İlk Avım ve İlk Raporum - Kuleli, Istanbul - 21 Ağs 2010

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında aargh tarafından paylaşıldı.

1. james hatfield

james hatfield yasin

En İyi Avı:
    7.5 kg. sazan, 1 kg cupra
    tamamdır işte acemilik gitti artık :) walla super rapor olmus okurken kahkahalarla okudum elinize saglık...ilk avınızdan balıksız donmemenize cok mutlu oldum...ben eminimki cok cok kısa bi zaman sonra super raporlarınızı okuyor olcaz...tek yapmanız gereken arayı fazlaca acmadan kendinizi tekrar avlaga atmanız...sansınız acık olsun :)

2. kaşıkçı

kaşıkçı FARUK

Favori Kamış:
    Hafif olsun kolum ağrıyor sonra. Reklama gerek yok.
    Favori Makine:
    O da hafif olsun. Çok dandik olmasın.
    En İyi Avı:
    Dardanel ton 3'lü paket
    İşte amatör balıkçılık ve ödülü, çok güzel bir av ve rapor, can-ı gönülden tebrik ederim.

3. lapinavcısı_bursa

lapinavcısı_bursa abdullah

En İyi Avı:
    1,8kg karagöz
    Tamer;
    Anlatımın ve heyecanın müthiş. Balık hastalığın hayırlı uğurlu olsun...
    Sonbaharda senden çinekop ve palamut bekliyoruz....

Rasgele...

4. alptutkun

alptutkun Alper

Katıla katıla güldük

Tamer Bey,
    Benzer şeyleri Kuleli de acemi avcı olarak ben de yaşadım,hem de eşimle..O yüzden yazınızı okurken katılarak hatta gözlerimizden yaşlar gelerek güldük..Bu arada sizin yazım diliniz,konuyu hikayelemeniz,anlatışınız bir profesyonel edebiyatçı kalitesinde...Bir de siz hiç değilse ilk seferinde birşeyler tutmuşsunuz.Ben 2. veya 3.denememde sevinçle bir Sarpa tutmuştum Bodrum da..Acemilikten kova almayı unutmuşum ve torbaya koymuşum..7,5 yaşındaki oğluma gösterebilmek için onun suyunu akşama kadar değiştirerek balığı muhafaza etmeye çalışmıştım,ama son suda fırtlayıp ciuvvvvvvvvvvv denize kaçtı!Resim bile çekemeden..Oğluma ve eşime ispat edemeden..Bu arada çektiğiniz resimler hikayenizi desteklemiş ve tavada göstermişsiniz..Bu gülmekten bizleri komaya soktu..Lütfen tecrübelerinizi yazmaya devam edin,hem didaktik hem eğlendirici...Sakın yanlış anlamayın...Pozitif yönde övücü niteliktedir söylediklerim...

5. jq3800

jq3800 mithat

Favori Kamış:
    fındık çubuğu :)
    En İyi Avı:
    ???
    tebrikler ilk avınız ama maşallah ekmek arası yapacakkadar balık olmuş maşallah artık acemilik bitmiş yerie bol balılı güzel raporlar gelir inşallah saygılar

6. fener1977

fener1977 Mehmet Tosun

En İyi Avı:
    İstavrit :)
    Tamer bey çok güzel yazmışsınız, bugün ben de ilk denememi Kuleli'de yaptım, kamışa ve makineye alışmak için sadece kurşun atarak antreman yaptım ama sonunda dayanamadan oradaki satıcılardan bir istavrit çaparisi aldım. Fakat bir şey tutamadan döndüm maalesef. Bir gün karşılaşırız aynı bölgede. Bol şanslar...