Sağlık olsun Aytekin abicim ve Erdem kardeşim sizin ta buradan kalkıp oraya gidip yarışmış olmanız bile büyük emek ister,yürek ister siz bunu başardınız 2 kg sazan yakalayamamış olmanız sizin emeğinizi,cesaretinizi gölgeleyemez,ikinizide tebrik ederim gönüllerin şampiyonları..
Erdem kardeş seni de canı gönülden kutlarım. Bu sizin için bir tecrübe oldu, bundan sonraki yarışmada daha da şanslı olacağına inanıyorum. Avın bol olsun.
Burak Ayaklarına sağlık Aytekin abi.Oralara kadar gitti amatör ruhunla bunu basarmak yeter.Ayaganı saglık abi.Bıdahakıne beraber insallah
sen ne diyorsun ortam süperdi sanki insanlar yarışmıyor birbirlerine yardım ediyordu bu kadar yardımlaşma normal balık avlarında bile olmuyor herkesin yaşaması lazım derler ya anlatılmaz yaşanır inşallah seneyede şampiyonluğu getiririz sağolasın ilhan kardeş evet sağolsun murat uğradı ve beni onurlandırdı yav insan bir iki istavrit getirirdide atardık tavaya neyse sağlık olsun inşallah gelirim bir gün orlara tanışırız sizlerlede koral benim söylemek istediklerimi sern zaten yazmışsın sağolasın kardeş üç kere sağol sağol sağol bu sözlere başka birşey denemez ah burak ah neler kaçırdın ortam harikaydı tek eksik balıktı ama katılan 130 kişinin yüz ifadelerini görseydin herkes şampiyon olmuş gibi mutluydu inşallah bir dahakine kardeş
İşte esas güzel olan budur. 130 kişinin yüzü mutluluktan gülüyorsa, bu yarışma esas amacına ulaşmış demektir. 130 kişi, aralarında sirküleri bilmeyenler de varsa, artık öğrenmiş demektir. 130 kişi, balık avlamanın sadece oltada balık görmek değil, dostluk anlamını taşıdığını da farketmiş demektir. 130 kişi, geleceğe bu konuda bilinçli çocuklar bırakacak demektir. 130 kişi tarafından, balık tutmanın, ille de eve balık götürmek olmadığı anlaşılmış demektir. Bırakılan bir balık, eve götürülen balıklardan çok daha fazla, insanları mutlu edebiliyor demektir. Asıl önemli olan bunlardır işte. Ayağına ve yüreğine sağlık Aytekin. Bu güzel organizasyonun içinde bulunduğun ve bizlere de heyecanını ve güzelliğini yansıttığın için. Balık yokmuş, canın sağolsun. Çok daha güzel şeyler yakalamışsın sen.
benide ençok sevindiren kısmıda zaten sizinde ifade ettiğiniz bu kısımlar sennur bacım sağolun varolun
evet son resimlerimizde az önce kamaderden gönderildi erdem ve ben çay içiyoruz arkada çadırımız kuzeyden esen kuvvetli rüzgara direniyor Shot with u700,S700 erdem ve ben bu seferde oltaların başında çay içiyoruz zaten hep çay içtik başkada birşey yapamadık Shot with u700,S700 erdem yemleri kontrol etmek için oltasını topluyor Shot with u700,S700 evet bunlar son fotolardı saygılarımla
Sağolasın abi..benim için Aytekin abiden daha büyük bir tecrübe oldu İlk defa siteden birileriyle tanıştım balığa çıktım, 2 gün boyunca Aytekin abiden çok şey öğrendim..
lafımı olur erdem kardeş aslında anlatılacak çok şey var ama aklımıza geldikçe yavaş yavaş, senin yemleme kutusuda yabana atılır cinsten değildi kamışla çok güzel savruluyordu kurşundan daha uzağa gidiyordu aynısından bende yapacağım telif hakkı istemezsin değilmi
tuncay abi zaten balık bahaneydi önemli olan orada yaşamış olduklarımız çok güzel anılar olarak kalacaklar
gürkan abi o balığın suda süzülüşünü görmek ciddi söylüyorum tavada görmekten çok daha zevkli seneyede bana gelmesede inşallah hak eden bir arkadaşımıza kısmet olur sağolun
Benim istememi bırak İstersen telif hakkı senin olabilir abiama kurşundan uzağa sallamak biraz da senin marifetindi..henüz o kadar uzağa atan birini görmedim