Arkadaşlar biz millet olarak hep kötüyü öne çıkarmayı severiz bende şimdi değişik birşey yapayım iyiyi takdir edeyim ben geçen hafta /www.albashop.com.tr detaylı bir alıveriş yaptım tüm eksiklerim ve takviyeler sahteyem.iğne,misana,fırdöndü ,şamandıra. daha aklıma gelmeyen birçok şey kamış makara herşey dörtdörtlük geldi herkese tavsiye derim siparişde çok erken geldi çok iyi bir kargo şirketiyle uluslararası ups fiaytlarda bayağı uygun haberiniz olsun
Albashop tecrübesi Ben de aynı yerden yani Albashop tan internet üzerinden alışveriş yaptım...Firma ürünlerin tamamının ücretini almasına rağmen ürünleri eksik gönderdi... Albashop a birkaç kez mail atmama rağmen maalesef ne maillerime cevap veren ne de arayıp soran oldu...
Birkaç kez bende alışveriş yaptım.Ama her seferinde pişman oldum. Bence en güzeli görerek almak. Eksik malzeme gelme olayı çok yüksek.
Ben de bir kere alışveriş yaptım iki tane düz sırık birkaç kaşık almıştım..Eksiksiz geldi memnun da kaldım ama görerek almak başka tabi insanın içinde yine de bir şüphe oluyor.
Var ya turgay abii gözlerim seni arıyordu. İçimden şimdi turgay abi olaya el koyar arkadaşımıza yardımcı olur diyordum.
Bende geçen yıl o siteden alışveriş yapmıştım, gelen makinelerin birini değiştirmek istedim, formu doldurup mail ile gönderdim fakat kimse cevap yazmadı, birkaç defa mail attım yine arayan soran olmadı. artık avmarketinden alışveriş yapacam.
hakanım ne yapayım arkadaşlar zorda kalmasın o imkan bana verildi ise sonuna kadar arkadaşlarımın yanındayım
merhaba arkadaşlar bende bugün alişveriş yapdim albashop dan acaba kaç gün içinde teslimat yapilir bilgisi olan varmi acaba şunuda belirtiyim merkezi istanbuldaymiş bende ankaradayım
ben sürekli internetten alışveriş yapıyorum, balık malzemeleri konusunda bir kaç kalem birşey olunca buradan alıyorum. Şimdiye kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım. Eğer karşılaşırsanız hakınızı arayınız lütfen.
arkadaşlar sazan için olta takımı alacağımbütçem 200ytl sağlam evladiyelik olsun tavsiyellerinizi bekliyorum herkese selam
arkadaşlar daha önce derelerde avlanıyordum .göl balıkçılığına yeni başladım eldeki takımlar olmaz dediler .onun için sazanla ilgili her türlü bilgiye ihtiyacım var
alpa bu aralar cin malına daldı dikkatli olun dam bile çin malları var ellerinde o na göre dikkatli olun benim terçiğim Axxxxxxxi reklam olmasın siteleribilenler anlamıştır herkse rastgele