İstanbul Kıyı Raporları 2006-2009

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında cognitor tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. tugay sahın

tugay sahın

Favori Kamış:
    olta,mısına
    En İyi Avı:
    1 kg levrek
    herkeze merhaba.
    dostlar yardımınıza ıhtıyacım var.mumkunse cumartesı gunu oynanacak maç ıcın 5 adet fb bıletıne ıhtıyacım var.

2. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar, küçükyalı'dan ne çıkıyor, Kartal'da ne var, Sarayburnu ne durumda gibi tek cümle ile başlayan konuları bu konu altına alalım, çünkü bir dünya konu oldu. her semt için ayrı ayrı konular birikmeye başladı. Buradan sorar, bilgi verir ve takip ederseniz seviniriz...

3. MiR@L@Y

MiR@L@Y

Ne çıkıyor Orhan bey?

4. MiR@L@Y

MiR@L@Y

Biletler tükenmişmi:D
    Para varmı para Tugay:D

5. OrhanCinoglu

OrhanCinoglu

Favori Kamış:
    kamış
    En İyi Avı:
    57 cm kefal 1,5-2kg arası
    merhabalar ..küçükyalıdan kıraça ve de özellikle 2 -3 gündür iri normal istavrit çıkmaya başladı.kendim bizzat gittim çok ta kamış sallayan vardı...dikkatinize sunarım:D :D :D

6. MiR@L@Y

MiR@L@Y

Ok... teşekkürler bu bilgi için... K.yalı su ürünleri kooperatifinin orayı kastediyorsunuz yanılıyormuyum?

7. OrhanCinoglu

OrhanCinoglu

Favori Kamış:
    kamış
    En İyi Avı:
    Turan ağbi güzel kıraça çıkıyor bu arada iriler de gelmeye başladı..bence bir dene derim .yanlız demin de dediğim gibi marina ve civarı biraz kalabalık oluyor

8. MiR@L@Y

MiR@L@Y

Kalabalık sorun değil oralar bizim mekanlar kimse gık diyemez. Balık yoğunluğu nasıl peki? Değermi gitmeye?

9. MERCAN34

MERCAN34

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    -0 :)
    üsküdar

Ben bu cumartesi Üsküdar civarındaydım. Fethipaşa nın orada saatlerce olta salladık yosundan başka bişi tutamadık. Vaz geçmiş giderken merkezdeki Caminin ordan salladık, ilk atışta 2 sonra 4 sonra 1 derken millet balığı toplamaya başladı ama hepsi ufak istarvitlerdi. tek tük büyük geliyordu. sabahtan beri orda takılsaydık baya balığımız olurdu ama soğuktu çok üşüdük geri döndük.:)

10. OrhanCinoglu

OrhanCinoglu

Favori Kamış:
    kamış
    En İyi Avı:
    Evet ağbi aynen orası kalabalığı görünce anlarsın:D o civarlar iyi balık yapmaya başladı son zamanlarda.Dün gittiğimde 2 3 4 5 6 lı çekiyordu herkes.Yanlız balık zaman zaman dengesizleşebiliyor,bi an durup sonra tekrar devam ediyor.Bir de ağabey 10 ve 20 dr arası kurşun iyi sonuç veriyor.EN azından tecrübeli ağabeylerim ve ben öle yapınca iyi sonuç alıyoruz.İnce güzel bi takım (yeşil ve floşlu 10 -11 no iğne ) iyi sonuç veriyor.:) giderseniz iyi avlar .umarım yardımcı olabilmişimdir:) iyi günler.bugün imkanım olursa ben de gitmeyi düşünüyorum hava mükemmel.Böyle havalarda çok güzel yapıyor.NOT:Söylemeyi unuttum çok pis yosun var ağır kurşun atmayın .bol şans

11. MiR@L@Y

MiR@L@Y

20 gr kurşun orası için ideal. 12 no mustad iğne 8 no kösteğe 12 beden yeşil takım kullanırsan çok iyi sonuçlar alırsın orada. Bol şanslar gidersen eğer:D
    Yosun olayı orada hiç tükenmedi zaten ama balık oldumu yosunu pek dert etmiyor insan:) bu arada oradan akşamları iyi eşkinada alırdık. Eşkina yapmaya başlamış tekrar duyumları aldım. Yakında başlarız inşallah seferlere;)

12. OrhanCinoglu

OrhanCinoglu

Favori Kamış:
    kamış
    En İyi Avı:
    Arzu hanım iyi avlar öncelikle.Buralarda da urum öyle.Balık daha yeni yeni büyümeye başlıyor galiba.Geçen hafta o kadar ufaklarını tutyorlardı k içim acıdı olta sallamaya kıyamadım .Ama bu aralar biraz daha iyi durumlar yer yer daha iriler gelmeye başladı:) bir iki hafta içinde daha da iyi olacağını düşünüyorum .İyi günler.Bol şanslar

