İspendek ve İlk Barakuda...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Plankton tarafından paylaşıldı.

1. akin96

akin96 Akın SEYİS

Favori Kamış:
    mitchell fluid 240 8/25
    Favori Makine:
    shimano alivio 2500 fc
    teşekkürler :) ben de bu makineden almaya karar verdim. makine hakkındaki görüşleriniz nelerdir ?

2. erdemutuk

erdemutuk Armağan

Favori Kamış:
    Penn regiment,ShakespeareUglyStikCustom
    Favori Makine:
    Penn Conflict,DAMQickRetro,SproZALTARCXS
    Tebrikler, devamı gelir inşallah. Bu arada resimler harika.
    Rastgele.

3. Plankton

Plankton Salih

İp misinaya uygun değil , kolda ufak bir boşluk var , bunlardan başka eksisi yok sanırım.Fiyatını fazlasıyla karşılayan bir makine.Ucuz ve başlangıç için yeterli. :)

Teşekkürler.Sizlerede rastgelsin :) reeling

4. ssolmaz

ssolmaz Serkan

Salih hocam merhaba,
    geçen hafta anca deneyebildim misinamın batıp batmadığını.
    attıktan sonra epey bir süre batmıyor misina. sorun yok gibi duruyor.
    ayrıca fırdöndüyü iptal ettim. onun yerine rapala klipsi aldım en küçük boyundan. rover çekerken epey farketti. şimdi direk aksiyona başlıyor.
    sadece iki iğne birbirine takıldığında bazen suyun altından geliyor ve aksiyon almıyor. öndeki halkayı sökmedim direk ona takıyorum.
    ayrıca diğer sahteleri değiştirmekte kolay olacak bu klipsle. sadece klipsi çok küçük boy aldığım için biraz tutmakta zorlanıyorum. ve sahteleri geçirirken uğraştırıyor. zamanla alışırım sanırım.
    geçtiğimiz hafta ayvalık ta sabah ve akşam at çek yaptım. uzunca bir kumsalı gezerek denedim. hem rover hemde diğer dalarlı sahtelerimi denedim. güneş batınca sadece bir takip alabildim. oda çok yakınımda oldu. sanırım beni görünce vazgeçti. çünkü 2mt kadar yakınımda gerçekleşti. suyun içini göremedim ama geri kaçarken suyu dalgalandırışını gördüm. muhtemelen ufak bir levrekti.
    denemelere devam edeceğim. bakalım sahtem ne zaman balıkla tanışacak. mrsparkle