Saat 17:00 sularında yıne toplandık(ben canalpakin ozgun kaan, klasik insanlar işte ). Dedik bi üsküdara gidip istavrit mezgit çekelim rahatlarız, ama o plan o kadarla kalır mı Üsküdar derken kendimizi sazlıbosnada mangal karşısında bulduk Uzun lafın kısası bu sabaha karşı 3 adet bence yeterlı buyuklukte sazan çektik ama acemilik saolsun bırı kıyıdan atladı kactı suya hayırlısı olsun. Şimdi sadece bı resım koyuyorum sonra canalpakin üşenmezse makinedekileride koyar
ozan tebrikler kardeş ama mehmet haklı bunlar israil ama olsun genede güzel balıklar birde olta iğne yem vs bahsetseydin daha güzel olurdu
oncelikle tesekkur ederım. Soylekı bız yıne bıldıgımız tek yer tas ocagına gıttık saat 22:00 sularında orda 4 araba dolusu ,mangal sofra kurmus ,abiler vardı. Abi sazan tutcaz bu tarafta var mıdır gıbı sorular sorduk, onlar da devamlı suraya gıdın buraya gıdın orda vardır dedıler. Sonradan anladık kı adamlar koydan koya ag atmıslar .Bısey demedık kopruye dogru gıttık oraya kurulduk. Takım olarak herkes solucan onermıstı fakat nedense kuspelıye mısır takıp attık, geldi de Gercektende kısmet ısı(bı can a bı bana ıste). Sabah 6:00 gıbı oltaları toplayıp (oltaları toplarken her takımda galıba bırer kızılkanat bulduk**) turna mekanı tas ocagına gerı donduk, yaklasık 1 saat rapala sılıkon kasık denedık fakat basarızıdı, olsun o 2 sazan bıle sevınmemıze yetmıstı zaten... **
abicim yem olarak mısır kullandık ama solucan kullansaymışız canımız sıkılana kadar çekebilirmişiz , takım olarak hazır satılan yaylı ve küspeli takımlardan kullandık toplam 5 olta attık bu arada turnaya da attık sabah bişi gelmedi kiminle konuşsak turna bitti artık eskiden 10 tane çekerdik diyip ağ atıyolar bu gece ihbar etcektim ağ atıyolardı ama edemedim adamlar çok pis tipliydiler çekindim açıkcası bulurlar mulurlar uğraş sonra
Ağ atan nahoş kişileri ihbar etmek için Hadımköy Jandarma Telefonu; 02127712024 Bu arada o elinde tutuğun kızılkanatların 30 küsür cm. boyunda bile sık sık çıkıyor bu sene..
Merhaba, öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Tanışma bölümünden yeni bir konu açar ve kendinizi tanıtırsanız seviniriz. Tatlısu avlakları konusunda biraz hassas davranıldığını söylemeliyim. Genellikle iyi tanımadığımız arkadaşlara avlak yeri söylemeyiz. İyi tanıdıklarımıza da özel mesajla bildiririz. O nedenle bir süre sizi tanımamıza izin verirseniz daha iyi olacağı kanaatindeyim. Keyifli paylaşımlar dilerim.