içleri dolu kamışlarda çok kolay tamir ediliyor kısaca anlatayım iki parçayı da uygun matkapla içine doğru 2 . 3 cm delin delik çapında ve uzunluğunda metal parça ile birbirine ekleyip japonla yapıştırın eskisinden sağlam olacaktır inanın
avmarketi problemi aynı olay benimde başıma geldi. okuma marka makinam kargodan kırık geldi av marketini aradım. kırık akineyi iade ettim yenisini gönderdiler : )
Selam remikson ithaltcısı tel 0312 212 97 28 ugur veta hüseyin beyle irtibat kurarsan sana yardımcı olurlar bana da özele yazarsın
teşekkür ederim turgay abi, ben şimdi alışveriş yaptığım firmayı durumdan haberdar ettim, sizce onlardan haber bekleyeyim mi, yoksa direk ugur veya hüseyin bey ile irtibata geçeyim mi? tekrar çok teşekkür ederim.
tolga abi umarım sizin kadar şanslı olurum murat abi gayet mantıklı bir çözüm, lakin ne yazık ki kırık uç benim elimde değil! bulamadığım için kırık ucu ilk başta anlayamadım zatewn kırılmış olduğunu ufuk teşekkür ederim bilgilendirmen için, fikirlerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim, iyi bayramlar, rastgele...
O kadar sıkı kapalı geliyor ki malzemeler açmak ve orada kontrol etmek çok zor ve vakit alıyor.Nasıl olcak bu iş
sonuç olarak dün mailime cevap geldi; suçun asl1nda kargo sirketine ait oldugunu, ama durum sonucu kargo sirketine kabul ettiremeyeceklerini; yine de musteri memnuniyeti adina kargo masraflari bana ait olmak uzere gereken degisikligi veya tamirati yapacaklarini bildirdi, avmarketi.com calisanlari. bu sonuclara kargo sirketinin cekmesini cok isterdim, hele de suclu onlarken, ama ne yazik ki olan avmarketi.com a ve bir miktar da bana oldu turgay abi verdigin numara icin tesekkur ederim, ama su an icin sanirim gerek kalmadigi icin rahatsiz etmek istemedim. benden nacizane fikirlerini esirgemeyen butun ustalarima tesekkur ederim. siz siz olun, ne olursa olsun illaki kontrol etmeye calisin, siz cekmeyin kargo sirketinin sucunu! saygilar, rastgele...
Bahsi geçmişken ben de ilgili siteden yaptığım alışveriş deneyimlerimi aktarayım; Avmarketi.com'dan sipariş ettiğim kamış hatalı paketleme sonucu elime kırık ulaşmıştı. Kargo şirketine herhangi bir rapor tutturmaksızın yetkiliye mail attım ve durumu izah ettim. Hiçbir karşılık ödemeksizin ürünü alıp yenisini gönderdiler. Bir başka siparişimde de 200 metre makara misina yerine yanlışlıkla 100 metre makara misina gönderilmişti. Yine yetkiliye mail atarak 100 metre daha gönderseler dahi olta makinamda ek bağı olacağından bahsettim ve ne yapabileceğimizi sordum. Özür dilediler, 100 metre misinanın bende kalabileceğini ve 200 metre misinamı göndereceklerini söylediler. Ertesi gün ürün elime ulaşmıştı. Sonuç olarak, müşteri memnuniyeti ve satış sonrası destek konusunda AvMarketi.com benim de güvenimi kazandı.
Turgay Bey; Eğer aynı "Alba Shop" tan bahsediyorsak (http://www.albashop.com.tr) sitelerinde şöyle bir açıklama mevcut; Kargo Ücretleri: Değerli müşterimiz size daha iyi hizmet verebilmek için UPS KARGO ile anlaşma yapılmıştır, 150 YTL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücretsizdir, 150 YTL altındaki siparişlerde şehir içi sabit 5 YTL şehirdışı sabit 9 YTL kargo ücreti alınmaktadır. Kaynak: http://www.albashop.com.tr/asp/menu_items.asp?ID=33 Ben de yaklaşık bir ay önce yaptığım alışverişle birlikte talep edilen kargo ücretini ödemiştim.
Yalnış anlaşılma olmasın Arızalı ürünlerde kargo ücreti satıcı firmaya aittir. Benim anlatmak istediğimde budur. Arızalı ürününüzü albashopa bildirdiğinizde ücret alınmayacagını kesin biliyorum
Evet, şimdi anladım. Ayrıca burdan tekrar şunu belirtmekte fayda var. İnternet yoluyla yapılan alışverişlerde, kargo elinize ulaştığında ürünü açıp kontrol etmek ve kargo esnasında oluşmuş bir hasarı kargoyu getiren kişiye rapor ettirmek çok önemli. Aksi takdirde ürün değişimi/hasarın gönderici tarafından karşılanması satıcının vicdanına kalmış oluyor.