Bülent'cim 07,30==0740'da ben oradayım. Üçyolda ufukla buluşup gelicez zaten. Toplanma yerini bilmediğim için muhakkak konvoya takılmam lazım.
bizim içinde uygundur 7.30 kapanan tansaş önünde olacağız araç problemi olan iki arkadaşıda götürüp getirebilirim
deniz beni çağırıyor Acaba diyorum balık avı net üniformalarımızı giysekmi'ki???(hiç olmazsa olanlar)
kotu haber, maalesef gelemeyecegimiz kesinlesti. hepinize iyi muhabbetler. aslinda bunu dilemeye bile gerek yok, muthis muhabbet olacagi garanti. biriniz benim yerime kuzudan bir parca koparip, erol tas gibi isirirken, agzi dolu vaziyette "nihohahahahaaa" seklinde gulerse, gelmis kadar olurum
Sevgili dostlar, Durumu bir toparlamamız gerekirse.. Haydi İzmir Hazırlan başlığı altınndaki organizasyonumuz, hobisi balık tutmak olan ve sanal ortamda tanışmış kişileri reelde de buluşturmak amaçlı düzenlenmiştir. Yer secimi Eski Foça ‘YA 3 KM. Mesafedeki bir koy olarak planlanmıştır. Katılımcı listesi oluşturulmuştur. Konu içinde fikirkler üremiş ve bunlar doğrultusunda da kuzu çevirme konusu gündeme gelmiştir. Herhangi bir zorunluluk yoktur. Tamamen kişilerin tercihidir. Katılımcılarda kişi başına düşen üçreti 10 ytl. Civarında tutulması planlanmaktadır. Koyda tuvalet mevcuttur ancak sezon dışı olduğu için su ve elektirik sorunu vardır. Her ne kadar işletmecilerle konuşulsada yinede etrafta bazı dağanıklıklar olabilir. 22 nisan Pazar sabahı saat en geç 9:00 da orada olacak şekilde hareket edilirse toplu halde kahvaltı sohbeti yapabiliriz.. Ulaşım için ben bir gün önceden orada bulunmam gerektiğinden fazla bir fikir üretemedim. Ancak konu içinde belirttiğim gibi foçaya ulaşan arkadaşlara irtibat halinde yardımcı olabilirim.. Konvoy halinde gelişte planlanabilir. Uygun bir yerde ve bir saatte toplanılabilinir. Karşıyaka foça arası yaklaşık 1 saate yakındır. Çıkış zamanını ona göre ayarlamak iyi olur. Öncelikle herkesin kendi ihtiyaçlarını temin etmesi kararlaştırılmıştır. (ekmek-su vb.) Topluca yemek yiyeceğimiz bir alan hazırlanmaktadır. Kimsenin aç kalacağını sanmıyorum Bazı katılımcı arkadaşlar gönüllerinden geçen tadımlık ikramlar hazırlamaktadır. Bunlarda herhangi bir zorunlıuluk yoktur. Daha çok tek seferlik malzemeler uygun olabilir. Yem konusunu da herkes kendi çözecektir. Yol üzerinde yemciler mevcuttur. (çiğli kipa kavşağında Eski tansaşa gelmeden sağda ) sülünez boru kurdu mamun çimçim karides veya sardalya geçerlidir. Az da olsa takılma riski vardır yedekli gelinmesi iyi olur. Sevgiyle kalın... KATILIMCILAR.. 1. aysep – bulsep * 2. beta izmir – birahas ve asrın * 3. figen – canazor – candan * 4. derya kuzusu ve ailesi * 5. ömer65 ve ailesi 6. çiğdem 7. yüce35 ve eşi 8. ufukkula* 9. sarıkafa 10. lady2407 ve arkadaşı 11. yörükefe + 3 12.N@mık 13.Albatros1 ve ailesi 14.celen mustafa ve eşi 15.lojistik45 ve eşi * 16.sırtıcı ve çözücü * 17.sukru uzumcu ve eşi 18. levrekçi burak ve ailesi 19.mzfozt +1 20.zorokoc +2 21.ogun ve eşi 22. deepbourne * 23.bigfish * 24.steelrock * 25.tilki35 ve eşi * 26.hakan28 ve eşi 27.yalcınicli - seval ve uçarsu * 28.spider ve eşi+1 ve annesi 29.poyrazpınar 30.Ercançoban ve balıkçı memo not: koya giriş kişi başına 3 ytl dir. 7 yaş altı ücretsizdir.. ÖNEMLİ ! ! ! pazar sabahı saat 07:30 da kapanan tansaş önünde (çiğli yolunda) buluşulacaktır.. en çok 10 dakika beklenir.. 07:40 ta tekerlek döner ona göre.. sonradan nerdesiniz bulamadık telefonlarına cevap veremeyiz.. kuzu çeviriyor olacağız..
