İstanbul Kıyı Raporları 2006-2009

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında cognitor tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. medmarine2

medmarine2 Soner Coşar

Favori Kamış:
    Okuma Alumina 270 Mh
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 4000 Fc
    Maşallah Maşallah abi sabah işden önce bi deneme yapılabilir.

2. istavrit

istavrit Boğaç

Son Duyum

Alınan haberlere göre çinekop-sarıkanat-lüfer tam giriş yapmış durumda teknecilerin yanısıra kıyıcılarda çok iyi iş yapıyor

Kuleli ,Sarayburnu ,Zeytinburnu ,Bakırköy ve Yeşilköy hattında balık akar vaziyette dolaşıyor ...Akara raslayan malı götürüyor

Herkese Rasgele

3. eren2001

eren2001

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Gecen sene hıc alamamıstık gunlerce denızın dıbındekı beyaz yapışkan madde vardı.Herhalde bu sene yok o yuzden balıkta gelıyor.Hacıoglu mc donalds ve burger ın sırasında dımı

4. Chipower

Chipower Ümit Şimşek

Favori Kamış:
    Milo Explanada 420,Milo Fulk 11 Surf
    Favori Makine:
    Shimano Big Baitrunner Long Cast,Daiwa Spitfire4000
    En İyi Avı:
    Olta suda şu an bekliyorum...
    Selam şimdi balıktan döndüm, gece 03.30 dan bugün 13:30' a kadar lüfer içim yemli mantarlı takım,rapala ve kaşık ve çinekopa'da çapari denememize rağmen arkadaşımla beraber sadece sabah 06.30 da 2 adet istavrit alabildik, yer anadolu hisarının 1,5 km ilerisi karadeniz yönüne doğru. Hayallerimiz marmaraya düştü:( bir günü bir gününü tutmuyormuş denildiğine göre, kısmet...Ancak çubuklu tarafında biraz dah iyiymiş durum avlakta tanıştıklarımın yalancısıyım gece yemli atmaya uygun diyorlardı.

5. ex.

ex.

Favori Kamış:
    OLTA,KIYI BALIKÇISIYIM
    En İyi Avı:
    KOFANA 1250 gr
    Kartal tarafında bi hareket var mı acaba

6. ex.

ex.

Favori Kamış:
    OLTA,KIYI BALIKÇISIYIM
    En İyi Avı:
    KOFANA 1250 gr
    Maltepe sahilinde pek bişey çıkmadığını söyledi arkadaşın biride bana..Acaba sabah 7 adet lüfer alındığı bilgisi doğru mu..Acaba Kartaldan güncel bi haber var mı

7. medmarine2

medmarine2 Soner Coşar

Favori Kamış:
    Okuma Alumina 270 Mh
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 4000 Fc

Bu bilgiyi veren Cihat abi yıllardır orda avlanan bir büyüğümüz.Kendisi ile biraz önce görüştüm.Akşama taze yem bulmamı söyledi:D

8. ex.

ex.

Favori Kamış:
    OLTA,KIYI BALIKÇISIYIM
    En İyi Avı:
    KOFANA 1250 gr
    Teşekkür Ederim...kismetse Cumartesi Oradayim..kaç Gr Kurşun Kullaniliyor O Mevkide Bilginiz Var Mi Acaba?

9. gurkanbguner

gurkanbguner

Favori Kamış:
    4,20 cm surf kamış
    En İyi Avı:
    palamut 1,7 kg boğaz
    genellikle 75 gram ama eğer akıntı olursa ki bu nediren oluyor 150 grama kadar artırıyoruz.

10. ex.

ex.

Favori Kamış:
    OLTA,KIYI BALIKÇISIYIM
    En İyi Avı:
    KOFANA 1250 gr
    İnşallah buhaftasonuda yakalarım geçen hafta bir lüfer aldım ama ne öncesinde neden sonrasında tek bi vuruşbile olmadı Moda sahilde..Bu haftasonu bana yakın diye maltepe yada kartalı deneyecem...Zargana ile denesem faydası olur mu acaba mantarlı takım filote yem olarak..

