Istanbul-arkadaş

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında maligunel tarafından paylaşıldı.

1. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Adem bey, benim dükkanımda dudulluda, aynı bölgelerde avlanıyoruz.(Kuleli, Vaniköy, Kandilli, Üsküdar)Fırsat buldukça balığa kaçıyorum, denk gelirse birgün beraber gideriz.

2. ademos

ademos ADEM

Favori Kamış:
    Lineaeffe Oyster Cast 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Compressa
    En İyi Avı:
    İstavrit :)
    ıns abı gıderız tabıkı. ne dukkanı var dudulluda. kesın gırmısımdır daha once :)

3. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Perakende dükkanı değil, koltuk imalatı yapıyoruz.Oruçoğlu marketin caddesinde(Kürkçüler cad.)

4. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    Bende kabatas dayım kendi işim var yanı 7-24 hazırım bu tarafda olan arkadaslarla balıga cıkarız yakıt vs yardımcı olurum sorun degıl ;) guzel meralarım var..

5. Uygar Arslan

Uygar Arslan Uygar Arslan

Volkan gittin mi naptın?

6. mustafa34

mustafa34 mustafa

Favori Kamış:
    silstar
    En İyi Avı:
    5 kg aynalı sazan
    selam abim

ömerlide yayın yok denicek kadar az özellikle uzak olan kısmında daha önce helikopter düşen yerde büyük yayınlar var denildi ama nedense bir türlü oltaya getiremedik :)) daha dogrusu ben bu sene ömerliden sazan alamadım ama inatla yakalıycam diye her hafta gidiyorum ekle beni msn adresim mustafa@dagasan.com

7. unexpected

unexpected HAMZA

ali bende bazen novotelin orda takılıyorum, sabrinin oralarda, bu aralar işten güçten pek gidemiyorum haberim yok bişiler çıkıyormu ordan?

8. woolky

woolky Volkan Özyıldırım

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Trio RC55
    Cuma hava kararırken tesislerin ordan attım. Çok dalga vardı çapari falan attım vuruş bile alamadım. Gittiğimde 4-5 kişi vardı lüfere yemli atanlar falan vardı ama kimse bişey alamadan döndü, bende istavrit alamayınca bari at çek yapayım dedim. 9a kadar anca dayanabildim ama gene en sabırlı ben çıktım herkes gitmişti ben dönerken :) İşi de pek bilmiyorum bayadır boş dönüyorum çok sıkıldım, biri kurtarsın beni bu dertten geceleri sabaha kadar balık tutuyorum rüyamda ya hu :D

9. Uygar Arslan

Çarşamba hava düzeliyor..Ben sanırım Çarşamba ya da Perşembe bir Yeşilköy yaparım..Mutlaka haberdar ederim...Görüşürüz

10. fuatbc

fuatbc fuat

En İyi Avı:
    750 gr kefal
    tuzladan herkese selamlar cok mantıklı bır baslık olmus uyeler bence cok guzel kaynasmıs muhabbetsız balıgın tadıda cıkmıyor balıgın salatası muhabbet dıyelım :)

11. maligunel

maligunel mehmet ali

Görüşücez timur abi :)

12. ademos

ademos ADEM

Favori Kamış:
    Lineaeffe Oyster Cast 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Compressa
    En İyi Avı:
    İstavrit :)
    hee tamam bende esenşehırde oturuyorum zaten :) yakında dugun yapıcam Allah ızın verırse artık bızım koltukları yaparsın uygun fıyatlı :))

13. erol76

erol76 EROL

Bence istavrit değilde madem akşam avlanacaksınız eşkina deniyin. Lakin son 10 avdır bu balıktan hiç boş dömüyoruz.

14. erol76

erol76 EROL

Berkan bey istavrit ile hiç uğraşma akşam gideceksin madem eşkinaya at. Lakin biz 10 avdır bu balıktan boş dönmüyoruz ve gittikçede irileşiyor. Haziran-Temmuz Tekel iskelesi çok güzel izmarit verdi. Bu aralar arnavutköy inanılmaz papuç gibi izmarit veriyor. Mutlaka oralarda da izmarit (tekel iskelesi) olması lazım. Birde son iki eşkina avımızda toplamda 5 adet gelincik takıldı oltamıza (iskorpitleri saymıyorum bile nefret ederim) 1 inanılmaz büyük bir kaçı orta 1 tane küçük idi. Bu balığı severmisin bilmem ama ben elimi dahi sürmem. Mezgitgillerden sümüksü tür böyle balıkları da sevmem ama bunun eti inanılmaz lezzetlidir. Bu aralar çinekop ve lüfer denemeleri yapmak lazım lakin sende bilirsinki bizim bölgelere balık bir türlü akmıyor. Olan az sayıda bu balıktan almak için bakalım dip ışıklı (çakarlı) yemli denicem. Dipte balığın dikkatini çekmek yemi göstermek için ışık tutacaz bunun faydasını karadeniz sahilinde aldık. Burada da işe yaracağını düşünüyorum tabiki 3-5 de olsa balık varsa.

15. Uygar Arslan

Bu akşam Yeşilköy'e yoklamaya gidiyorum..Saat 8'de ordayım..Gelmek tanışmak isteyen özelden haber etsin...

16. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Beklerim kardeşim, caddeye in Beko bayi karşısı, Fıratpen'in altındayız:)

17. woolky

woolky Volkan Özyıldırım

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Trio RC55
    Abi tanıştığıma memnun oldum, acemiyiz ama gene de idare ettin teşekkür ederim ilgin alakan için. Balık alamadık ama sağlık olsun bir dahaki sefere inşallah :)

18. Uygar Arslan

Rica ederim kardeşim...Her zaman...Dediklerimi unutmayasın:)

19. maligunel

maligunel mehmet ali

istanbul durumunuz nedir :)

20. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    bu gün saat 3 te çapada dra gidicem sonra boşum.öncelikle park sorunu olmayan bi yer lazım tabi bol istavritli:)istavrit o kadar bol olmalı ki ben bile tutabilmeliyim.:))var mı takılan?