Arkadaşlar zaman azalmakta. Organizeli bir şekilde hareket edebilmemiz ve birbirimiz ile irtibatta geçebilmemiz için lütfen aşağıda isimleri yazılı komite üyelerine özel mesaj yolu ile sizler ile irtibat kurabileceğimiz telefon numaralarınızı bildiriniz. Teşekkürler... Bulsep (Bülent) Başkan. Birahas (Ahmet) Başkan Yardımcısı Steelrock (Burak) Başkan Yardımcısının Yardımcısı ...
Onur Abi Aramızda olsan çok daha güzel olurdu ama canın sağolsun..Başka zaman mı yok ki,yine yaparız organizasyon nolcak.. Senin için Erol Taş gibi yeme olayını ben halledirim abi..zevkle...
slm Evet arkadaşlarım daha öncede belirttiğim gibi alanya işi kesinleşti. O yüzden ne yazık ki pazar günü ben ve eşim sizlerle beraber olamayacağız. Çokda istemiştik sizlerle beraber olup tanışmayı, beraber yüz yüze bişeyler paylaşmayı. Pazartesi itibariyle forma attığınız fotograflara baka baka iç çekeceğiz anlaşılan. Bedenim alanyada olsada aklım ve gönlüm sizlerle olacaktır. İyi yolculuklar bol şans ve eğlenceler sizlere.
Sevgili dostlar, Durumu bir toparlamamız gerekirse.. Haydi İzmir Hazırlan başlığı altınndaki organizasyonumuz, hobisi balık tutmak olan ve sanal ortamda tanışmış kişileri reelde de buluşturmak amaçlı düzenlenmiştir. Yer secimi Eski Foça ‘YA 3 KM. Mesafedeki bir koy olarak planlanmıştır. Katılımcı listesi oluşturulmuştur. Konu içinde fikirkler üremiş ve bunlar doğrultusunda da kuzu çevirme konusu gündeme gelmiştir. Herhangi bir zorunluluk yoktur. Tamamen kişilerin tercihidir. Katılımcılarda kişi başına düşen üçreti 10 ytl. Civarında tutulması planlanmaktadır. Koyda tuvalet mevcuttur ancak sezon dışı olduğu için su ve elektirik sorunu vardır. Her ne kadar işletmecilerle konuşulsada yinede etrafta bazı dağanıklıklar olabilir. 22 nisan Pazar sabahı saat en geç 9:00 da orada olacak şekilde hareket edilirse toplu halde kahvaltı sohbeti yapabiliriz.. Ulaşım için ben bir gün önceden orada bulunmam gerektiğinden fazla bir fikir üretemedim. Ancak konu içinde belirttiğim gibi foçaya ulaşan arkadaşlara irtibat halinde yardımcı olabilirim.. Konvoy halinde gelişte planlanabilir. Uygun bir yerde ve bir saatte toplanılabilinir. Karşıyaka foça arası yaklaşık 1 saate yakındır. Çıkış zamanını ona göre ayarlamak iyi olur. Öncelikle herkesin kendi ihtiyaçlarını temin etmesi kararlaştırılmıştır. (ekmek-su vb.) Topluca yemek yiyeceğimiz bir alan hazırlanmaktadır. Kimsenin aç kalacağını sanmıyorum Bazı katılımcı arkadaşlar gönüllerinden geçen tadımlık ikramlar hazırlamaktadır. Bunlarda herhangi bir zorunlıuluk yoktur. Daha çok tek seferlik malzemeler uygun olabilir. Yem konusunu da herkes kendi çözecektir. Yol üzerinde yemciler mevcuttur. (çiğli kipa kavşağında Eski tansaşa gelmeden sağda ) sülünez boru kurdu mamun çimçim karides veya sardalya geçerlidir. Az da olsa takılma riski vardır yedekli gelinmesi iyi olur. Sevgiyle kalın... KATILIMCILAR.. 