İLK PAŞAM BOĞAZIN PAŞASI

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Chaosad tarafından paylaşıldı.

1. melikşah

melikşah ........................

Ben azad ederim ama o beni azad edecekmi:D
    Şaka bir tarafa inşallah hep birlikte bir av yaparız da bu günleri yaad ederiz isa;)

2. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr

rica ederim, üslubun ve gösterdiğin saygı için bende sana teşekkür ederim.

memleketine hayırlı bir yolculuk ve yapacağın avlarda gönlünce balıkların oltana rastgelmesini dilerim, umarım güzel levrekler avlar ve her zamanki gibi güzel raporlarınla bizimde gözlerimizi şenlendirirsin:thumb: rastgele!!!

3. sefatoyer

sefatoyer Sefa

En İyi Avı:
    Levrek 3.400,Kofana 42 cm.,Sazan 7.300,Kaba Lüferler,Palamutlar..
    Tebrikler,zoru başarıp Boğaziçi'nde paşayı enselemişsiniz.Ancak sahte konusunda bu denli ketum olmanız antipatik duruyor.Ben onca aldığım levreği,ağzında sahte ile fotoğraflayıp paylaşıyorum.Ne oldu denizde levrek mi bitti? :)

4. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    Boynuz kulağı geçmedi abi daha senden neler neler öğreneceğim;) , bir süredir heves ettiğim ve üzerine eğildiğim bu avın kısmetim olması beni çok mutlu etti.:) Ama senin o yağmur çamur dinlemeyen keşfetme hevesin ve kıymetli arkadaşlığın hepsinden değerli. Az motive etmedin beni bu konuda ama bak işte sonucuda aldık:D inşallah daha çok avlar yapacağız beraber.Av olmasada olur seninle ava gitmek bile ayrı keyif.Senin gibi av ortağı herkese kısmet olmaz:thumb:

5. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    Teşekkür ederim ama sahte konusundaki kararımda çabam boğaziçinde az bulunan ve çok az kişiye kısmet olan bir türün devamını ve bollaşmasını sağlamak yönündedir. Bu yönde düşünürseniz antipatik olmadığını göreceğinizi umuyorum. Güzel avlarınızın devamını dilerim.

6. sefatoyer

sefatoyer Sefa

En İyi Avı:
    Levrek 3.400,Kofana 42 cm.,Sazan 7.300,Kaba Lüferler,Palamutlar..
    Sizin vereceğiniz sahte ismi ile Boğaz'da levrek azalmaz :) O sizin kısmetiniz imiş,vurmuş ve almışsınız.Başka bir levrek o sahteyi gördüğünde yüzde doksan saldırmayacaktır.Bu balığın sevip sevmediği sahte yoktur.Aç ise,av anında ise kaşıkla dahi alırsınız.Eğer ki nazlı ise(çoğu zaman öyledir) ne atarsanız atın yemeyecektir.Ufak tefek bilgilerin saklanması işten değildir.Rastgelsin :)

7. cengiz doğru

cengiz doğru cengiz

Favori Kamış:
    lineaeffe surf mill 4.20,okuma v system 2.70 10-40 spin,lineaeffe xr boat
    Favori Makine:
    Daiwa entoh 4500,okuma safina pro 40
    Üstadım bana da bir el at bana da yardımcı ol :)

8. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    peki kardeşim sen bu şekilde düşün bende kendimce düşünmeye devam edeyim, kısmet olurda buraya gelirsen çay içmeye beklerim tanışır sohbet ederiz.rastgele:)

9. melikşah

melikşah ........................

Deniz yarış için start veriyorum:D
    Özkan sessiz fırtına gibisin eminim sende karadenizden güzel haberler sunacaksın;) rastgele şimdiden:)
    Sefa doğal olarak pekte önem taşımayan malzeme kullanınımı konusunda hakklılığın olabilir:)
    Levent ile birebir av yapan biri olarak ve türlerin devamı konusunda bilim adamları kadar hassas bir yapıya sahip olduğunu söyleyebilirim.
    Konu hele'ki istanbul olursa durum gerçekten vahimdir.
    Bırakın hangi sahte ile avlanmayı meraları bile kimse deşifre etmiyor.
    Yoksa ne levent nede bir başka duyarlı amatör avcı kardeşlerimiz,söyleyeceği mera yada sahte ile türlerin yok olacağını düşünmemektedir.
    eğri oturalım doğru konuşalım bu foruma avcısı'da bohçacısı'da ağcısı'da giriyor:thumb:
    Sen gönüllerin şampiyonusun cengiz'im:D balığı boş ver bizim yaramaz iyimi
    ne zaman everiyoruz:D

10. GencoGnc

GencoGnc Genco

Tebrikler Levent bey.
    Dün Denizi(Gacal) birkaç defa meralara inelim diye dürttüm mırın kırın etti; diğer arkadaşı aradım işler güçler dedi,ben de tembelliğe vurup picamala çekirdek çay modunda evde kaldım gitmedim.

