forum üyelerinden canalpakin ve 2 arkadaş daha bu sabah sazlıbosna taş ocağındaydık ilk turnamızı aldık ama misina konusunda çok sorun yaşadık.uzun lafın kısası 51 cm lik bu turnayı yakalıdık kilosu hakkında pek fikrimiz yok
İlk avınızdan boş dönmemişsiniz. Misina konusunda sorunda yaşasanız eminim güzel bir gün geçirmişsinizdir. Tebrikler...
tebrikler ozan ve hakkı sonunda başardınız güzel avlarınızın devamını diliyorum turnayı sahteylemi aldınız canlıylamı aldınız merak ettim şimdiden afiyet olsun
aslında koyarız dıyodukta bıraz acemılık yuzunden 4 adet sılıkonu tatlı suya kaptırdık. Ama reklam gıbı olmasın eger sılıkon soz konusu ıse prologıc ve storm dan sasılmayacagını anladık. Bıkere sılıkonun suda yuzusunu bıraz gorsenız bıle farkı anlıyorsunuz. Kotu sılıkonlar alabora olmus bı sekılde cırpınarak yuzerken prologıc tam tesekkurlu bır yuzus gerceklestırıyor Bu arada herkese çok tesekkur ederız, niceleri inşalah yarın sabah elımızde olacak
size bir tiyo mermer ocaklarına gidiyorsanız geceden solucan ve sinek iğnesiyle yemlik yakalayın sabah şafakla birlikte üçlü çarpma iğnesiyle suya salın en az bir balığınızı canlı yemle almış olursunuz oltalarınızı mermer ocaklarının olduğu burunun hemen soluna atın koyun ağzına balığınız garanti sizlere rastgele
ustadım sole bır sorum olacak, carpma ıle dıorsun bu takım hem kefalde hem zargana da kullanılan takım mı? vede kaç tane olsun 3-6??? tesekkur ederim....
yok yok yanlış anladın çarpma yapmıyacaksın baştan alalım ana misinanın üstüne 25 gr'lık armut tipi şamandırayı 50cm kadar geçirip sabitliyorsun pşine 20 cm çelik beden bağlıyorsun çelik bedenin ucuna üçlü çarpma iğnesi 6 numara 1 adet ekliyorsun sonra yemini sırt yüzgecinin altından üçlü kancanın bir iğnesine geçiriyorsun ve yavaşça savuruyorsun sert savurursan balığın sırtı yırtılır ve oltadan düşer yemlik canlı balığımız suda iğneden kurtulacağım diye gezerken bunu fark eden turna mutlaka kaçamıyan yemimize atlıyacaktır yani yöntemimiz atçek değil ha yemimiz turna için suda dolaşırken sen silikonla atçek yapmaya devam edebilirsin