1. aysep – bulsep * 2. beta izmir – birahas ve asrın * 3. figen – canazor – candan * 4. derya kuzusu ve ailesi * 5. ömer65 ve ailesi 6. çiğdem 7. yüce35 ve eşi 8. ufukkula* 9. sarıkafa 10. lady2407 ve arkadaşı 11. yörükefe + 3 12.N@mık 13.Albatros1 ve ailesi 14.celen mustafa ve eşi 15.lojistik45 ve eşi * 16.sırtıcı ve çözücü * 17.sukru uzumcu ve eşi 18. levrekçi burak ve ailesi 19.mzfozt +1 20.zorokoc +2 21.ogun ve eşi 22. deepbourne * 23.bigfish * 24.steelrock * 25.tilki35 ve eşi * 26.yalcınicli - seval ve uçarsu * 27.spider ve eşi+1 ve annesi 28.poyrazpınar 29.Ercançoban ve balıkçı memo not: koya giriş kişi başına 3 ytl dir. 7 yaş altı ücretsizdir.. ÖNEMLİ ! ! ! pazar sabahı saat 07:30 da kapanan tansaş önünde (çiğli yolunda) buluşulacaktır.. en çok 10 dakika beklenir.. 07:40 ta tekerlek döner ona göre.. sonradan nerdesiniz bulamadık telefonlarına cevap veremeyiz.. kuzu çeviriyor olacağız..
Günaydın Dostlar, Hepinize Hayırlı Cuma'lar işlerinizde kolaylıklar, Foça piknik ve tanışma organizasyonumuza Albatros1 olarak katılımcı olamıyoruz.Katılamama sebebimiz işyerimiz Personeliyle 22.04.2007 Pazar günü Seferihisar / Sığacık Limanından Selinda 1 Tur Teknesiyle Balıkavı ve Tur Gezisi EGE KRAFT A.Ş Bahar Şenliği 2 adı altında program yapılmasıdır.Bu sebepten ötürü tüm katılımcı dostlarıma şimdiden hoş ve keyif dolu bir gün geçirmelerini bizimde özürümüzün kabulünü rica ediyorum...
Sevgili dostlar, Durumu bir toparlamamız gerekirse.. Haydi İzmir Hazırlan başlığı altınndaki organizasyonumuz, hobisi balık tutmak olan ve sanal ortamda tanışmış kişileri reelde de buluşturmak amaçlı düzenlenmiştir. Yer secimi Eski Foça ‘YA 3 KM. Mesafedeki bir koy olarak planlanmıştır. Katılımcı listesi oluşturulmuştur. Konu içinde fikirkler üremiş ve bunlar doğrultusunda da kuzu çevirme konusu gündeme gelmiştir. Herhangi bir zorunluluk yoktur. Tamamen kişilerin tercihidir. Katılımcılarda kişi başına düşen üçreti 10 ytl. Civarında tutulması planlanmaktadır. Koyda tuvalet mevcuttur ancak sezon dışı olduğu için su ve elektirik sorunu vardır. Her ne kadar işletmecilerle konuşulsada yinede etrafta bazı dağanıklıklar olabilir. 