E bu iş böyledir,balığı evinde yatan değil sabahın ıslak soğuğunda avda olan yakalar.

Bir dahakine bana denk gelir kim bilir :)

11. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    Teşekkür ederim, dediğiniz gibi oltası suda olan balığı alır kuralı her zaman geçerli:) keşke sizde benim gibi yalnızda olsanız biraz olta sallasaydınız kısmet bu at çekte her türlü ihtimal var:rolleyes:

Umarım daha iri bir paşa sizinde oltanızı en kısa sürede şenlendirir:thumb:

12. PEHLİVAN

PEHLİVAN mehmet

Favori Kamış:
    SHIMANO, BROWNİNG, LİNAAFFE, DAİWA, CARMORAN
    Favori Makine:
    Daiwa emblem pro 5000,RYOBİ,spro
    En İyi Avı:
    KIRLANGIÇ 3,5 kg
    Levent Tebrik ederim arkadaşım,Bu deniz öyle bir nimetki ne zaman nerde neyle karşılaşacağımızı kimse bilemez,Takip edip azimle sabreden günün menüsünde ne varsa onu alır götürür sevdikleriyle afiyetle yer,:hungry: Bu güzel avın v:hungry: ve paylaşımın için *** ler daha niceleri denize ve balığa saygısı olanların oltasından eksik olmasın kal sağlıcakla:thumb:

13. ozkan79

ozkan79 özkan

abi nerde bu dişliler ya :D

hem sen hala uyumamışsım dişli hasretin depreşti dimi :laughing: :laughing:

hafta sonunu [​IMG] çekiyorum :)

14. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    Teşekkür ederim abi, dediğin gibi deniz avı işi hem takip hem sabır hemde kısmet gerektiren bir av.

Denize ve balığa saygısı olan avcılara temennine yürekten katılıyorum tümüne en güzel avlar rastgelsin!!! sende kal sağlıcakla:)

15. GencoGnc

GencoGnc Genco

Beraber olta atacaktık aslında da denk gelmedi o günlerde işin doğrusu.

Benim levrek rekorum 61 cm idi Denizi çatlatırdım,sonra o limiti 78 e çıkardı,şimdi ben çatlıyorum :)

Ama sorun değil,levrek meralarım belli,Kasımda Sarosta 3 kiloluk sırtıkarayı,5 kiloluk levreği kıyılatmama az kaldı reeling

16. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    böyle tatlı rekabetler at çek motivasyonu için lazım zaten:) beni tebrik ederken 78 cm lik paşasını bana hatırlattı ;) o yatarken çalışırsak geçeriz rekoru:thumb:

sarosta her boy ihtimal dahili zaten orda daha sıkı çalışmak lazım, umarım rekorlar alt üst olurreeling reeling reeling

17. Masse

Masse KEREM

Favori Kamış:
    Discovery Fishing Team Surf Voyager - 4.20 m (100-250 gr)
    Favori Makine:
    Discovery DFT Mercury EFA 5000-Misinam Shimano Technium Surf 0,35mm
    En İyi Avı:
    39 cm Eşkina 32 cm Lüfer 23 adet Sarıkanat :)
    Böyle güzel bir av için söylenecek söz çok ama tek kelimeyle HARİKA derim :)

18. mehmet0625

mehmet0625 Mehmet

Favori Kamış:
    okuma v system 240cm 10-40
    Favori Makine:
    shımano exage 4000 fd
    En İyi Avı:
    Lambuka 63 CM
    ne paşası *** bu tekbaşına bir imparatorluk eder maşallah allah her daim denizlerden böyle güzellikler çıkmasını nasip etsin inşallah

19. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    arada bir boğazda levrek çıkıyor, bu sene ilk sanırım, gerçektende ilginç. avlarınız daim olsun,

20. sabriyazici

sabriyazici sabri

Bu sene en aşağı 3. :)