13. OrhanCinoglu

OrhanCinoglu

Favori Kamış:
    kamış
    En İyi Avı:
    ağbi dert etmiyorum da saç gibi geliyor yapışıyor oltaya düğüm yerleri yemyeşil oluyor temizlenmesi zor oluyor:D ama sorun değil .Dün eşkinaya bi deneme yapayım dedim hava çok güzeldi akşam ama birden acayip sert bi lodosa döndü sonra sağdan soldan acayip sert esmeye başladı gökyüzünde şimşekler çakmaya başlayınca tası tarağı toplayıp kaçtım ağabey:D Ama bir tane iri iskorpit aldım biraz da yem yedirdim oltayı suya attığım süre zarfında.Çok kalamadığım dediğim hava karardıktan 45 dakika sonra .En verimli saatlere kalamadım malesef:(

14. OrhanCinoglu

OrhanCinoglu

Favori Kamış:
    kamış
    En İyi Avı:
    Şimdi 1 kg civarı balık yeter diyosan değerdir ağabey:D Yanlız her attığında hep iri gelmiyor çok ufak ta geldiği oluyor daha da büyüklerinin geldiği oluyo şimdiden söyleyeyim de sorun olmasın .Genelede iyi balık yapıyor eğlenmek hava almak için gitmeye değer.Ben daha öyle çok fazla gitmedim 2 ya da 3 kere.Daha balık ancak şu aralar kıraça ebadına gelmeye başladı öncesi çok ufaktı gitmeye değmezdi.

15. mürenci_ege

mürenci_ege

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    5 tane muren-1 metre boyunda-lufer-sarıkanat-kaya lagosu-
    Pendiği Bilemem Ama Yazin Yolunuz Alanya Duserse Deli Zargana War.buyrun Herkezi Beklerim:d

16. erdinconar

erdinconar

Favori Kamış:
    olta kaşık çapari rapala
    En İyi Avı:
    sazan eşkina levrek torik zargana lüfer
    Balik Raporu Galata Köprüsü

Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım raporumuveriyorum büyük isatrvit galataya akmaya başlamış ama saray burnunda takos isatrvit var bu akşam galataya gidecem sabahta saray burnuna bide unkapanı köprüsünde mırmır çıkıyomuş diye duydum acaba doğrumu

17. erdinconar

erdinconar

Favori Kamış:
    olta kaşık çapari rapala
    En İyi Avı:
    sazan eşkina levrek torik zargana lüfer
    zargana

zargana şuanda sarayburnunda mahsende çıkıyo bilgilerinize ama birazdaha beklemekte fayda var

18. deePblue

deePblue na

aramıza hoşgeldiniz ;)
    istanbul hakkında bi fikrim yok..ama fikri olan arkadaşlar,abiler mutlaka vardır.
    fakat sizden ilk önce imza ayarlarınızı yapmanız rica olunacaktır :D
    saygılar..

19. köprücü

köprücü Emre ÜSEL

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    << Nişanlım >>
    Öncelikle hoşgeldin aramıza, sorduğun soruya hemen cevap vereyim. Ben balıkçı olarak unkapanı sakinlerindenim, dün oradaydım yazmıştım zaten gideceğimi bu günde şöyle bir rapor vereceğim zaten ama önce senin mesajını gördüm. Mırmır falan yok yanlış duymuşsun ama istavrit bir hayli fazla ve iri, 3 kg kadar aldım. Sadece istavrit var diyebiliriz ama gerçekten harika. Zevkli bir gündü yani, Arasıra yaprak gelip kaçırıyor hayvanı ama yarım saat sonra tekrar başlıyor, hatta birkaç tane yaprak da geldiği oluyo arada ama genel bakımdan sağlam balık var diyebiliriz..

RASTGELE...

20. köprücü

köprücü Emre ÜSEL

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    << Nişanlım >>
    03.05.2007 Unkapanı Köprüsü Sonuç :)

Evet arkadaşlar, sıra geldi paylaşmaya... Bir önceki gün gideceğimi yazmıştım size, şimdi ne var ne yok yazalım bakalım.

Köprüde bol bol istavrit var, boyları da hiç fena değil yani. Bayağı iri diyebiliriz. 3 kg kadar aldım. Arasıra yaprak gelip durumu bozuyor, yani bir ara kesiyor istavrit ama yarım saat kadar sonra başlıyor tekrar. Yaprak kaçırıyor hayvanı, hatta 3-4 tane de yaprak geldiği oluyordu. Resimleri akşam ekleyeceğim arkadaşlar. Takımı ve balığın yerini de yazayım :

Çapari

Köstek : 0,8 mm
    Beden : 0,10 mm
    İğne : 11
    Kurşun : 35 gr
    Köstek Arası : 45 cm

Yer

Dip ve 3 tur yukarısı

Herkese rastgele arkadaşlar, umarım yardımcı olur bilgiler...

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.