22 nisan Pazar sabahı saat en geç 9:00 da orada olacak şekilde hareket edilirse toplu halde kahvaltı sohbeti yapabiliriz.. Ulaşım için ben bir gün önceden orada bulunmam gerektiğinden fazla bir fikir üretemedim. Ancak konu içinde belirttiğim gibi foçaya ulaşan arkadaşlara irtibat halinde yardımcı olabilirim.. Konvoy halinde gelişte planlanabilir. Uygun bir yerde ve bir saatte toplanılabilinir. Karşıyaka foça arası yaklaşık 1 saate yakındır. Çıkış zamanını ona göre ayarlamak iyi olur. Öncelikle herkesin kendi ihtiyaçlarını temin etmesi kararlaştırılmıştır. (ekmek-su vb.) Topluca yemek yiyeceğimiz bir alan hazırlanmaktadır. Kimsenin aç kalacağını sanmıyorum Bazı katılımcı arkadaşlar gönüllerinden geçen tadımlık ikramlar hazırlamaktadır. Bunlarda herhangi bir zorunlıuluk yoktur. Daha çok tek seferlik malzemeler uygun olabilir. Yem konusunu da herkes kendi çözecektir. Yol üzerinde yemciler mevcuttur. (çiğli kipa kavşağında Eski tansaşa gelmeden sağda ) sülünez boru kurdu mamun çimçim karides veya sardalya geçerlidir. Az da olsa takılma riski vardır yedekli gelinmesi iyi olur. Sevgiyle kalın... KATILIMCILAR.. 1. aysep – bulsep * 2. beta izmir – birahas ve asrın * 3. figen – canazor – candan * 4. derya kuzusu ve ailesi * 5. ömer65 ve ailesi 6. çiğdem 7. yüce35 ve eşi 8. ufukkula* 9. sarıkafa 10. lady2407 ve arkadaşı 11. yörükefe + 3 12.N@mık 13.celen mustafa ve eşi 14.lojistik45 ve eşi * 15.sırtıcı ve çözücü * 16.sukru uzumcu ve eşi 17. levrekçi burak ve ailesi 18.mzfozt +1 19.zorokoc +2 20.ogun ve eşi 21. deepbourne * 22.bigfish * 23.steelrock * 24.tilki35 ve eşi * 25.yalcınicli - seval ve uçarsu * 26.spider ve eşi+1 ve annesi 27.poyrazpınar 28.Ercançoban ve balıkçı memo not: koya giriş kişi başına 3 ytl dir. 7 yaş altı ücretsizdir.. ÖNEMLİ ! ! ! pazar sabahı saat 07:30 da kapanan tansaş önünde (çiğli yolunda) buluşulacaktır.. en çok 10 dakika beklenir.. 07:40 ta tekerlek döner ona göre.. sonradan nerdesiniz bulamadık telefonlarına cevap veremeyiz.. kuzu çeviriyor olacağız..
Hakan abi şimdilik gönlünün bizimle olması yeter ama bir dahakine mazeret kabul etmeyiz ona göreee!! Abi orda tanışacaktık ama olmadı artık.Ama gün mü bitti yahu...
Üzgünüm Ufuk kardeşim gerçekten aklım sizde kalacak emin olabilirsin. Gerçekten böylesine güzel ve seviyeli insan gurubuyla tanışmak ve onlarla birşeyleri paylaşmayı çok isterdim. Ama pazartesi gününün tatil olması bize bi fırsat gibi gözüktü. Alanya bize çok uzak bi yer 8 saatlik bi yol. Ama orada kardeşim, hanımı ve 6 yaşındaki yeğenim var. Senede 2 kez oda bayramlarda görebiliyoruz. Bunu fırsat bilip annemle babamı oraya götürmeye karar verdik eşimle. İnan çok sevindiler çünkü yeğenim bizleri çok özlemişti bizde onları çok özlemiştik. Emin olun yeğenim söz konusu olmasa böyle bi fırsatı bende eşimde asla kaçırmayız. Tekrar size iyi eğlenceler diliyorum. Dediğim gibi tüm organizasyonlarınızda gece gündüz varım.
Ohooooo ben yoken ne mesajlar gelmiş kuzu resmine bittim ama Bülent Abi bizi mavi yapmamışsın ?!?!?!? daha önce maviydik gibi hatırlıyorum ? Bu akşam yola dökülüyoruz bakalım pazara görüşmek üzere