs yaptım..... Kutaylara balık nasıl avlanır göstermemiz lazım.... Aksi halde çok kötü madara oluruz.Forumu terk etmemiz lazım o zaman Takımlarını okuyup üflemeyi unutma
sarı renk ip ve simli çapari yapasım geldi kendim bağlamak istiyorum bişiler yapacam yarın dur bakalım belkide cumartesi kasarım. Tabi ya balık nasıl avlanır biraz ders alsınlar pazar
hmm. hatırladım. yemli yarasak iyi bir kerteriz bulmak lazım.yoksa hani çekeriz akşama kadar. aslında deniz güzel olsa çapalamak lazımda neyse babam dediki eskien kumkapı açıkları iyi mercan yaparmış.
kutay harikasın be arkadaşım bu gibi değişik paylaşımlar gerçektende çok güzel sana iyi uçuşlar dileyelimki fotoğraf çekerken kaza falan yapmasın ellerine sağlık sağolasın
Kutay kardeşim ellerine sağlık çok güzel kareler.Yine olursa yine bekleriz buraya da fotoları.Bu arada büyük balık kapışmasında da başarılar,bakalım orda nasıl olcak kareler
cok tesekkür hocam bir silivri ve özellikle tekirdağ aşığı olarak bu doyumsuz fotografları benimle paylaştıgın için cok tesekkur ederim.. hoşkal
İnsanın bildiği yerleri havadan görmesi çok değişik bir duygu yaratıyor. Eline emeğine sağlık Kutay çok güzel olmuş, birdahaki resimlerde Çorlu'yu daha net görmek isteriz.