İlk Avım ve İlk Raporum - Kuleli, Istanbul - 21 Ağs 2010

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında aargh tarafından paylaşıldı.

1. cogito74

cogito74 ibrahim

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    9 tane istavrit
    tamer ilk tavsiye mesajini okumustum cok hizli davranip kisa surede ava bile gitmissin..artik zehir kana karisti..sende bir muptezelsin:)
    haydi hayirlisi avlagini biliyorum arada bende giderim oraya kuleliye ragmen daha sakindir hatta biraz daha ileriside sakin olur ama cumartesileri sikintili ben hafta icleri gidiyorum.(esnek calisma saatleri:)
    ilk avinda hemen rapor.cok guzel olmus..hele daha mevsimi baslamadan ne guzel acemiligide atmis olacaksin.. yer seciminin iyi olmus bostanci maltepe sahile inmis olsan simdi bu kadar heyecanli olamayacaktin zira capari ile oralardan bisi alabilmen nerede ise imkansiz...
    daha iyi avlar dilegi ile.....

2. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    tamer ilk raporun buysa ustalaştıkça ne raporlar görücez senden yılmak yok devam rast gele tebrikler..

3. aydemirler

aydemirler xxxx

abicim geçmiş olsun artık bağımlısın :) bu arada maşallah...

4. crazybluee

crazybluee ibrahim

Favori Kamış:
    Shakespeare
    En İyi Avı:
    12kg sazan
    tebrıkler gayet guzel bır dılle anlatmıssın :) kurt ıcıne dusmuss daha ne dıyelım artık ıcını kemırır durur yengemize allah sabır versın:) bızım hanımlara sabır verdıgı gıbı:)) hadi rastgele.....

5. electronico

electronico levent

Vay maşallah denizi kurutmuşsun yahu bende balıklar nerede diyordum.Hayırlı olsun.

6. hakiahakia

hakiahakia Hakki

Favori Makine:
    Spro
    En İyi Avı:
    Levrek 2,7 Kg.
    3-5 tane ufak balikla boyle buyuk bir ziyafet hazirlamis olman gercekten buyuk marifet:) Valla tebrik ederim seni...

7. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Tebrikler , devami artarak gelir insallah.Rastgele...

8. Faroz.limani

Faroz.limani fatih

Favori Kamış:
    Lineaeffe sprit surf 3.90
    Favori Makine:
    Okuma Avenger av-65
    En İyi Avı:
    I don't know
    tebrikler ne güzel =)

9. aargh

aargh Tamer

Hanim'a o kadar kızdım. Yahu dedim, kocaman tavaya koydun, zaten 3-5 balık, bu şekilde daha da az görünecek dedim. :D O da çok güldü, ama benim bu şekilde birşeylere heveslenip hobi edinmem, uğraş vermem çok hoşuna gider. Benim kadar o da mutlu oldu. Neler oldu, neler bitti eve gelir gelmez kendisine heyecanla anlattım.

Bir dahaki sefere onunla birlikte gideceğiz. İcabında farklı avlaklara yol alacağız. Gezmeyi de tozlayı da çok seviyoruz. Zaten hayatın tadı ancak bu şekilde çıkıyor... Dünya bizim, doğanın şikayet ettiğimiz bu (kirli, nesli tükenen) hallerini bile ileri ki nesillerin mumla arayacağını düşünüyorum...

Balık tutarken bir ara kıyıdaki çöpleri görünce YUH dedim.

10. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Tamer Bey, bugüne dek okuduğum en güzel av raporlarından birini bizimle paylaştığınız için size defalarca teşekkür etmek istiyorum.... Öyle güzel yazmışsınız ki, hızımı alamayıp bütün cevap mesajlarını da okudum:) Avlarınızın ve hayatınızdaki diğer her bir şeyin gönlünüzce olması dileği ile ve rast gele.