11. eren2001

eren2001

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Maltepe dragos ve kartal cıvarı şu ara 60 70 lık kurşun yeterlı hava bozunca 80 90 yeterlı olur.Akıntı fazla olmadığından boğaz gibi ağır kurşun gerekmıyor.Ama 7 lüfer benimde aklımı bulandırdı.Boğazda yokken maltepe de olması enteresanmı balon habermi

12. the_fly

the_fly İBRAHİM KENT

Favori Kamış:
    Oyster cast
    Favori Makine:
    avanger av65
    Balık bu aralar geziyor nerde nezaman yapacağı hiç belli olmuyor.

13. gurkanbguner

gurkanbguner

Favori Kamış:
    4,20 cm surf kamış
    En İyi Avı:
    palamut 1,7 kg boğaz
    Mustafa bey foruma çok emin olmadığım hiç bir haberi göndermem 7 lüfer tamamen doğrudur.balık boğaz balığı değil Maltepelilerin koruk lüferi diye adlandırdıkları marmaranın kendi balığıdır .

14. ex.

ex.

Favori Kamış:
    OLTA,KIYI BALIKÇISIYIM
    En İyi Avı:
    KOFANA 1250 gr
    Koruk moruk hiç farketmez lüfer olsunda..Çok hareketli avlar olacağını sanmıyorum ama yinede bence gidip denemeye değer umarm hava iyi olur.

15. eren2001

eren2001

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Estağfurullah ben yalan veya uydurma demedım.Fakat ben dragos tekel sigara fabrikasını bılırsınız orada oturuyorum.Bundan 4 5 sene kadar once maltepe ve dragos ta tek tuk te olsa lufer ve palamut alırdık ama şu aralar ıstavrıt bıle cıkmıyor.(yunuslar) oyuzden dedım 7 lufer az değil.peki saat söyledilermı gece sabah gıbı ben cuma gece yada cumartesı sabah karsı dusunuyorumda...

16. istavrit

istavrit Boğaç

koruk lüferi en güzelidir...ama bu çino akını umarım balığı bozmaz ...bu akının arkası kofana ise tadından da yenmez ;)

17. medmarine2

medmarine2 Soner Coşar

Favori Kamış:
    Okuma Alumina 270 Mh
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 4000 Fc
    Özellik bayram tatilinde karadeniz yoğun çinekop ve palamut vardı.Ancak ne ağdan nede oltadan lüfer çıkmadı.İnşallah dediğiniz gibi arkası kofana olur:)

18. ex.

ex.

Favori Kamış:
    OLTA,KIYI BALIKÇISIYIM
    En İyi Avı:
    KOFANA 1250 gr
    Çıksında siter lüfer ister çinekop farketmez.. geçen seneden beri balık yok..

19. serkanbey78

serkanbey78 serkan

Favori Kamış:
    3 adet olta (üzerindeki terimleri çözemedim)
    En İyi Avı:
    13 cm istavrit
    Selam

Arkadaşlar Birşey Soracağim, Tuzla Civarinda Engelli Araci Ile Balik Malzemeleri Satan Ve Kendiside Balik Tutan Aracinin üzerinde Salih Baba Yazan, Bacaklarindan Engelli Salih Beyi Taniyan Varmi, Kendisi Benim Akrabam Olurda, Ulaşamadim Bir Süredir, Acaba Görüyormusunuz Oralarda, Yakin Zamanda Eşini Kaybetmiştide.. Kendisi çok Eskilerin Küçükyali Civari Balikçilarindandir

20. sekom.sekom

sekom.sekom serkantuna

Tavsiye

Beylik düzüne yakın arkadaşlara duyrulur yaklaşık 2 aydır havalar iyi gittigi süre zarfında yakuplu kavaklı arası limana yakın bölümden(kayalık alan) olan bölümden iri mırmır abartmıyotum kurtlar da taze çıkarıyorum imkan var yani(bilgi) 1.2 saat 10.15 mırmır lüfere gelince bilgi ve beceri yavaş yavaş ögreniyoruz vuruyor ama çekemiyorum canavarı dışarı şimdilik besliyoruz onuda gelen arkadaşlar tutur işllah:)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.