Her Zamankinden Farklı 16 Mayıs 2011 Turna Avım " Burman "

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında burman tarafından paylaşıldı.

1. burman

burman BURAK YILDIRIM

Favori Kamış:
    Cormoran Bullfighter 10-30gr &Yozuri crystal minow C5.Quantum 3-8gr extralite
    En İyi Avı:
    En iyi avım ,en iyi avımdan daha büyük olacak.
    Çok teşekkür ederim umarım daha iyileri hepimize gelir.

Hayaldi gerçek oldu BAK PARTİ :) Şaka bir yana hiç yakalayamıycam diye karamsarlaştığım cok oldu. Sağolasın :)

Teşekkür ederim.

Çak sağolun.Umarım daha iyileride gelir.

Kavurma gerçekten iyi gitti yanına adam başı 1 ekmekle :) Ki 3 aydır dietteydim :)

Teşekkürler.

Çok sağolun..

Daha büyüklerinin peşindeyim kısmetse.Çok sağoolun.

Çok teşekkür ederim.Normalde yakaladığım balıkarı yemediğimdende.. kesin salarım.Heleki böyle bir balığı katı suretle salardım ama yanımda ava ilk defa getirediğim kuzenim dernekte hava atmak ve ziyafet çektirmek istediği için.İçim elvermesede geri çeviremedim.Sonuçta bana bu güzel avda yarenlik etmişti :/ Bu son olur umarım.

Vedat baba sen hergün ,ben bir gün :) Çok teşekkür ederim .. Umarım daha iyilerini daha irilerini size sunarım.

İnanılmazdı :)

Çok teşekkür ederim.. Amin..

Edirnede kesin vardır.Biraz zorla derim ..

Çok sağol abi.Daha iyilerine hepberaber inşallah.

Çok teşekkür ederim abi :)

Amin teşekkürler:)

Teşekkürler abi.. Keşke büyüğüde salabilseydim.Ama bana yarenlik edenleri genelde kıramıyorum.İçim acısada.

Evet abi bundan sonra daha buyuklerini kovalıcaz ama ufaklarda iyidir yine.Olta biraz çekiştirilsin yeter bize :)

2. hydesigner

hydesigner Hakan

Favori Kamış:
    Tolee kawahagi 2.1
    Favori Makine:
    Ryobi Kobe 3500
    Çok güzel bir turna Burak tebrik ederim. Tuttuğun diğer balıklarıda salıvermeni canıgönülden kutlarım. Kullandığın sahteyi almayı düşünüyordum bende, iş yapmasına sevindim.

3. Balık Ahmet

Balık Ahmet ahmet ersöz

maşallah maşallah kısmetin daim olsunn.Bu azman nerden çıktı böyle kardeşim yavv..:)
    hafta sonu terkosa gittim ama su bulanıktı gittiğim tarafında ufak bişey yakalayıp saldık onuda.Umarım bizede kısmet olur böyle avlar

4. kral-ozcan

kral-ozcan ömer

En İyi Avı:
    7kg turna 100 cm ve 10 kg aynalı sazan
    Burak abi valla balık süper görünüyor ellerine saglık oltana bereket:).Kac kg geldi ve boyunu ölçtün mü.?

5. burman

burman BURAK YILDIRIM

Favori Kamış:
    Cormoran Bullfighter 10-30gr &Yozuri crystal minow C5.Quantum 3-8gr extralite
    En İyi Avı:
    En iyi avım ,en iyi avımdan daha büyük olacak.
    Çok teşekkürler.Sahte açık berak sularda iş yapıyor.Alırken yüzen model olmasına bence dikat et.Zaten bu derin dalıcı misina bağlamı yeri gagasında,diğerlerinin burnunda bide batan model olursa dipten kurtarmak mümkün olmaz.

Çok sağolasın .Umarım hepimize daha irileri nasip olur.

Kral Ozcan bu balığın yakalanmasında seninde katkın var bunu bilesin.. :) Şimdi nerden çıktı bu diyeceksin .. :) Geçenlerde turna avına cıkmadan önce bir sitede bakınıyım dedim gaza geliyım diye baktım senın avın..Bir baktım bir sene önce bize soruyorsun"nasıl nerde yakalrım diye" sonra baktım bir sene sonra bu metrelik balık..:) Dedim aytekin abiye ben terkosa gelmem gel gidelim sakaryaya..Gelmedi.. :) Bende yayan olarak kendi avlaklarıma gittim sonuç güzel oldu.
    Balık 1 metre 10 cm kilosu 8 kilo .. NASIL GEÇTİM AMA senii ... :) Şaka tabi 90 cm ve 4.5 kilo :)

6. 10ur_22

10ur_22 Onur

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    6 kg sudak 5kg yayın 9 kg aynalı sazan
    tebrikler çok güzel bi balık :)

7. kral-ozcan

kral-ozcan ömer

En İyi Avı:
    7kg turna 100 cm ve 10 kg aynalı sazan
    Abi ben de o yüzden sordum gerçekten harika bir balık:).Dedim ya biraz nasip işi seninde nasibin bu balıkmış.Belkide arkadaşlarınlan buraya gelsen hiç denk gelmeyecekti ama sonuç çok daha güzel olmus .Tekrar tebrikler abi afiyet bal şeker olsun:))

8. crazybluee

crazybluee ibrahim

Favori Kamış:
    Shakespeare
    En İyi Avı:
    12kg sazan
    Tebrikler burak gayet yakısıklı duruyor tabiki sen daha yakışıklısın avın daim olsun...:D

9. xjms-54

xjms-54 Kemal BAŞARAN

Favori Makine:
    Banax
    MaşaAllah çok güzel. Devamı daha da iyi olur inş.