hayatta neler oluyor...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında mehmetozbodur tarafından paylaşıldı.

1. kovboy

kovboy MESUT

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    89cm turna 4,350kg
    ilginç bir olay

2. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    hayatın cilvesimi feleğin çemberimi ne dersen de işte :) insanları nerelere sürükleyeceği belli olmuyor :) kardeşlerinle buluştuğuna sevindim inşallah bundan sonra bir ömür boyu mutlu olursunuz :)

3. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    hayat hakikatten çok süprizlerle dolu. güzel dileklerin için teşekkürler sevil ablacım. işten fırsat bulamadığım için böyle ara ara cevap yazıyorum...

müjdat abicim güzel insan çok değerlisin benim için. bence sen manyak falan değilsin harbiden:D

seninle konuşmak güzeldi ama keşke yüzyüze uzun uzun anlatsaydım. anlatmak yazmaktan daha zormuş oysa. sanada bir kucak teşekkür yolluyorum...

zafer abim teşekkürler. çok doğru söylemişsin allah beterinden korusun. allaha şükür ben anneme babama kavuşamadım ama kardeşlerime kavuştum. allah benim durumumda olupta kavuşamayanlara yardım etsin...

4. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    biz türklerde malesef kötü bir huy var çoğumuz elimizdekilerin değerini kaybettikten sonra öğreniyoruz. o zaman da iş işten geçmiş oluyor. lütfen sevdiklerimizin kıymetini bilelim ne kadar kızsakta darılsakta haklı veya haksız olsakta. teşekkürler mesut abicim...
    teşekkürler burak beni bugünümde yanlız bırakmadınız. iyiki varsın iyiki varsınız...;)

5. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    bence de:D

sağol mustafa abicim teşekkürler...

6. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    Linea Effe OYSTER CAST 4.20 mt. SURF kamış ve 60 lık 4 bilyeli noname makina.
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Söyleyecek fazla birşey bulamıyorum. Gerçekten çok duygulandım. Hayatınızın geri kalanını geçte olsa kavuştuğunuz kardeşlerinizle mutlu bir şekilde geçirmenizi diliyorum...

7. msaribas

msaribas Mustafa Sarıbaş

Favori Kamış:
    olta
    Allah Allaah, bu nasıl iştir böyle, söyleyecek söz yok. Ben en çok annene üzüldüm, kadın için kim bilir nasıl bir duygu çocuğunu başkasına vermek. Ama sonuçta o da senin için en hayırlısını istemiş belli ki.
    Geç kavuşmuşsunuz ama Allah bir daha ayırmasın sizleri.