11. sehzadem82

sehzadem82 H Barış KEDELEŞ

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    eline emeğine sağlık
    hep söylerim balık sabır işidir. sen sabr etmezsen onlarda ekmeğin arasına yatmazdı :)

12. AKİF ÖZKAN

AKİF ÖZKAN AKİF ÖZKAN

Favori Kamış:
    Okuma salina spin2.40 ve bilumum kamış
    Favori Makine:
    yeteri kadarı
    En İyi Avı:
    Yeşil ırmak nehrinden bir torba dolusu tırıvırı
    Tamer tebrikler, avın da raporun da harika. Bir gün hepimizle denk gelirsin orada.
    Bu arada cevap yazan arkadaşlar kadar benimde yüzümde gülümseme oluşturduğun için teşekkürler.

13. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.20 Salina 100-200 - Lineaeffe Extreme Cast 4.40 180gr. - Okuma V-System 240 10-40g
    Favori Makine:
    Ryobi Proskyer Nose Power - Shakespeare Mach 1 XT
    En İyi Avı:
    Küçük beyaz; 7 cm. Kuzey batı Antartika Sığlıkları..
    Avın en güzel tarafı 4 tane hamsi ve bir tane istavritten bile nefis bir sandviç çıkarabilmeniz olmuş. Tebrikler. :)

14. ..........

..........

tamer, zevkle okudugum bır paylasım oldu.. devamını diler ,tebrik ederim..

15. dejavu3461

dejavu3461 harun

Tebrikler Tamer,
    bütün raporunu zevkle okudum. kendi ilk lerim aklıma geldi. gerçekten de 1 hamsi bile olsa sorun değil. o heyecanı ve keyfi yaşamak, o havayı solumak önemli olan. sen de bu tutkuya kapılmışsın.
    HOŞGELDİN

16. since1970

since1970 cengiz ekizoğlu

Favori Kamış:
    Lineaeffe Baia Grande 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Safina Pro Spa-65
    Hey gözünü sevdiğimin Kuleli'si, özledim orayı yaw! Tamer kardeş ilkler hep böyle olur. Zamanla daha güzel avlar yaparsın. Güzel paylaşım, eline sağlık her zaman Rastgele

17. modena

modena

ilk avınız hayırlı olsun...daha nice zevkli avlar yapmanızı diliyorum...tebrikler...son kare çok lezzetli...:)

18. Dalgıç837

Dalgıç837 Ergiz Esen

Favori Kamış:
    Sportex SeaStar 2,70 80-100 atarlı
    Favori Makine:
    Penn Sargus 3000
    En İyi Avı:
    Sudak 92 cm 8,5 kg
    Tamer kardeşim yazını okurken oltayı elime ilk aldığım günlere gitti aklım. 2,10 m Rus malı kralın kralı bir olta almış babam bana, bizim Şeytan deresinde (Babaeski) balık tutacam yem lazım diye az sinek kovalamamıştım. Niye mi sinek? İğne ve kurşun aldığım adam bana "bunlar sinek oltası" dediydi de ondan :)

Bu iş böyledir, hafiften sarar adamı. Sana tecrübeli bir arkadaştan destek ilk defasında denk gelmiş, şansın varmış. Umarım çok daha keyifli avlar yapar, kaçan istavriti de büyüyüp irileşince tekrar tutarsın. Eline ve kalemine sağlık.

Rasgele

19. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Siz ilk avınızda gayet başarılı olmuşunuz benim ilk avım çanakkalede olmuştu ve balık haric herkezin takımlarını dışarıya çıkarmıştım allahtan ozamanlar yaş olarak ufaktımda abimilerimiz bana tahamül etmişti avlarınızın devamını dilerim rasgele

20. ilerya

ilerya niyazi

Favori Kamış:
    balığın akışına göre güncel,
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    Palamut
    .

Tamer,

Çok letafetli, ziyadesi ile güzel bir paylaşım olmuş,

Orası çok bereketli ve uğuru olan bir yerdir,

İstavrit bir miktar oynasın bak nasıl olacak o geniş alan,,,:D

Az biraz vaktin daha var, iki hafta sonu daha talim yaptın mı tamamdır bu iş,
    Kasma kendini bu kadar,:cool:
    Sen de orada yerini rahatlıkla alacaksın,,,

.​