hayatta neler oluyor...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında mehmetozbodur tarafından paylaşıldı.

1. almora

almora

Favori Kamış:
    10 gr kursun ,sinek iğne(dikkat kursuna)
    En İyi Avı:
    çipura (şans eseri de olsa tuttum ama:):)
    okurken agladım...bu hikaye bana hiç yabancı gelmedı ..:( ama şimdi kardeslerınıze kavusmus olmanız harika..omrunuzun devamında cok mutlu olun hep bırlıkte...DARISI KAVUSAMAYANLARIN BASINA ..

2. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Sevindim ,ailene kavuştuğun için,:D
    Üzüldüm ,bu yaşına kadar yanlız kaldığın için,:(
    Şaşırdım ,sadece filmlerde olduğunu sandığım için,:eek:
    Gülümsedim ,kardeşlerinle beraber kadeh kaldırdığın için.:)

Burkuldum ,benim başıma gelseydi ne yapacağımı bilemediğim için,:confused:
    Kızdım ,hayatın her zaman insana oyunlar oynadığı için,:mad:
    Huzur buldum ,iyiliğin insanı bir gün bulabildiğini gördüğüm için,:eek:
    Ve Ağladım ,inan senin adına çok mutlu olduğum için.;)

3. burakeren

burakeren ibrahim

Favori Kamış:
    Olta+Zıpkın daha yeni öğreniyoruz
    mehmet kardeşim ne söyleyeceğimi bilemiyorum inan. Ama senin adına gerçekten çok sevindim. İnşallah bundan sonra mutlu bir şekilde yaşarsın Allah ayırmasın .

4. MURAT44

MURAT44 Murat İNCE

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    :))))
    mehmet kardeşim çok duygulu bir hikaye ama yaşayandan başka bu acıyı hissetmek çok zordur Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın ama kardeşlerine geçte olsa kavuşman çok güzel bir olay keşke Rahmetli annende hayatta olsaydı bu mutluluğunuza oda erebilseydi ama hayatımızda herşey ölüme bi bahane değilmi.....

5. simendifer

simendifer Sennur

Ah şu anneler, bizim için, ciğerleri yansa bile hep iyi olanı istiyorlar. Rahmetli annene minnet duy, senin iyi şartlarda büyümeni istediği için. Bir anne olarak, kendince en iyi kararı vermiş o zamanlar, içi yansa da. Ve seni büyütenlere minnet duy, sana baktıkları, seni sevdikleri için... Şundan eminim, illaki acı ve zor günler olmuştur ama yine de sevgi ile büyümüşsün. Yoksa eminim tanıdığım gibi bir Mehmet olmazdın. Yazdıklarından, senin aklı başında, oturaklı ve sevgi barındıran biri olduğunu anlamak işten bile değil çünkü.

Yaş 28 olduğuna göre, hikayede de 28 yıl sonra dediğine göre, sanırım kardeşlerinle ilk defa bir şeylerin keyfini çıkarıyorsun. Ne mutlu sana. Dilerim hep böyle gülen yüzlerle, kardeşlerinle birlikte mutlu olursun. Acıdan falan bahsetmek istemiyorum, çünkü hayat herkese şekil şekil oyunlar oynuyor. İşte bu yüzden, acı değil de, belki de senin için hayatta en iyi olan buydu demek daha doğru sanırım. Allah herkese bir kader çiziyor ama iyi ama kötü, sen bunu iyi olarak adlet ve mutlu ol. Ailen var, kardeşlerin de var artık, mutlu olmak için çok sebebin var, inşallah her zaman mutlu olursun arkadaşım.

Not : Ahatapot salatası da afiyet olmuştur. Gözümüz yok, bal şeker olsun, çok severim diyecektim sadece. :)

6. volgym

volgym Volkan CANSEVER

mehmet inan hepimizi derbeder ettin. evet gerçekten bir romandan çıkmış gibi hayatın. bir yandan anneciğini görememiş olman beni de çok üzdü diğer yandan kardeşlerini bulman ve de onlarla kaynaşman çok sevindirdi. ama unutma ki burda da abilerin, kardeşlerin var ;)

7. Lear

Lear

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    ilk tuttuğum balık lapin
    annesizlik ne demek yaşayan bilir

mehmet kardeşim anneyi kaybetmek ne demek yaşayan bilir sen üstelik iki kere kaybetmişsin. ama kardeşlerinle beraber olmana çok sevindim. balıkçılık genlerde varmış demek ki hepiniz balıkçı olmuşsunuz. Allah sizleri bir daha ayırmasın inşallah.

8. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Bize olmaz dememek lazım. İşte olmuş bile... Böyle bir hikaye ya film ya da televizyon programlarının konusudur sanırız, ama değil işte... Aylardır yazıştığımız, iyiyi kötüyü paylaştığımız bir arkadaşımızın hayat hikayesi olur, çıkar işte böyle önümüze. Hayat sürprizlerle doludur lafı, hiçte boş değilmiş!

