Adem bey, benim dükkanımda dudulluda, aynı bölgelerde avlanıyoruz.(Kuleli, Vaniköy, Kandilli, Üsküdar)Fırsat buldukça balığa kaçıyorum, denk gelirse birgün beraber gideriz.
Bende kabatas dayım kendi işim var yanı 7-24 hazırım bu tarafda olan arkadaslarla balıga cıkarız yakıt vs yardımcı olurum sorun degıl guzel meralarım var..
selam abim ömerlide yayın yok denicek kadar az özellikle uzak olan kısmında daha önce helikopter düşen yerde büyük yayınlar var denildi ama nedense bir türlü oltaya getiremedik ) daha dogrusu ben bu sene ömerliden sazan alamadım ama inatla yakalıycam diye her hafta gidiyorum ekle beni msn adresim mustafa@dagasan.com
ali bende bazen novotelin orda takılıyorum, sabrinin oralarda, bu aralar işten güçten pek gidemiyorum haberim yok bişiler çıkıyormu ordan?
Cuma hava kararırken tesislerin ordan attım. Çok dalga vardı çapari falan attım vuruş bile alamadım. Gittiğimde 4-5 kişi vardı lüfere yemli atanlar falan vardı ama kimse bişey alamadan döndü, bende istavrit alamayınca bari at çek yapayım dedim. 9a kadar anca dayanabildim ama gene en sabırlı ben çıktım herkes gitmişti ben dönerken İşi de pek bilmiyorum bayadır boş dönüyorum çok sıkıldım, biri kurtarsın beni bu dertten geceleri sabaha kadar balık tutuyorum rüyamda ya hu
Çarşamba hava düzeliyor..Ben sanırım Çarşamba ya da Perşembe bir Yeşilköy yaparım..Mutlaka haberdar ederim...Görüşürüz
tuzladan herkese selamlar cok mantıklı bır baslık olmus uyeler bence cok guzel kaynasmıs muhabbetsız balıgın tadıda cıkmıyor balıgın salatası muhabbet dıyelım
hee tamam bende esenşehırde oturuyorum zaten yakında dugun yapıcam Allah ızın verırse artık bızım koltukları yaparsın uygun fıyatlı )
Bence istavrit değilde madem akşam avlanacaksınız eşkina deniyin. Lakin son 10 avdır bu balıktan hiç boş dömüyoruz.
Berkan bey istavrit ile hiç uğraşma akşam gideceksin madem eşkinaya at. Lakin biz 10 avdır bu balıktan boş dönmüyoruz ve gittikçede irileşiyor. Haziran-Temmuz Tekel iskelesi çok güzel izmarit verdi. Bu aralar arnavutköy inanılmaz papuç gibi izmarit veriyor. Mutlaka oralarda da izmarit (tekel iskelesi) olması lazım. Birde son iki eşkina avımızda toplamda 5 adet gelincik takıldı oltamıza (iskorpitleri saymıyorum bile nefret ederim) 1 inanılmaz büyük bir kaçı orta 1 tane küçük idi. Bu balığı severmisin bilmem ama ben elimi dahi sürmem. Mezgitgillerden sümüksü tür böyle balıkları da sevmem ama bunun eti inanılmaz lezzetlidir. Bu aralar çinekop ve lüfer denemeleri yapmak lazım lakin sende bilirsinki bizim bölgelere balık bir türlü akmıyor. Olan az sayıda bu balıktan almak için bakalım dip ışıklı (çakarlı) yemli denicem. Dipte balığın dikkatini çekmek yemi göstermek için ışık tutacaz bunun faydasını karadeniz sahilinde aldık. Burada da işe yaracağını düşünüyorum tabiki 3-5 de olsa balık varsa.
Bu akşam Yeşilköy'e yoklamaya gidiyorum..Saat 8'de ordayım..Gelmek tanışmak isteyen özelden haber etsin...
Abi tanıştığıma memnun oldum, acemiyiz ama gene de idare ettin teşekkür ederim ilgin alakan için. Balık alamadık ama sağlık olsun bir dahaki sefere inşallah
bu gün saat 3 te çapada dra gidicem sonra boşum.öncelikle park sorunu olmayan bi yer lazım tabi bol istavritliistavrit o kadar bol olmalı ki ben bile tutabilmeliyim.)var mı takılan?