slm alper bende şişli ve kabatasdayım bır kac kısı bulursak neden olmasın balık turu vs ıyı olur aslında
vala bende kabatasdayım volkan bır kac kısı bulup taakılmak lasım mangal vs yakarız sohbet tanısma dostluk kurmaz gusle ınsalah haberlerınız beklıyorum arkadaslar ..
Merhaba bende balık avında acemi sayılırım istavrit ve zargana avı dışında av yapmadım Bahçelievlerde oturuyorum araba olmadığından genelde tek başıma otobüsle yenikapı ya gidip orada saatlerce tek başıma av yapıyorum muhabbet sohbet olmadan olmuyor çevredeki ustalara bakarak bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum ancak birlikte gidip kendimi geliştirecek ustalarla ava çıkmak çok iyi olurdu diye düşünüyorum
BERKAN BEY aynı lokasyonlarda avlanıyoruz. cts. akşamı uygun olursam katılırım size . çocuk parkının önüydü değilmi
Evet tam da orası Cumartesi sabahtan Üsküdar'dan deneme yapmayı düşünüyorum, öğlen eve gelip biraz dinlenicem akşam da engel bir durum olmazsa Koçtaş'ın ordan çapari atıcam.. cuma akşamı buradan netleştiririz durumu.. bu arada sakıncası yoksa şu "bey" lafını kaldıralım aradan, kendimi şirkette iş ortamında gibi hissetmek istemiyorum
arkadaşım düşünceniz çok güzel ; yolumuz istanbullara düşünce kısmet olursa görüşürüz inşallah bende adana çevresindeki arkadaşlarıma sesleniyorum aynı fikirleri paylaşmak adına bir planınız yada beklerim yusufserin01@hotmail.com mail adresim tanışmak ve görüşmek üzere saygılarımla
Selamlar Ben avcılardayım Arabam yok.Genelde rapala ve yemli gece sarıkanat lüfere boğaza gidiyorum.Çoğunlukla istavrit için ise arnavutköy çamlıbahçede nazminin (ortadaki malzemeci) orada olurum.Genelde metrobüsle zincirlikuyu oradan da boğaza inerim. Aslında 2-3 arkadaş olduğu zaman zincirlikuyudan taksi ile de iatediğimiz saatte meraya inebiliyoruz.(Z.Kuyu -Bebek,arnavutköy 10 tl yazıyor) Gece yemli balık olduğunda genelde akşam üzeri yemimi tutup sabahlıyorum.emekli olduğum için. Dileyen arkadaşlarla tanışıp program yapabiliriz. İsfendiyar Topçu 0537 601 09 98 Mail: iskotpc@yahoo.com Rasgele
Merhaba herkese,Çok isabetli bir başlık olmuş ,akıl eden arkadaşın aklına sağlık...Balık avı tek başına keyfi sınırlanan bir uğraş ne de olsa...Ben Uygar, Bakırköy'de ikamet ediyorum..Fırsat buldukça Bakırköy (sahil gece lüfer avı) ,Yeşilköy(sandal -istavrit ya da sahil gece lüfer avı) zaman zaman da Avcılar'dan sandal kiralayarak balığa çıkıyorum.Tanışalım derseniz seve seve ..Herkese bol balıklı ,keyifli bir sezon dliyorum... ....uygar_arslan@yahoo.com....(alt tire var)
konu guzel aynen. ıns kulelı den bı kafa dengı cıkar da gorusuruz. vanıkoy e gıdıcem bu sefer sanırım. gıdecegım zaman haber verırım artık )
Mustafa Abi benim adımda Mustafa adaşız yani Bende ümraniye çakmak tayım. Bazı cumartesileri çalışıyorum, çalışmadığım cumartesileride hanımdan izin alamıyorum ) Şaka bir tarafa ama denk gelirsek bir şekilde haberleşip gidebiliriz. Havalar soğuyor artık gecelenir mi bilmem ama birşeyler ayarlarız yinede. Selamlar...
Ümraniye çakmak bölgesinden balık olduğu zamanlarda kuleli vaniköy üsküdar tarafına iniyorum. Haberleşmek isteyenler özelden ulaşabilir...
bende dudulludayım genelde abım le gıderım. kulelı ye. araç da var gıderken haberleşıp senıde alabılırım.
Uygar merhaba, ben de Güneşli' de oturuyorum, unkapanı galata boğaz tarafına falan gidiyorum ama çok uzak gelmeye başladı, bakırköy yeşilköy taraflarına gitmeyi planlıyorum. Genelde cumartesi sabahları giderim, acemi sayılırım. Sana da uyarsa beraber takılabiliriz, daha keyifli bir av olacağına eminim
bana biraz uzak kalıyor boğaz tarafları falan bu aralar bakırköy yeşilköy taraflarını denemeyi düşünüyorum ama tekliflere açığım tanışırız sohbet ederiz keyfimize bakarız avımızı da yaparız
Merhaba Arkadaşlar ; Ben Ataşehirde oturuyorum. Genelde Kartal , pendik , Tuzla , vaniköy , kanlıca , beykoz taraflarında cuma ve cumartesi sabaha karşı 5 gibi giderim. Aracım var. Eğer bir organizasyon olursa seve seve katılabilirim. Herkese bol muhabbetli avlar dilerim.
valla ömerli ye gitmek güzel olur. ben katılmak isterim. zodiac bot ve motor var bende. yayın varsa gölün çeşitli yerlerine bırakma yapıp sabah kontrol ederiz gece de kampı yapar laflarız diye düşünüyorum.
Bende Bakırköy de novotelin orda avlanıyorum bu tarafta olan arkadaslar ve abilerimle tanismak isterim .
Merhaba, Uygar(redarmoni) ile haberleştik o bu haftasonu müsait değilmiş ama ben yarın akşam üstü florya ibb tesislerinden yemlik istavrit alıp, akşam lüfere yemli bırakmayı planlıyorum kısmetse. Mail adresim woolky@gmail.com, sürekli kontrol ederim maillerimi. Haberleşelim, saygılar sevgiler