iki meps bir sahte ve kasnalar

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında İsmail TALAY tarafından paylaşıldı.

1. okyar5

okyar5 okyar kahraman

Favori Kamış:
    D.A.M ve Remixon kamış
    En İyi Avı:
    120 cm yayın ve 45 cm dağ alabalığı
    İsmail tebrikler..Hakikaten hoş balıklar..

2. Tugay22

Tugay22 Tugay

Bu Bug'un yeşil ve beyazından 24 tane var ama daha hiç hayrını göremedim. Size iyi denk gelmiş :)

3. isko74

isko74 İSA

Favori Kamış:
    Discovery 2.10 m
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    26 cm Kasna
    Merhaba. Bartından yazıyorum atçek yöntemini öğrenmeye çalsıyorum (yanlıs anlasılmasın baska bildiğim bir yöntem de yok) epeycedir forumu gezerek değerli ustalarımızın tecrübelerini okuyorum. gönül istedi ki bartından birileri ile tanısıp birlikte ava gidip işbaşında eğitim alayım :) İsmail Usta genelde konularını takip etmeye çalısıyorum. benimde hedef avım kasna. bu konuda oldukça tecrübesizim. yüzlerce kez atısıma ragmen bir adet 15 cm filan bir kasna yakalayabildim (tabi salıverdim) bir tanede biraz daha iri bir kasnayı sürükledim ama sudan çıkaramadım kaçırdım. Ben özellikle kaşık ve sahteler konusunda sizden tavsiye istiyorum. Avlandıgım bölge akarsu (bartın çayının kolları) akarsu üzeirnde hafif akarlı gölcükler mevcut. Sizin thunder bugleri netten bulamadım. Ayrıca numara konusunda da fazlaca bilgim yok. Bana tavsiye edebileceğiniz kaliteli sahte ve kaşıkları link verebilirseniz çok sevinirim. Bu arada sanırım düğün var.. hayırlı olsun..

4. İsmail TALAY

İsmail TALAY ismail talay

Favori Kamış:
    nereus 2817-210 spin
    Favori Makine:
    albastar double30
    En İyi Avı:
    minekop 4 kg 2006 (zıpkın)
    sevgili isa, bu konu ile alakalı thunder bug u bulabileceğin linki aşağıda veriyorum.açılan sayfanın biraz aşağısında thunder bug u görebilirsin.. 0 ve 1 no su yeterli ... 00 değil 0 olmasına dikkat et..raqsgele
    http://www.albashop.com.tr/asp/listgroup.asp?group=04020000

Son düzenleme: 2 Haziran 2011
  5. muratcoskun

muratcoskun muratcoskun

Favori Kamış:
    alba star 2,70
    Favori Makine:
    şimano
    En İyi Avı:
    turna 2,5 : yayın 7,5
    tebrikler güzel balıklar almışsın.

6. eray ersoy

eray ersoy eray

Favori Kamış:
    bass pro m8
    Favori Makine:
    shimano stradic
    En İyi Avı:
    deniz levreği 2,5 kg
    Tebrik ederim. BU arada balık hadisesini evlenmeden önce yenge ile konuş genelde evlenince balığa gitmek sorun oluyor. Haddime düşmez ama bilgi vereyim dedim :) Allah hayırlı uğurlu etsin

7. isko74

isko74 İSA

Favori Kamış:
    Discovery 2.10 m
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    26 cm Kasna
    Teşekkürler; İsmail bey bu linki daha önce de incelemiştim. Birçok mepps markası var sayfada ama thunder bug yok sanırım. bugmanne ve başak bug ... var.. Oradaki mepss ürün guruplarından hangilerini tavsiye edersiniz. Aglia decar ve commet var genelde diğer kaşık markaları da bunların benzeri. buna benzeyenlerle bikaç avım oldu. Bug modelleri var ama ürün açıklaması yapılmamıs ürün neye göredir, ne tür sularda ne tür balıklarda işe yarayacağı pek belirtilmemiş. Tekrar teşekürler..

8. Hooijdonk

Hooijdonk Mustafa Can

Favori Kamış:
    Shimano Lunamis S86M 2.59cm 7-35gr
    Favori Makine:
    Shimano Vanford 2500
    En İyi Avı:
    Tatlısu Kefali
  9. isko74

isko74 İSA

Favori Kamış:
    Discovery 2.10 m
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    26 cm Kasna
    Sen kullandın mı mustafa.. işe yarıyor mu? İsmail bey toplu iğne de atsa kasnalar onu üzmemek için kendini feda ederler eminim :)

10. Hooijdonk

Hooijdonk Mustafa Can

Favori Kamış:
    Shimano Lunamis S86M 2.59cm 7-35gr
    Favori Makine:
    Shimano Vanford 2500
    En İyi Avı:
    Tatlısu Kefali
    hocam kesinlikle işe yarıyor :) Ama ben bir kaç av sonra sahtemi taşlara feda ettim. :( yine aynı o markanın çekirge sahtesi de çok iyi iş yapıyor. :cool: