Teşekkür ederim Hüseyin Alp Kardeşim bizimkisi latife olsun,yoksa şaibeyle,hileyle,hurda ile işimiz olmaz çok şükür,dümdüz insanlarız ekip olarak. İnan yeğenimin ben uyurken,benim oltayı kullanıp,levrek yakalamsı alışkanlık haline gelmeye başladı son zamanlar da,tutmasına tutuyor da en son '' Oltama iyi bak aman ha '' demesi bozuyor biraz insanı Selam ve Sevgilerimle, Rastgelsin.
Orhan Babam teşekkür ederim Şener Albayıma,Conta Kaptana,Hayrettin Kaptan'a,Ersin ve Hüseyin Kaptanlara tüm dostlara selamlar. Ellerinden öperim.
İnan kardeşimin Başkan olması bence tamamen Orhan Abinin fedakarlığı.Ama bu fedakarlığı maalesef bana göstermedi.Kendisini buradan kınıyorum. :laughing: Son bağırmamla uyanıp balığı alıverdi.Eğer fedakarlık gösterseydi aşağıdaki resimdeki paşada benim olacaktı. Bundan sonra bana ders oldu Orhan abinin şanslı oltasını çekerken kesinlikle seslenmeyeceğim. Uploaded with ImageShack.us
Hay ben böyle başkanlığın Buradan yönetim kuruluna sesleniyorum; olağanüstü kurul toplantısı istiyorum, başkanlığımı iptal edin, dayanamıyorum artık