İstanbul Kıyı Raporları 2006-2009

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında cognitor tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. tapaj hatasıdır:)

2. Suatreis

Suatreis

SENNUR-SUAT Emirgan team....Koca kış ordaydık valla..

Azcık bekleyin arkadaşlar tutucaz elinizden acele etmeyin...:)

3. köprücü

köprücü Emre ÜSEL

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    << Nişanlım >>
    Dediğinde haklısın fakat ben yine o mesajı yazsam yine aldım derim, çünkü o balığı ikimiz değil birinci tekil şahıs olarak bizzat kendim aldım. Sadece sonuç olarak iki kişi bölüştük. He şu da ayrı tabiki, ben o mesajı yazarken balık konusunda herkesi bilgilendirmek istedim, yani sirkülere uyup uymadığımın tespiti için değil açmadım o konuyu :) Yani balık durumunu belli etmek istedim ve bir rapor niteliğinde yazdım. Konunun içinden ne alması gereketiğini bilen almıştır umarım :) Yani köprüde balık var ve iri, bu mesajdan alınması ve bilinmesi gereken bu kadar... ;)

Rastgele...

4. O zaman bu demektir ki sirküler dışı avlandınız;) :)

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=8829

Son söz yöneticilerimizde;) ;)

Rastgele:)

5. köprücü

köprücü Emre ÜSEL

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    << Nişanlım >>
    Siz bence bir edebiyat forumuna da üye olun. Metinler içerisinden kendinize uygun olan yerleri çıkarmak hobiniz olmalı :)

Ben hobisi balık tutmak olan arkadaşlar için balık durumunu belirten bir mesaj yazdım, eminim onlar gerekli bilgiyi yani balık durumunu almışlardır köprüdeki...

Rastgele...

6. harun91

harun91 harun

Favori Kamış:
    shakspeare odysse makina,alba lucky kamış, lineaffe oyster 4.20 ve diğerleri..
    En İyi Avı:
    İsrail sazan istavrit izmarit gelincik
    emre abi Galata'da balık varmı durumlar nedir?....Cuma günü Galata Köprüsüne gitme ihtimalim var..bilgin varm abi

7. dalmala

dalmala ali

bak bu sözlerin doğru! bu kadar vurdum duymaz insanımız ve yetkililer varken yarınlara hiç bir şey kalmaz.kıyılara ağ cekenlere diyorum ki ağlara gelesiniz!

8. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar, yine gelmişiz sirkülere bakıyorum :) Ama elbette gelinecek, yoksa geleceğe bakış açımız değişir...

Sevgili Emre, Can abin sana kötü bir şey söylememiş ki ;) Sen elbette sirkülere uygunluğunu tartışmak için değil, balık durumunu bildirmek için yazmışsın ama Can abin de 6 kg. tuttuğunu duyunca hatırlatmak istemiş. Ben tuttum ama 2 kişiye paylaştırdım diyorsun, çok güzel bir şey elbette. Ama düşünsene, sevdiklerimize paylaştıracağız diye hepimiz sınırı aşarsak, balıklar için uzun vadede tehlike oluşturmaz mıyız ? Bırak sevdiklerimiz kendileri için balık tutsunlar ve hatta onlara da duyarlı olmalarını anlatalım, bu keyfi hep birlikte yaşayalım. ;) Eğer böyle yaparsak, ileride çocuklarımızda bu keyfi yaşama şansına sahip olacaklar inan. Sana kızdığımız ettiğimiz falan yok yanlış anlama bizi. Ama arkadaşsak birbirimize bu şekilde hatırlatmalar yapmalıyız. Sen görürsen, sen de uygun bir dille bizleri uyar. Bu şekilde birbirimize bir şeyleri öğretip, alışkanlık haline getirebiliriz değil mi ? Sakın kırılma, darılma bize. Sen bizim kardeşimizsin ve sen de dahil olmak üzere hepimiz, bu doğayı seven, koruyan ve çocuklarımıza bırakacak olan insanlarız. Kötü bir şey yapmamışsın, sana anlatılmaya çalışılan bu değil. Sirküleri de bilmiyorsun belki, bu da yanlış değil, hiçbirimiz buraya gelene kadar bilmiyorduk zaten :) 5 kg. alıp arkadaşınla bu kadarını da paylaşabilirdin, demek istediğimiz bu sevgili kardeşim. Birbirimizi kırmadan, her zaman hatırlatalım ki, ileride çocuklarımızla birlikte gidelim balığa olur mu ? Sıkma canını, hepimiz yaptık zamanında, sen de yapmışsın ama hepbirlikte öğrenip öğreteceğimiz çok şey var daha :) Senin de bundan sonra daha dikkatli davranacağından şüphem yok. İnşallah birlikte de av yapacağız seninle, vır vır konuşuruz o zaman :p

