İnan Başkanlığın hayırlı olsun. Balığı sen karaya aldığın için kimin oltası olduğu önemli değil bence resitali sen yapmışsıon sonuçta tekrar Hayırlı olsun. Daha güzelleri Rastgelsin.
Başkanım Tebrikler. Her ne kadar biz tutamasakta sizin tuttuklarınızı görünce moralimiz düzeldi. Ihı şuraya yazıyorum. Bir gün bende başkan olacam.
Orhan Bey, Cok tebrik ediyorum.Tabii Inanin Baligi da gercekten muhtesem o da ayri bir tebrigi hak ediyor. Niye saibeli ben anlamadim keske biraz casaydiniz...)))))))) Kismetin adi ne zamandir saibe oldu.)))))))))) Balik bahane dostluk ahane.. Sizleri boyle birlikte gormek cok guzel. Butn ekibe sevgi ve saygilarimi sunuyorum... Dahasina rast gelsin...
Sevgili orhan kardeşim, Seni ve arkadaşları bu Güzel avınızıdan ve çok güzel balıklarınızdan dolayı tebrik ederim. Sevgiler hoşça kalın.
Tebrikler tüm ekibe. İnan da başkan olmuş, ben daha üye bile olamadım. İnan'ı ayrıca kutlarım. Rastgelsin...
Kardesim tekrar teşekkürler, seni tanıdığıma gercekten çok sevindim. Umarım bundan sonraki avlarımız daha bereketli gecer
İzinde olduğumdan herzaman yazma fırsatım olmuyor İnan. Cepten yalnızca okuyorum. Yazma işi Serhat abimin laptopundan. (Boş bulursam )
Daha nasıl kutlayacaksın yeğen,yanıma geldiğinde arabada bekliyorsun,gelip kapıyı açayım diye Üstelik bir de meydan okuyorsun,iddiaya girmeye çalışıyorsun benimle sen daha iki çeşit boncuklu takım biliyorsun,geride 10 değişik boncuklu takım daha var yeğen Öptüm seni.
Sağolasın Gökhanım sizin levrekleri göremedik,saklıyormusunuz yoksa,söz yakaladığınız yeri ve hangi sahte ile yakaladığınızı kimseye söylemeyeceğim. Rastgelsin.