Sevgili Mehmet, hayatın bu tuhaf sürprizi sonunda sana kardeşlerini getirmiş ya, bundan sonra sırtın yere gelmez kardeşim :) Senin adına çok ama çok sevindim. Yaşadığın duygu fırtınasını tahmin edemiyorum. Bu çok büyük bir sürpriz çünki :) İnşallah bundan sonraki hayatında, kardeşlerin ile birlikte, kardeş olmanın tadını sonuna kadar çıkarırsın :)

9. derya__kuzusu

derya__kuzusu Manyak Müjdat :)

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg.-4,kg.Lambuka
    Okurken içim çok tuhaf oldum, üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim :( :eek:

Ama seni arayıp sesini duyunca dahada fena oldum.:eek:

Sevgili kardeşim,Allah sana ve sevenlerine herşeyin en iyisini versin,Sağlık ve mutluluk seninle ve sevenlerinle olsun .
    Duygularımı anlatmak için kelimeler kifayetsiz kalıyor şu an.

TEK BİR ŞEY ,HEP MUTLU OL. :) :)

Son düzenleme: 26 Ekim 2007
  10. zafer BAYRAM

zafer BAYRAM

Favori Kamış:
    Kamış/zıpkın
    En İyi Avı:
    Lambuka 2 kg /Levrek 1kg /ve bolca uskumru,lipari.
    Mevlam neylerse güzel eyler.

Değerli arkadaşım hakikaten etkilenilen bir durum ama yaşadığın bir güzellikde varki onları bulmanın heyecanı ve keyfi, bunu mevla böyle istemiş allah bundan sonra birlikteliğinizi daim etsin çaresi bulunmayan acılar vermesin onun için bence
    bunada şükür diyorum niceleri varki hiç kavuşamıyor ,bunun için mevlam neylerse
    güzel eyler diyorum.

11. MESUT_GULAN

MESUT_GULAN mesut

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    çuvalla MAVRAKİ
    merhabalar mehmet arkadaşım...

dünyada herşey insanlar için acısıyla tatlısıyla....

büyük bir acı yaşamışsın fakat sonun da sevinç senin ve ailenin adına sevindirici umarım bundan sonra bu gibi acılar yaşamzsınız ömrünüz boyunca mutlu olursunuz....

bizler her daim ailelerimizin,dostlarımızın,arkadaşlarımızın kıymetini bilmeliyiz kalpler çabuk kırılır fakat kolay tamir olmaz..

tekrardan tümsevdiklerine mutluluk dilerim
    saygılarımla

12. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    turgay abicim kimseyi ayırmasın rabbim... çok sağol....

13. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    hayırlısı olsun bakalım

14. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    sağol teşekkürler ozancım...

sağol osman abicim bu süprizler herkez için güzel olsun inşallah.

sağol adaş teşekkürler......

15. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    sağol ali abim teşekkürler...

16. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    çok şükür ben aileme kavuştum. dediğin gibi darısı kavuşamayanların başına...

17. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    akıncım çok teşekkürler. ya sen harbidende yetenekli bi adamsın. nasıl yazdın bu yazıyı çok güzel ve beni çok duygulandırdı. demekki benim konuyu sen açsaydın ortalık yıkılcakmış valla. neyse güzel duyguların için sağol....

18. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    çok teşekkürler abicim.....

murat çok haklısın bu acıya dayanmak kolay değilmiş. ben onların varlığından habersiz olduğum için acı çekmedim ama şimdi düşünüyorumda ya bilseydim diye nasıl katlanırdım acaba. annem ve babamın hayatta oduğunu da görebilseydim ama nasipten öteye bişey olmuyor...

19. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    söylediklerinin hepsi doğru annem belkide benim üzüntüme dayanamamış. ben daha yeni kavuştum birdaha bırakmam. evet hayat herzaman işleri yokuşa sürüyor önemli olan vazgeçmemekmiş. bu olay benim hayatım için milat olarak kabul edicem ve yoluma bu şekilde devam edicem. yeni bir sayfa açmış olarak..

bende ilk defa ahtapot salatası yedim o da çok güzeldi. yada abim yaptı diye bana güzel geldi:D

çok teşekkürler.... biliyorum biz burda bir aileyiz ve ben bu aileyi çok seviyorum. iyi ki varsınız BALIKAVI.NET...

evet levent abi anne baba acısı dayanması çok zor acılardan biri. ben bu acıyla ilk 6 yaşında tanıştım daha sonra 12 yaşında tekrar yaşadım. yaşım 28 oldu tekrar yaşadım ama bir türlü alışamadım. kalan sağlar bizimdir hesabı önümüze bakıcaz artık. çok teşekkürler....

20. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    Mutluluğunu paylaşıyoruz sevgili Mehmet, dilerim güzel günler devam eder, hayat sürprizlerle dolu..:)