Son düzenleme: 10 Mayıs 2007
  9. köprücü

köprücü Emre ÜSEL

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    << Nişanlım >>

Yazdıklarınızı dikkatlice okudum, herşey için teşekkürler :) Ama sorun teşkil eden şey sirkülere uyup uymamak değil ifade yanlışlıkları sadece. İnanın kendimi ifade edebilmek adına o kadar mesaj yazdım fakat görüyorum ki size de anlatamamışım durumu. Neyse gerçekten bu kadar ince eleyip sık dokumanız geleceğimiz ve çocuklarımız için sevindirici. Ben şahsım adına bu sirküleri çok iyi biliyorum sizin bundan şüpheniz olmasın, ben yeri gelir burada değil köprüdeki yerimde dahi insanları uyaran bir kişiliğim, 5 cm lik balığı tutup kovasına atan insanın kovasından balığı alıp denize attığım ve tartıştığım da çok oldu, fakat şuna da inanın benim durumum çok çok farklı. Bakın isterseniz size birkaç örnek vereyim belki çok daha iyi anlarsınız beni :)

Biz orada yani unkapanı köprüsünde tezgah açanlardanız, takım satarız orada. Zaman zaman balık tutmayı hatta oltayı eline hiç almamış ilk defa canlı bir balıkla tanışacak insanlar gelir bazen. Takımı satarız kişiye ve izleriz onu uzaktan uzaktan, baktık takımı açamıyor gider takımını açarız, sonra baktık oltayı atamıyor gider oltayı atmayı öğretiriz ve sonra baktık balık alamıyor gideriz ve balık tutmayı öğretiriz. Tabi öğretirken de bir hayli balık tutmuş oluruz onlara ve akşam olunca evlerine giderken bir teşekkür alırız bakarız yüzünde bir tebessüm var ailesine balık götürebilmek adına işte o anda tüm sıkıntılar biter ve yorgunluk falan kalmaz.

Şimdi söylermisiniz, ben bu şekilde davranıp günde 10 kg bile balık tutmuş oluyorum çoğu zaman, peki bunun hatası nerede...

Buyrun beni hatalı bulun isterseniz ama biz üstlendiğimiz bu misyonu kaybetmeyeceğiz, çünkü inanın insanlar mutlu oluyor...

10. harun91

harun91 harun

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    sorum arada kaynadı galiba:D :D

11. köprücü

köprücü Emre ÜSEL

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    << Nişanlım >>
    Harun kardeşim Galatada istavrit bol şu sıralar tabi Unkapanında da, hem boyları da bir hayli iri. Yani git muhakkak, ama sana tavsiyem ince ve beyaz takım kullan. Başkaları 1 alırken 5 alırsın. Takımı kendin mi bağlıyorsun yoksa hazır mı alıyorsun?

12. harun91

harun91 harun

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    abi ben hazır alıyorum...yeşil çapariyi kendim yaparım fakat beyaz köstek yok...

13. köprücü

köprücü Emre ÜSEL

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    << Nişanlım >>
    Bak bu işi öğrenmelisin, ben 7 yaşında öğrendim :) Gerçi öğrenirseniz müşterilerimiz kalmayacak :) Neyse bak takımcılar genelde kalın takım satar. Alacağın zaman şu takımı iste muhakkak...

Köstek : 0,8 mm
    Beden : 0,8 mm
    Kurşun : 35 gr
    Köstek araları : 45 cm

Bir de beyaz floş ile yapılmışsa çapari sağındaki ve solundaki insanlardan çok büyük farkın olur...

14. harun91

harun91 harun

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    tamam emre abi sağolasın verdiğin bilgiler için...:) sen unkapanı köprüsü'nün ne tarafındasın Haliç mi Sarayburnu tarafındamı:confused:

15. köprücü

köprücü Emre ÜSEL

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    << Nişanlım >>

16. köprücü

köprücü Emre ÜSEL

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    << Nişanlım >>
    Bak harun kardeşim balıkların boyları da fena değil demiştim ya, bi de resim ekleyeyim..

17. harun91

harun91 harun

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    :) :) :) fena değilmiş...

18. köprücü

köprücü Emre ÜSEL

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    << Nişanlım >>

Eeee en azından iş görür istavrit bunlar, bundan bir iki hafta önce çok ufaktılar..

19. harun91

harun91 harun

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    evet 2 hafta önce galata ya gittik 1-2 saat durduk gerçi birşey alamadık ama kraça alanlarıda gördük :mad:

20. köprücü

köprücü Emre ÜSEL

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    << Nişanlım >>
    Sen git muhakkak, elin boş dönmezsin ama dediğim takım tarifine dikkat et kardeşim tamam mı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.